Tiko Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdravičko panove mam menši problem s mim autičkem, když mam studeny motor tak startuje bez problemu, ale když se ohreje motor tak ho chvili musim držet, aby naskočil cca30sec. Mužete mi nekdo poradit cim to muze byt. Octavia r.v.97 TDI 81kw (SDI) Diky Tiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Zdravičko panove mam menši problem s mim autičkem, když mam studeny motor tak startuje bez problemu, ale když se ohreje motor tak ho chvili musim držet, aby naskočil cca30sec. Mužete mi nekdo poradit cim to muze byt.Octavia r.v.97 TDI 81kw (SDI) Diky Tiko Tento dotaz se tu pravidelně nespočetněkrát opakuje. Pohledej Nejčastěji: akumulátor musí mít 100% kapacitu starter čidlo teploty Nejčastěji to bývá starterem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans1980 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zdravičko panove mam menši problem s mim autičkem, když mam studeny motor tak startuje bez problemu, ale když se ohreje motor tak ho chvili musim držet, aby naskočil cca30sec. Mužete mi nekdo poradit cim to muze byt.Octavia r.v.97 TDI 81kw (SDI) Diky Tiko mel jsem ten samy problem na me O1 r99 81kw. rano chytl v poho ale kdyz bylo ohraty tak tocil tak pet vterin. po vychladnuti zase v klidu. od Remuse jsem koupil starter od valea ktery se rovnou vymenil u andreho zaroven i s turbem a od te doby chyta super. jeste poradne natlacim baterku protoze uz docela potrebuje ale i tak chyta s novym starterem 100x lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.