vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 no rikam silenci kvuli vobedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 tenhle čas je kvůli účastníkům z daleka není problém se scuknout dřív mám dopoledne volný tak v 11? pak pizza v Bajogrilu nebo v Plauditu a na 14.hod zas můžem vyrazit na busák Mňam mňam pizzu taky můžu, takže o kolik dřív?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 no rikam silenci kvuli vobedu Aspoň trochu vyhládnem po cestě - taky musíme zkusit i českou kuchyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 tak 11 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Kluci se za námi přijeli podívat na podzim do Olomouce, tak já se chci zase za němi mrknout do Turnova, poznat zase pár dalších lidí z fóra Já se asi projedu nejvíc - 252,1 km a 7 hodin za volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 No jo tak to mi máme s tím oběděm asi problém, budem mít s sebou psa, takže nás jen tak do hospody nepustí takže v kolik to vidíte na tom parkovišti pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 7 hodin...neni to na 250 km nejako moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ja chodik v praze do hospody se psemk uplne v klidu...co mate za pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Samozřejmě, že tam i zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ja chodik v praze do hospody se psemk uplne v klidu...co mate za pes? nevíš jo....? fotek v sekci F a srazy je dost.. je takovej roztomilej.nevinej dáblík...Dastík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 nevim no me slo o rasu, dastik mi moc nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 No jo tak to mi máme s tím oběděm asi problém, budem mít s sebou psa, takže nás jen tak do hospody nepustí takže v kolik to vidíte na tom parkovišti pak? Jak říká Vito, se psem by dneska už neměl bejt v hospodě problém, pokud nemáš přerostlého irského vlkodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Samozřejmě, že tam i zpět A v kolik pojedeš přes Brno? Dali bychom předsraz i s panem Hrábě na benzínce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Aspoň trochu vyhládnem po cestě - taky musíme zkusit i českou kuchyni Českou mám furt, chce to kurňa změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak ať se vám to tam libi já bohužél budu trčet doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak ať se vám to tam libi já bohužél budu trčet doma Jéé, já už ti nezavolal Promiň, musel jsem do akce ... Ani nevíš jak mě to mrzí, že nejedeš s námi svým krásným a zvučným autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Já se asi projedu nejvíc - 252,1 km o tom silne pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jéé, já už ti nezavolal Promiň, musel jsem do akce ...Ani nevíš jak mě to mrzí, že nejedeš s námi svým krásným a zvučným autem V pohodě už z telefonu bylo patrné, že tam máš šrumec Nj co nadělám... už aby byl konec června..to pak zase začnu žít...a užívat si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 V pohodě už z telefonu bylo patrné, že tam máš šrumec Nj co nadělám... už aby byl konec června..to pak zase začnu žít...a užívat si ... a hlavně jezdil s kamarády na různé srázky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ... a hlavně jezdil s kamarády na různé srázky :-) tak to hlavně i autko tím trpí...čeká na par věci a buh vi kdy se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 nevim no me slo o rasu, dastik mi moc nepomuze je to tříměsíční štěně zlatýho retrívra. Ale jinak jak psal Najmis, je to ďáblík. Tak uvidím, nějak dorazíme, když tak počkáme před hospodou:D máte někdo adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 je to tříměsíční štěně zlatýho retrívra. Ale jinak jak psal Najmis, je to ďáblík. Tak uvidím, nějak dorazíme, když tak počkáme před hospodou:D máte někdo adresu? Tak to ho klido vem sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 myslíš Maškovku? spíš bych zašel do "Bajo grillSobotecká 245, 511 01 Turnov, tel.: 481 311 860, 723 654 210", nebo Plaudit... Ty si tu sef, takze kam reknes tam pojedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ja si taky myslil,moje L O L A je taky drak ale kdyz ji nevemes do hospy tak se nenauci ze se ma zklidnit L O L A uz je dobrej povalec, na zahradkach si lehne a cumi ai tri hodiny a nevis o ni skoro, kdyz tedaneprinesou jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ze bych privezl taky jednoho mazlika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.