Jirka vip Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!! Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indi Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!!Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Nejlepší je udělat oboje, ale podle toho jaké máš turbo.A kdyby jsi hledal tak jsou tady toho spousty, omílá se to pořád dokolečka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) U 66trysky treba od DieselPower ...je to tu 100% pouzij fci hledat ! Edited March 30, 2008 by JasteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukes Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ahoj všem. Prosím o radu. Dočetl jsem se v tuningovém časopise o nových sportovních tryskách, které zvednou výkon o 35 koní !! Sada stála cca 5.000,- a řeším, co je pro motor šetrnější - jestli ho čipnout, nebo tohle. Dík za rady !!!Mám Tdi 66 KW r.v 2000 Máš SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka vip Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Nejlepší je udělat oboje, ale podle toho jaké máš turbo.A kdyby jsi hledal tak jsou tady toho spousty, omílá se to pořád dokolečka. Dík. Kouknu na to. Hledám tady teprve podruhé a jsem z toho trochu vedle. Ale dík !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuser Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Dobrý den, chtěl bych trochu vylepšit výkon mé Octavia 1, 1.9 TDI ALH, 66kw z roku 2004 mám 2 varianty jak upravit auto, nevyznám se v tom ale myslím že auto by poté neprošlo na STK. popřípadě jaké upravy by šli na autě udělat aby prošlo STK. díky Varianta 1 - výměna trysek - FRATELLI BOSIO sprint 764 a poladit chiptuningem Varianta 2 - výměna trysek - FRATELLI BOSIO POWERPLUS 764 výměna turba -Garrett GT1749VA A poladit chip tuningem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts