OrOrO Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Po různých miss maska a miss alu mně napadlo co takhle pohledy pod kapotu.Docela by mně zajímalo jak se kdo staráte o motor. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Odpo přihodím fotečku, teď nemám u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ja fotecku mam..A snazim se starat co nejlepe.. A az napucuju znova,prihodim detailnejsi fotecku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval musím se dostat na WAPku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval musím se dostat na WAPku lol U me probehla wapka o vikendu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou NO jasne..Votevres haupnu,wemes wapku a jde se na vec..Samozrejme,ze to nevemes tim nejvetsim proudem,co jde nastavit,ale umejes wapkou,vysusis vzduchem,kdyz mas k dispozici a pak muzes zacit piglovat tu drobotinu tam.. + nejakej ten pripravek na nablejskani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu... Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ja bych foto dal ale nejak me to nejde kua :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Taky to peru wapem ještě to před tím nastříkám něčím čím pouští mastnej bordel a pak na plasty pěna na pneu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. A bývá dobré zakrýt alternátor, startér a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tak tady jsou fotky meho motoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tak tady jsou fotky meho motoru :-) A už je to tady tohle se trumfne asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
172145 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tady... ...od roku 1998 neumytý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 něco staršího data výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 sice to není škodovka, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tenhle je muj, je to sice je serie, ale mi se libí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) TO Vaša Hmmm, Toyota Corola GTS 1,6 16ventil verze pro USA kde si to zplašil, je jich jen pár Editováno: 3. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 0005 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty Editováno: 3. Duben 2008, autor: karlos 0005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Fotečku přidám, jen co najdu nějakou slušnou, tady zatím něco na rozehřatí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Čau. Taky něco přidám z mé původní a nynější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil No to je jasnýýý přece.To je fotka když tam byly vzpěry asi tak deset minut.Teď už ta tyčka spinká klidným spánkem v regálu v garage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=40282 něco špinavýho http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43588 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.