Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
je super, co to je přesně za skupinu nebo tvůrce hudby, nebo i podobné kompilace občas si to pustím, ale jaksi netuším co mám přesně hledat. Díkes

Ahoj, je to HARDSTYL. Zadej do vyhledávače hardstyle mp3 a můžeš sosat.

Upraveno od jendam

• Autor

Díkes občas potřebuju proplach lol

Ta cikorka dobře paří. :palec2:

• Autor

To je žluťák co jsem koukal na jejich videa tak to jsou snad číňani

Ta cikorka dobře paří. :palec2:

Hadry po strasim brachovi, co je ve Vietnamu na vojne a je snad z gumy? :D Tohle nemuzu poslouchat, mam z toho halucinace. Na drogach to chapu, ale taddoma u stolu...ee

• Autor

Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky.

Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky.

Na veku nezalezi, i muzi maji sve dny... Me toto nesedi, sorry :D

Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky.

Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky.

To by bylo kur+a brzy, dechovky, ale jsou i jine styly hudby nez vrtacka, pracka, susicka, varna konvice a dalsi kuchynske i jine spotrebice :D :D (abych nekomu neurazil jeho styl hudby, pouze muj nahled na tuto odrudu hudby) ;)

• Autor

Davone v pohodě jen jsem chtěl napsat, že to není jen pro "smažky", že i vcelku normální chlap to dovede občas poslechnout, přesně tak si klidně poslechnu Kabáty, Metalicu, AcDc..... Prostě nezavrhuju žádný styl, ale je pravda že ujíždím spíš na ducárnách

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.