one-z Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Čau, nevíte jestli nejde sehnat samotné sklo na přední kulatou mlhovku nebo je zapotřebí vyměnit celou mlhovku? Se naprasklo asi od odlétajícího šutru... A můžete poradit kdyžtak nějakej vrakáč z okolí Č. Budějovic nebo J. Hradce, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mlhovka je jen jako komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 koupil jsem tady na foru novou za 160 kˇč + pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 koupil jsem tady na foru novou za 160 kˇč + pošta A můžeš mi prosim napsat od koho? Klidně SZ, teda pokud to nebyl ojedinělý prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 www.carcentrum-mb.cz nahradni dily na vozy Škoda - od Š120 po OII POZOR ZMENA ICQ : 474387559 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Díky mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdravim...chci se zeptat jestli se na mlhovce na Fabii I predfacelift da nejakym zpusobem vymenit sklo....mam ho napraskle a nechce se mi kupovat cela mlhovka...popripade jestli se sklo da vubec koupit? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.