JasteR Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) baui:hele ja myslel ze jidlo dam v turnove s vostatnima Baurak asi musi jist na 2x Editováno: 1. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 von je Jirka v růstu, i na cestu do auta bude mít řízek mezi dvěma chlebama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 kuci na dobrou kavu se nekdy domuvime a az bude zuza v praci tak zajdem na jeji lavazzu na karlovo namesti v praze ona ji umi moc mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ten je kraaasnej, ale neni to ridgeback ? Jojo je to ridgeback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 baui:hele ja myslel ze jidlo dam v turnove s vostatnima No take to tak planuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 no tak v 11 ale kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 cti vole v 11 na autobusaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 tak sem se konečně dostal na net.. vitto díky za edit sejdem se teda v 11 na autobusáku a pak přejedem na to druhý parkoviště, dáme oběd, kafe a na 14 hod. zpátky na busák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 tak parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 cti vole v 11 na autobusaku nebud drzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Uz ted mam hlad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Uz ted mam hlad !!! A kdo Ti brání by ses najed ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Nebo tam jeď už dneska a drž fleka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 a zejtra bude chcát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Pánové, moc mě to mrzí, ale zítra musím do práce Když mi to dneska šéf oznámil, tak jsem myslel, že mě z toho trefí Zkoušel jsem to ukecat, ale nemá za mě náhradu. Takovou dobu jsem se těšil a tak to nakonec skončilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Kdovi jak to bude s pocasim ted v Bolce na odpoledni nic moc ...sem tam prehanka a vitr.. ... jel bych pak protahnout vejfuky do Mimone je to 15min- 30km Editováno: 2. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 tak mam umyto a vycisteno i motor jsem byl umejt ale jak to tak vypada tak tady bude pekne chcat...doufam, ze to rano bude lepsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zitra to bude fpohode stejne jako dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zítra mám cestu do Jablonce,když to budu stíhat nějak rozumně zastavím se za vámi na srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zítra mám cestu do Jablonce,když to budu stíhat nějak rozumně zastavím se za vámi na srazu. Tak parada ... Te tu v JBC naberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tak parada ... Te tu v JBC naberu Ale z mojí motorizací musíš jet mírněji,z mimoně jsi mi minule ujel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Ale z mojí motorizací musíš jet mírněji,z mimoně jsi mi minule ujel Ja ? Sakra ... nepletes si me s nekym ? Ja sem teda idiot na jmena, ale ted si fakt nevybavuju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Mno z já jsem takový delší člověk,mám asi 2metry,přijel jsem až odpoledne.Pak se to ukončovalo já jsem odjížděl za tebou,třeba jsi mně ani nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Mno z já jsem takový delší člověk,mám asi 2metry,přijel jsem až odpoledne.Pak se to ukončovalo já jsem odjížděl za tebou,třeba jsi mně ani nezaregistroval. No asi neee Ale to neva ... doufam, ze zitra to stihnes abych si to osvezil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 V noci sice zapršelo ale teď už pěkně svítí oskar na cestu tak razíme !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.