Rudyno Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tak podobnou sem viděl taky,za posledních 14 dní dvakrát.Všechny ale opravdu všechny hrany na autě olemované chrom páskou. Chromovaná anténa,celej prolis pod RZ,luxusní chromavaná koncovka do který by se hodilo akorat tak udělat velkou potřebu,no a chrom zrcátka. Víc sem si toho za tyhle dvě setkání při čekání na zelenou nevšiml. Jako třešnička na dortu olemovaný i ofuky na oknech Asi si to koupil někdo kdo jezdí ve stejný čas ráno do práce. Takže příště budu mít připravenej telefon a fotím. Větší hnus octu sem live ještě neviděl. A pak mám v merku ještě jednu. Vzadu místo nápisu octavia má superb,na druhý straně chromovaně motorsport a pod tim superb je chromovaně RS. Takže takový nescafe 3v1 k čemu tři auta,dyž to mužete mít jedno na všechno tak sup sup .. uz sa tesim na chrop pakety.. neni nic krajsie ako to tym viac a viac sprasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 bych se z toho styděl vystoupit aby si na mě někdo neukazoval. Děs běz. Pan majitel asi nemá soudnost. Asi ji postrádá stejně jako moje stopádesátikilová sousedka,když jde trhat třešne v kalhotkách,kestli se tomu teda dá říkát kalhotky. Už aby ten živej plot povyrostl Pokud se to dotycnemu libi, muze mu kazdy libat pr+el! Nevidim duvod, kdo by si na nej mel ukazovat, jezdi mnohem horsi pecky... Nemuze mit kazdy stejny vkus, to by to tady vypadalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Udelat tohle tak peknejm autum Ty lidi chtej tuning za kazdou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 neni to tvoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Na potulkach po SR som nasiel tuto OI. Farba sa menila pri pohľade z každého uhla. Zaujímalo by ma akú má napísanú v techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Na potulkach po SR som nasiel tuto OI. Farba sa menila pri pohľade z každého uhla. Zaujímalo by ma akú má napísanú v techničáku. TAk takovou barvu bych bral všemi dseti. Je to prostě nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Na potulkach po SR som nasiel tuto OI. Farba sa menila pri pohľade z každého uhla. Zaujímalo by ma akú má napísanú v techničáku. Ma tam napsanou FLIP-FLOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Na potulkach po SR som nasiel tuto OI. Farba sa menila pri pohľade z každého uhla. Zaujímalo by ma akú má napísanú v techničáku. me sa osobne ten chameleon paci.. vic jak ten fialovej... a auto je pekne.. su divnej? mozno ete jina maska a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Me se nejak moc, spise vubec nelibi ty hrnce pod klikama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Hrozné. Spíše vrchol nevkusu. Jednoho takovýho máme i u nás ve městě-katasrofa. Spíš jako by to auto patřilo nějakýmu komediantovi o šouklů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nechci urazit, ale i v OC jsou tuzeři... Ty čtyři koncovky jsou šílený... Ale zase ty kola co na tom jsou docela dobrý si myslím a zbytek taky docela ujde .. to auto znám z MB moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Je to kazdeho vec, jaky si na tom udela tuning. Ale toto jsou fakt solidni extremy. Misto mega kridla radeji solidni kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Ale zase ty kola co na tom jsou docela dobrý si myslím a zbytek taky docela ujde .. to auto znám z MB moc dobře Zbytek je dobrej, ale ty laufy to zkazej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Je to kazdeho vec, jaky si na tom udela tuning. Ale toto jsou fakt solidni extremy.Misto mega kridla radeji solidni kola. tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Co rikate na tohle hosi,neni to kokta ale dobry ne.. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6420649 Jsem rad, ze se porad najdou lidi kterí mají cit a vedí jak auto porádne vyladit.. Hlavne ten interier je vymazlenej! Editováno: 29. Květen 2008, autor: ladja01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ten je ale vše má asi svou funkci a majitel ty serepetičky určitě využil zase na druhou stranu, asi to bylo opečovávaný auto a potencionální kupující by nšlápnul vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Také přidám pěkný decent tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) Také přidám pěkný decent tuning Nevím jak Vám, ale mě se ty obrovská křídla hnusí. Editováno: 3. Červen 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Nevím jak Vám, ale mě se ty obrovská křídla hnusí. Nejsi sam... vypada to strasne.. zvlast na Octach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Přidávám se k vám, taky se mi ty velký křídla nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladja01 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ..ti lidi sou kokuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Také přidám pěkný decent tuning Je to hnusne,ale na druhou stranu si mohl aspon zakryt RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 takze panove trosku inspirace pre vasich milackou... jestli vam prislo spatne tak hajzl je uz obsadeny mnou! zdroj: http://www.autohificlub.cz/forum/10/851626...-.../30 TAKHLE ZPRASIT OCTAVKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 tak podobnou sem viděl taky,za posledních 14 dní dvakrát.Všechny ale opravdu všechny hrany na autě olemované chrom páskou. Chromovaná anténa,celej prolis pod RZ,luxusní chromavaná koncovka do který by se hodilo akorat tak udělat velkou potřebu,no a chrom zrcátka. Víc sem si toho za tyhle dvě setkání při čekání na zelenou nevšiml. Jako třešnička na dortu olemovaný i ofuky na oknech Asi si to koupil někdo kdo jezdí ve stejný čas ráno do práce. Takže příště budu mít připravenej telefon a fotím. Větší hnus octu sem live ještě neviděl. A pak mám v merku ještě jednu. Vzadu místo nápisu octavia má superb,na druhý straně chromovaně motorsport a pod tim superb je chromovaně RS. Takže takový nescafe 3v1 k čemu tři auta,dyž to mužete mít jedno na všechno no ja ho vidam v praze na proseku a ty? Nechci urazit, ale i v OC jsou tuzeři... Ty čtyři koncovky jsou šílený... hele boleslav tam sem se neco nachodil do tohohle kauflandu nj nemame jen krasne octavky, hlavne ze plati 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 no ja ho vidam v praze na proseku a ty? hele boleslav tam sem se neco nachodil do tohohle kauflandu nj nemame jen krasne octavky, hlavne ze plati 300 ne já ho viděl 2x v českých budějovicích. Ono takových jezdí asi víc . Tu s těma nápisama mám vyfocenou ale mázlo se mi to jako blázen. Tak čekám na další příležitost. Ta chrom paket se nějak vytratila. Možná že už to strhal,páč se na to nedalo vůbec koukat a jestli jí zrovna koupil tal se ani nedivim. Já sem zastáncem toho,že kola dělají auto. Nejvíc mě drtí takový ty vícepaprskový magnesiový puklice,to umírám když to vidím. Mega křídel se děsím a ze zadních světel sem taky mrtvej. Prostě octavie není dělaná na radikální tuning. Tej sluší maximálně rs nárazník,možná maska,k tomu nějakej přiměřeně nevyraznej zadní nárazník,kdyby se dělaly decentní prahy,tak i ty skousnu a kolečka no a samo tmavý okna. Víc toho na to dát nejde,pak vypadá přeplácaně a to nejen octa. jo ještě sem zapoměl malý ale fakt malý křidélko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.