Publikováno Březen 8, 200817 r Nazdar lidi, nějak mi přestál hrát jeden přední reprák a druhy nějak divně chrčí. Nenašel by se někdo kdo by mi to mohl opravit???Okolí Nového Jičína Díky
Březen 9, 200817 r Mám podobnej problém.. Občas přestane hrát levá přední strana.. Zkus zahýbat kabelama v té gumě mezi dveřma.. Aspoň pak zjistíš, jetsli je to kontakt nebo něco jinýho..
Březen 9, 200817 r Autor Mám podobnej problém.. Občas přestane hrát levá přední strana..Zkus zahýbat kabelama v té gumě mezi dveřma.. Aspoň pak zjistíš, jetsli je to kontakt nebo něco jinýho.. Dobře díky zkusím to
Březen 12, 200817 r A jeste zkus jen tak rukou lehce zmacknout membranu a zahybat s nim, pokud bude drit civka, oprava uz temer jiste nebude mit smysl a budes asi hledat nove reproduktory...
Březen 13, 200817 r Autor určitě dám vědět co tomu bylo akorát musím najít někoho šikovného kdo mi rozebere tapec a podívá se na to já si netroufám
Březen 19, 200817 r Autor takže už to mám v pohodě. byly tam krátké dráty a při uplném otevření okna se uvolnily z repráku takže se musely prodloužit znova připájet a hraje to výborně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.