Schlumpf Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Konecne zacina sezona!!! Tesite se? Zitra prvni den v roce co muzu jezdit s Lupem a Fabii. Do soboti ale jeste musim vydrzet nez otocim klickem. Uz se tesim zase na auta, pokec a srandu. Jakej bude vas prvni sraz tenhle rok? Muj prvni bude Ilegal v Sokolove a pak Skodahome08 "KONECNE NORMALNY LIDY" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Jsem jak panic , tak můj první sraz bude Skodahome08 Editováno: 31. Březen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Příbrááááám 11.-12.4.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No ja asi ted Kunku, Trutnov pak uz SkodaHome08 Vysoke Myto Hermanuv Mestec Konopac atd...podle casu no..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 pribram nepojedu...nejsou penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Příbram první taky jsme panic s FRS a Skodahome08 mě láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Jsem jak panic , tak můj první sraz bude Skodahome08 Ahoj tak to nebudeš sám taky je to muj první sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 uz se to bliziiiiiiiiiiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 letos to videm kvuli skole na chabry, doksy pak neco v lete jinak nevim, bracha ale bude jezdit letos dost s maxituningem asik kazdopadne skodahome je povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 akorat to pocasi, to pocasi blaznivi... jeste 11dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 akorat to pocasi, to pocasi blaznivi...jeste 11dni co se stane za 11 dní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.