lukash Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 znamy vozi ctyrkoly z italie a ani jedna tam nikdy nemela plech Tak to jo, člověk se stále učí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ja si ho tam rychle přikoupil :-) i když by se hodil plech pod celý auto až dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ta to by veru mohol byť taký plech až do zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ja sem si jeste udelal z nerezu ochrany kryt chladice paliva co je pod spolujezdcem jeste ho ale musim namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ja sem si jeste udelal z nerezu ochrany kryt chladice paliva co je pod spolujezdcem jeste ho ale musim namontovat To by se mi líbilo, nemáš foto ? Z čeho to máš ? ale problém bude uchycení, bo vrtat do podlahy není moc štastné řešení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To by se mi líbilo, nemáš foto ? Z čeho to máš ? ale problém bude uchycení, bo vrtat do podlahy není moc štastné řešení ... normalne na origo sroubech co drzi ten chladic v patek to budu montovat tak to nafotim je to z nerezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 normalne na origo sroubech co drzi ten chladic v patek to budu montovat tak to nafotim je to z nerezu No, pokud se mi to bude páčit a bude zachována 100% funkčnost chladice paliva, ta kto beru taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdar, funkcnost pripajania "zadku" na tvojej 4X4 mozes skusit, ked budes menit zimne kola za letne, ked bude auto na zdvihaku /vsetky styri vo vzduchu/ . Musis mat nastartovane a potocit prednym kolesom minimalne o jednustvrtinu otacky.Mozes aj "slapnut" na plyn.. Po pretoceni prednych o stvrt otacky by sa mal zopnut zadok /ak je vsetko OK/.. yoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 znamy vozi ctyrkoly z italie a ani jedna tam nikdy nemela plech taky mam italii a mam tam klasicky plastak... jednou jsem uz prorazil i vanu, na jinym aute, takze si davam uz bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 taky mam italii a mam tam klasicky plastak... jednou jsem uz prorazil i vanu, na jinym aute, takze si davam uz bacha já ji mám už vařenou .. ale teď vozím plecháče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jo jo plech pod motor není standart 4x4 .. bylo za příplatek .. . docela paradox... jinak doporučuji .. u TDI spíše u normální verze človek prorazí vanu jedna dvě... Ale je fakt ,když mi přijede nějaká octa co má ten plech ..tak nejsem moc happyyy .. je to docela posilovna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak az budes montovat tak si vyrizni diru u olejoveho ventilu. Usetris si tim hodne prace do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 já ji mám už vařenou .. ale teď vozím plecháče plechace v kufru? proc jako? at mas tezkej zadek nebo co? to si radeji zvedni pruziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Plech byl ještě zvláštní příplatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 jojo, už to taky vím --- no mohu jen doporučit, ovšem chce to dávat pozor na nekvalitní napodobeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.