Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po různých miss maska a miss alu mně napadlo co takhle pohledy pod kapotu.Docela by mně zajímalo jak se kdo staráte o motor. lol Ahoj Honza.

Odpo přihodím fotečku, teď nemám u sebe.

Ja fotecku mam..A snazim se starat co nejlepe.. :) A az napucuju znova,prihodim detailnejsi fotecku.. ;)

post-1427-1207214537_thumb.jpg

po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval :) musím se dostat na WAPku ;)

po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval :) musím se dostat na WAPku ;)

lol lol U me probehla wapka o vikendu.. :palec2:

Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou :)

Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou :)

NO jasne..Votevres haupnu,wemes wapku a jde se na vec..Samozrejme,ze to nevemes tim nejvetsim proudem,co jde nastavit,ale umejes wapkou,vysusis vzduchem,kdyz mas k dispozici a pak muzes zacit piglovat tu drobotinu tam.. ;) + nejakej ten pripravek na nablejskani.. ;)

Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky :) ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu...

Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky :) ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu...

Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. ;)

ja bych foto dal ale nejak me to nejde kua :-(((

Taky to peru wapem ještě to před tím nastříkám něčím čím pouští mastnej bordel a pak na plasty pěna na pneu! :palec2:

Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. ;)

A bývá dobré zakrýt alternátor, startér a podobně.

tak tady jsou fotky meho motoru :-)

post-125-1207236972_thumb.jpg

post-125-1207237047_thumb.jpg

tak tady jsou fotky meho motoru :-)

A už je to tady tohle se trumfne asi těžko :palec2::p

něco staršího data výroby

post-15744-1207241677_thumb.jpg

sice to není škodovka, ale...

post-167-1207245522_thumb.jpg

Tenhle je muj, je to sice je serie, ale mi se libí :)

post-15711-1207246247_thumb.jpg

TO Vaša

Hmmm, Toyota Corola GTS 1,6 16ventil verze pro USA :t

kde si to zplašil, je jich jen pár :D

:D

Upraveno od rolbar

Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty :)

ttt5b7d553d2a5e85cc.jpg

Upraveno od karlos 0005

Fotečku přidám, jen co najdu nějakou slušnou, tady zatím něco na rozehřatí....

post-760-1207250395_thumb.jpg

Čau.

Taky něco přidám z mé původní a nynější :)

post-2967-1207250962_thumb.jpg

post-2967-1207250978_thumb.jpg

post-2967-1207251316_thumb.jpg

post-2967-1207251326_thumb.jpg

post-2967-1207251339_thumb.jpg

Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? :) to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil :)

Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? :) to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil :)

No to je jasnýýý přece.To je fotka když tam byly vzpěry asi tak deset minut.Teď už ta tyčka spinká klidným spánkem v regálu v garage :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.