Jirka vip Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!! Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!!Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Nejlepší je udělat oboje, ale podle toho jaké máš turbo.A kdyby jsi hledal tak jsou tady toho spousty, omílá se to pořád dokolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) U 66trysky treba od DieselPower ...je to tu 100% pouzij fci hledat ! Editováno: 30. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!!Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka vip Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nejlepší je udělat oboje, ale podle toho jaké máš turbo.A kdyby jsi hledal tak jsou tady toho spousty, omílá se to pořád dokolečka. Dík. Kouknu na to. Hledám tady teprve podruhé a jsem z toho trochu vedle. Ale dík !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nuser Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Dobrý den, chtěl bych trochu vylepšit výkon mé Octavia 1, 1.9 TDI ALH, 66kw z roku 2004 mám 2 varianty jak upravit auto, nevyznám se v tom ale myslím že auto by poté neprošlo na STK. popřípadě jaké upravy by šli na autě udělat aby prošlo STK. díky Varianta 1 - výměna trysek - FRATELLI BOSIO sprint 764 a poladit chiptuningem Varianta 2 - výměna trysek - FRATELLI BOSIO POWERPLUS 764 výměna turba -Garrett GT1749VA A poladit chip tuningem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.