Publikováno Březen 9, 200817 r Tak se to stalo.Praskla hřídelka.Motor TDi ALH(naklápění lopatek) Na jedné fotce vidíte i ty "lopatečky",které se přidírají.
Březen 9, 200817 r Tak se to stalo.Praskla hřídelka.Motor TDi ALH(naklápění lopatek)Na jedné fotce vidíte i ty "lopatečky",které se přidírají. zajimavy, kolik to bude stat to dat do kupy?? Jsem zvedavej na me a ten zvuk vypnuti vetraku co resime na dieselpower foru:(((
Březen 9, 200817 r Tak to je sila. Jen dotaz - to co je videt je porad jen samotna regulace lopatek, samozrejme je s nimi spojena, ale samotne lopatky porad jeste videt nejsou, je tak? Tusim jsou videt az po vysroubovani tri sroubu ktere jsem oznacil
Březen 9, 200817 r Tak to je sila.Jen dotaz - to co je videt je porad jen samotna regulace lopatek, samozrejme je s nimi spojena, ale samotne lopatky porad jeste videt nejsou, je tak? Tusim jsou videt az po vysroubovani tri sroubu ktere jsem oznacil Ten chlapec umí.
Březen 20, 200817 r Tak se to stalo.Praskla hřídelka.Motor TDi ALH(naklápění lopatek)Na jedné fotce vidíte i ty "lopatečky",které se přidírají. teda cosby - ty to vytáčíš - pěkně vykalené :-)
Březen 20, 200817 r Autor Ale prd.jak praskne hřídelka,dostane se titam olej- a hodně.Vše zasrané.Mi vyteklo ze sání a IC cca 2,5 litrů.Tři tomto může dojíti k destrukci motoru,kdy to nasaje olej a vyletí do vysokých otáček,pokud to nestihnete hned vypnout,může to zle dopadnout.
Březen 20, 200817 r Asi ukrutnej chip bych rekl. Kdyz praskne hridel tak to muselo mit asi pekelne nalozeno.Vysoka teplota vyfukovych plynu a velky protitlak pred turbem.. a samozrejme neprimereny pozadavek na turbo.Jen koukam, ze to turbo je jeste VNT15 s 9 lopatkami?? Upraveno Březen 20, 200817 r od TDIfun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.