dzejna Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Nazdar lidi, nějak mi přestál hrát jeden přední reprák a druhy nějak divně chrčí. Nenašel by se někdo kdo by mi to mohl opravit???Okolí Nového Jičína Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Mám podobnej problém.. Občas přestane hrát levá přední strana.. Zkus zahýbat kabelama v té gumě mezi dveřma.. Aspoň pak zjistíš, jetsli je to kontakt nebo něco jinýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Mám podobnej problém.. Občas přestane hrát levá přední strana..Zkus zahýbat kabelama v té gumě mezi dveřma.. Aspoň pak zjistíš, jetsli je to kontakt nebo něco jinýho.. Dobře díky zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A jeste zkus jen tak rukou lehce zmacknout membranu a zahybat s nim, pokud bude drit civka, oprava uz temer jiste nebude mit smysl a budes asi hledat nove reproduktory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jj a až to vyřešíš, dej vědět, ať víme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 určitě dám vědět co tomu bylo akorát musím najít někoho šikovného kdo mi rozebere tapec a podívá se na to já si netroufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 takže už to mám v pohodě. byly tam krátké dráty a při uplném otevření okna se uvolnily z repráku takže se musely prodloužit znova připájet a hraje to výborně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.