gorca25 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ahojky všem co vlastní vozy Octavia.Mám takový malý dotaz.chtěl bych si do mého auta koupit novou hlavu řadící páky a nevím jak mám tu starou sundat.Mám 1,6 55Kw rv.1998 muže mi prosím někdo poradit.Bojím se za ní vzít a nějak jí páčit díky moc ahojky Gorca25@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ahojky všem co vlastní vozy Octavia.Mám takový malý dotaz.chtěl bych si do mého auta koupit novou hlavu řadící páky a nevím jak mám tu starou sundat.Mám 1,6 55Kw rv.1998 muže mi prosím někdo poradit.Bojím se za ní vzít a nějak jí páčit díky moc ahojky Gorca25@seznam.cz Zdarec! No musíš odendat zespoda manžetu, a řadička je stažená páskou, tu šroubovákem roztáhneš! A stáhneš jí nahoru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ahoj, dnes mi přišla nová řadící páka 4x4 6-kvalt, tak jsem jí chtěl vyměnit, ale je tam nějak podivně namontovaná a s pochybným guferem utažená, nevíte jak na to?? Já si myslel, že stačí hlavici jednoduše odšroubovat a našroubovat novou hlavici. Víte někdo jak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ahoj, dnes mi přišla nová řadící páka 4x4 6-kvalt, tak jsem jí chtěl vyměnit, ale je tam nějak podivně namontovaná a s pochybným guferem utažená, nevíte jak na to?? Já si myslel, že stačí hlavici jednoduše odšroubovat a našroubovat novou hlavici. Víte někdo jak na to?? cau nadzvednes manzetu presunes ju nad radici paku a uvidis zeleznou objimku na hlavici tu roztahni a tahem nahoru ji vytahnes doufam ze sem to dobre napsal abys to pochopil,montaz opacny zpusob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ahoj, dnes mi přišla nová řadící páka 4x4 6-kvalt, tak jsem jí chtěl vyměnit, ale je tam nějak podivně namontovaná a s pochybným guferem utažená, nevíte jak na to?? Já si myslel, že stačí hlavici jednoduše odšroubovat a našroubovat novou hlavici. Víte někdo jak na to?? Predpokladam, ze je to uchytene podobne ako na mojej, pozri si moj navod na vymenu radiacej paky... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Díky moc, už to mám a je to paráda. Díky za návod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosko Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Zdravím všechny,mám Ocktu 2001 1.6 MPI a začíná se mi doslova odtrhávat hlava řadičky,protože řazení jde dost ztuha,musí se víc zabrat.Musím hlavu řadičky vyměnit.Má někdo zkušenosti s výměnou hlavy?Rád bych věděl jak sundat starou hlavu a jaká jiná hlava je nejvhodnější atd.Dík za sebemenší radu,Bosko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 musis sundat ramecek okolo radici paky. potom povolis kovovou sponu cö drzi klacek a ramecek pohromade a pak uz jenom rozpojis plastovou sponu, ktera drzi pytel a hlavici. nic na tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Pohladaj si v sekcii instalacne manualy moj navod na opravu radenia spiatocky, tam to mas aj s fotkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Pohladaj si v sekcii instalacne manualy moj navod na opravu radenia spiatocky, tam to mas aj s fotkami. čau chlape. jelikož máme 1.6, kolegové ze Škody Auto nás trošku znevýhodnili. Ovšem jen pokud chceš hezčí řadící páku. Pokud se nechceš sr*t s upravou řadičky, sežeň stejnej gumák, jako tam pravděpodobně máš. já sem to řešil takot: jelikož celý auto předělávám do RSA stylu, koupil jsem RS hlavici. Jenže teď nastává to ale. Naše 1.6 mají specifický rozměr, který nenajdeš v žádné jiné motorizaci - hlavice, resp. díra v hlavici je moc malá. já jsem to řešil odvrtáním řadičky a dobroušením, + na klacek jsem to vše přilepil chemoprenem. drží to fest a konečně to i pěkně vypadá! Samo že to musíš vrtat ve stojanovce, protože bys to mohl mít uhnutý.. ale jde to určitě řešit i jiným způsobem:-) Jinak odděláš rámeček, na řadící páce máš sponku - tu oddělej šroubovákem a vysuń hlavici s pytlem. vyměníšš a vrátíš zpět, no problem, tak ať se daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosko Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Díky všem za dobré rady,zkusím to. Dnes už jsem jí musel zalepit chemoprénem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 [jasný, pak informuj, jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tady jsem udělal fotonávod, tak snad to někomu pomůže http://forum.skodahome.cz/topic/129230-moja-oi/?p=1929301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.