Publikováno Březen 8, 200817 r je super, co to je přesně za skupinu nebo tvůrce hudby, nebo i podobné kompilace občas si to pustím, ale jaksi netuším co mám přesně hledat. Díkes
Březen 8, 200817 r Ahoj, je to HARDSTYL. Zadej do vyhledávače hardstyle mp3 a můžeš sosat. Upraveno Březen 8, 200817 r od jendam
Březen 8, 200817 r Ta cikorka dobře paří. Hadry po strasim brachovi, co je ve Vietnamu na vojne a je snad z gumy? Tohle nemuzu poslouchat, mam z toho halucinace. Na drogach to chapu, ale taddoma u stolu...ee
Březen 8, 200817 r Autor Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky.
Březen 8, 200817 r Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky. Na veku nezalezi, i muzi maji sve dny... Me toto nesedi, sorry
Březen 9, 200817 r Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky. Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky.
Březen 9, 200817 r Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky. To by bylo kur+a brzy, dechovky, ale jsou i jine styly hudby nez vrtacka, pracka, susicka, varna konvice a dalsi kuchynske i jine spotrebice :D (abych nekomu neurazil jeho styl hudby, pouze muj nahled na tuto odrudu hudby)
Březen 9, 200817 r Autor Davone v pohodě jen jsem chtěl napsat, že to není jen pro "smažky", že i vcelku normální chlap to dovede občas poslechnout, přesně tak si klidně poslechnu Kabáty, Metalicu, AcDc..... Prostě nezavrhuju žádný styl, ale je pravda že ujíždím spíš na ducárnách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.