mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ty si vazne vtipnej ! Uz ti nekdy ukradli auto, nebo si po PCR neco chtel ? Ocividne ne protoze jinak bys nemlel takove nesmysly. vidis to moc cerne, ty pochop, ze hledat auta je mnohem narocnejsi, nez najit neco, co se prihlasi k siti samo, predpokladam ze v aute nemas GPS nebo podobne vyhledavaci zarizeni, nebo snad ano? a sel jsi na polici s tim, ze ti ukradli auto, ktere je momentalne tady a tady a oni ti rekli, ze si mas nas*at? pochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 srovnavas hrusky a jabkaauto musi hledat, krabicka se najde sama ted pokud projede kamion pres mytnou branu a ta zjisti, ze se nemohla spojit se zarizenim v kamionu, ihned predava informace vyjezdovemu policejnimu autu, ktery kamion zadrzi a zjisti, jak se veci maji, na stejnem principu muze fungovat i najiti odcizeneho zarizeni.. - projede mytnou branou, ta zjisti, ze protistrana pouziva kradene zarizeni a preda spzku vyjezdovemu vozu, ktery dane auto zadrzi A zadržený řidič řekne že má tu krabičku pujčenou Jelikož je přenosná a o žádné krádeži nic neví.A dokaž mu to když to není na jmeno. Smysl té krabičky bude uplně jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 to je abolutni nesmysl, toto nikdo rict nemuze.. kdyz pojedes ve avsem oblibenem aute, co tu oba s michalF zminujete, a toto auto bude nahlasene jako kradene a policie te zstavi s tim, ze tuto infromaci vi, tak jima si taky nebude stacit tvoje prohlaseni jako ridice daneho auta, ze sis to vypujcil a ze nic nevis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Podle me to neni 99% ani nahodou. Naopak spousta aut jezdi abnormalne pomalu. Si děláš prdel né? Minulej týden jsem to zkoušel když jsem jel do Mohelnice, jel jsem 130 a úpně každej mě předjížděl a až mě předjel žigulík tak jsem řekl dost a jel taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Es kommt der Tag – hrozil premiér Mirek Topoláneka, už asi přichází. Policie představila nové vozy. Na jejihž boku jsou žluté nápisy SS. Navíc je jasně patrné, že nový návrh je pouze plagiát návrhu vojenských historiků. Firma, která tento plagiát zpracovala (cca 5min v programu Photoshop) je čistě náhodou tajná jakož i částka, kterou za tuto „práci“ dostala zaplaceno. Vzhledem k tomu, že ministerstvo bylo schopné zaplatit za návrh loga ministerstva 800tis. Kč, tak se jistě i v tomto případě nejedná o částku zanedbatelnou. Podobnost čepic nových uniforem, s čepicemi, které nosili za války hlavně příslušníci SS a gestapa je taktéž čistě náhodná. Co nás může těšit dále je to, že ministerstvo dopravy uvažuje o tom. Že by místo dálničních známek, které fungují bez sebemenších problémů. Zavedla čipy, které nás zase trochu zbaví soukromí a svobody. Vedlejším produktem by totiž bylo, že budou moci krásně sledovat i náš pohyb. Jednou ten den přijde, kdy přijdeme o svoji svobodu a soukromí úplně. No proste curaci ..nic noveho stejne jako umazavani bodu nesmyslne na skole smyku ...zase si nekdo vydela z nasich dani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Já prostě říkám že je to zbytečný a velký zásah do našeho soukromí a svobod. Tady se dělá jenom represe a prevence žádná. Jenže učinek to má opačný lidé jsou znechucení a nemají respekt. Respekt před buzerací nikdo nemá. Jde to všechno špatnou cestou. Nejradši aby lidé měli v sobě čip a za každé vystoupení z řady dostaly pokutu. Kolik nehod se stane díky vysoké rychlosti na dálnici????????????????????????????????????? Že se z toho dělá primární problém. Editováno: 2. Duben 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) v tomto co pises mas pravdu, ale cesky narod tu buzeraci potrebuje, nebot jak uz zde nekdo zminoval, jezdeni v nemecku a v cesku je uplne na jine urovni a s tou rychlosti moc nepokousej neni to tak davno, kdy byla ta hromadna bouracka, ne? a tam slo predevsim o rychlost Editováno: 2. Duben 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 to je abolutni nesmysl, toto nikdo rict nemuze.. kdyz pojedes ve avsem oblibenem aute, co tu oba s michalF zminujete, a toto auto bude nahlasene jako kradene a policie te zstavi s tim, ze tuto infromaci vi, tak jima si taky nebude stacit tvoje prohlaseni jako ridice daneho auta, ze sis to vypujcil a ze nic nevis Auto je na mě psané krabice je anonymní. Už vidím tu ochotu policie jak ve svých nově počmáraných autech hledají krabičku za 1000Kč. U kamionu je to jiné toho stíhají za to že nezaplatil státu!!! Pokud ti někdo něco ukradne tak to se určitě nepřetrhnou i kdyby se to hlasilo sebevíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 mobily ti taky zablokuji podle IMEI a nikdo rozhodne nevi, jake IMEI patri k jakemu majiteli Tak to se šeredně mýlíš, jak myslíš, že našli anonyma z Ruzyně? Při prvním prodeji se přesně ví které IMEI si kdo kupuje. Do toho, kde a jak se pohybuju nikomu nic není a proto to v jiných státech - dospělejších mají tak jak to mají, pokud vím před nedávnem byl okolo stejného tématu pěknej humbuk v Německu, jiný systém než známka nebo mýtnice není zaveden, mimochodem projet mýtnicí a zaplatit kartou je záležitost minuty a všude to funguje. Připadáš mi jako agent BIS, mimochodem preferuješ satelit, ten umí sledovačku ještě lépe, pokud vím poplatek je za užívání dálnice a ne za sledování provozu apod. jak je prezentováno sledování aut u navrhovaného systému. Už vidím jak někdo bude převážet kradený auto s původní SPZ , takže důvod hledání kradených aut je další blbý důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) v tomto co pises mas pravdu, ale cesky narod tu buzeraci potrebuje, nebot jak uz zde nekdo zminoval, jezdeni v nemecku a v cesku je uplne na jine urovni Jak je vidět podle českých silnic tak na český národ buzerace nefunguje. Myslím si že ježdění v německu je jinde protože nemají toliko buzerace a před zákonem mají úctu a mají tam zákony rozumné. Chtělo by to spíše rozumnější a klidně i volnější zákony a aby policie byla na silnici vidět, ale vidět nemyslím schovanou za bukem jak měří rychlost. Ale aby pouze dohlížela pomáhala, byla příjemná. Nikdo nebude mít úctu před sviní co nás jenom buzeruje a snaží se nás za každou cenu nachytat. Navíc mi přidje že se tady pouze sleduje rychlost. Jenže kolik nehod způsobuje překročení rychlosti? Já prostě nechci aby někdo kontroloval kam já jedu. Editováno: 2. Duben 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ty nechces, nectes nebo neumis pochopit co ti pisu? tak jeste jednou: - stavajici situace je ta, ze na dalnicich jezdi policejni tranzity (JEZDI JIZ NYNI), ktere stopuji ty kamiony, od kterych dostanou z ustredi mytnych bran informaci, ze je neco v neporadku, tyto kamiony ZASTAVI a ZKONTROLUJI nova situace, zavedou se elektronicke vinety - nebudes mit vinetu, nedojde k identifikaci -> policie te ZASTAVI a ZKONTROLUJE, pripadne pokud bz to neslo, tak maji tvou SPZku, podle ktere te najdou - ukradnou ti vinetu z auta, nahlasis kradez, jedine co policie udela je, ze zanese zaznam o kradezi.. a ted k tomu nejlepsimu: nekdo s tvou ukradenou vinetou projede mytnou branou na 120km smer praha, dalnice D1, brana ho zaznamena, preda informaci policii / co tam uz ted jezdi / a ta jej zastavi, pripadne se znova zaznamena jen SPZ.. a nakonec, muzes mi tedy rict, jaka aktivita se od policie vyzaduje, musi snad kvuli tobe vyjizdet nejaky spesl auto, NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak to se šeredně mýlíš, jak myslíš, že našli anonyma z Ruzyně? Při prvním prodeji se přesně ví které IMEI si kdo kupuje.Do toho, kde a jak se pohybuju nikomu nic není a proto to v jiných státech - dospělejších mají tak jak to mají, pokud vím před nedávnem byl okolo stejného tématu pěknej humbuk v Německu, jiný systém než známka nebo mýtnice není zaveden, mimochodem projet mýtnicí a zaplatit kartou je záležitost minuty a všude to funguje. Připadáš mi jako agent BIS, mimochodem preferuješ satelit, ten umí sledovačku ještě lépe, pokud vím poplatek je za užívání dálnice a ne za sledování provozu apod. jak je prezentováno sledování aut u navrhovaného systému. Už vidím jak někdo bude převážet kradený auto s původní SPZ , takže důvod hledání kradených aut je další blbý důvod. kdyz si koupis twist sadu, tak rozhodne nikdo tvoji adresu nevi, to ze te vystopuji je vetsinou vec IMEI telefonu - podle nej te najdou v jake jsi oblasti - zkontoluji snimky kamer - identifikuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ja jsem kazdopadne PROTI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 tato diskuye stejen nema cenu.. reagovat uz nebudu, kdo to chce pochopi pochopi, kdo ne, tak ne.. jinak samozrejme nazor jinych respektuji, ale nesmi ho ohajovat dohadama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Prostě není jedinej důvod proč zavádět systém který nás připraví o soukromí a svobodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Taky jsem proti nějakému monitorování soukromých aut. Je vubec nějaký rozumný duvod to zavádět.Kromě toho že se lehce najde ukradená krabička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak o soukromí jsme v tomhle IT tisíciletí přišli už mnoha způsoby, takže jeden víc nebo míň je asi jedno, a i kdyby se tím ta rychlost měřila, tak proč ne, taky si připadám jak magor když jedu 140 a jsem nejpomalejší auto na dálnici. Jen se bojím, že naše vláda vymyslí ještě něco lepšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Taky jsem proti nějakému monitorování soukromých aut.Je vubec nějaký rozumný duvod to zavádět.Kromě toho že se lehce najde ukradená krabička? prostě si jednou za rok dobiješ krabičku a je to. navíc když máš víc aut, tak nemusíš jak debil kupovat několik dálničních známek. A nějaké sledování? Možná konečně začnou lidi jezdit normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 pořadí DESET nejčetnějších příčin nehod řidičů motorových vozidel - leden 2008 (číslo je počet nehod) 1. nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky 2 149 2. řidič se plně nevěnoval řízení vozidla 2 001 3. nedodržení bezpečné vzdálenosti za vozidlem 1 840 4. nesprávné otáčení nebo couvání 1 202 5. nedání přednosti upravené dopravní značkou "DEJ PŘEDNOST V JÍZDĚ ! " 752 6. nezvládnutí řízení vozidla 533 7. jiný druh nesprávné jízdy 504 8. nepřizpůsobení rychlosti dopravně technickému stavu vozovky 409 9. vjetí do protisměru 392 10. vyhýbání bez dostatečného bočního odstupu 356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Já nechápu čeho se pořád bojíte. Všude ve městech vás snímají kamery, na dálnici taky a vy máte strach z nějaké krabičky bez evidence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 pořadí DESET nejtragičtějších příčin nehod řidičů motorových vozidel - leden 2008 (číslo je počet usmrcených osob) 1. nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky 11 2. řidič se plně nevěnoval řízení vozidla 10 3. nepřizpůsobení rychlosti dopravně technickému stavu vozovky 5 4. vjetí do protisměru 4 5. nedání přednosti upravené dopravní značkou "DEJ PŘEDNOST V JÍZDĚ !" 3 6. nepřizpůsobení rychlosti viditelnosti 3 7. nezvládnutí řízení vozidla 2 8. jiný druh nesprávné jízdy 2 9. nedání přednosti upravené dopravní značkou " STŮJ, DEJ PŘEDNOST V JÍZDĚ ! " 2 10. nepřizpůsobení rychlosti vlastnostem vozidla a nákladu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Kolik nehod se stane díky vysoké rychlosti na dálnici????????????????????????????????????? Že se z toho dělá primární problém. Hodil jsem sem statistiky, koukni na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No jenže to není překročení rychlosti. Můžeš jet podle předpisů a stejně ti napaří nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky bo tam byla díra a ty jsi měl předpokládat že tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No jenže to není překročení rychlosti. Můžeš jet podle předpisů a stejně ti napaří nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky bo tam byla díra a ty jsi měl předpokládat že tam bude. Jo, jo to máš úplnou pravdu jel jsem 50 pršelo nedobrzdil jsem a dostal jsem to jak píšeš. A to byla ještě povolená 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Nevím jestli to ještě dál rozlišují, tohle je přímo z mvcr. Ale o tom to je, každý letí jak prasátko a pak se diví, holt někdy je i 50 moc, není přece nikde napsáno, že na dálnici musím jet 130 i když chumelí a není vidět na krok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.