Publikováno Duben 3, 200817 r Po různých miss maska a miss alu mně napadlo co takhle pohledy pod kapotu.Docela by mně zajímalo jak se kdo staráte o motor. Ahoj Honza.
Duben 3, 200817 r Ja fotecku mam..A snazim se starat co nejlepe.. A az napucuju znova,prihodim detailnejsi fotecku..
Duben 3, 200817 r po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval musím se dostat na WAPku
Duben 3, 200817 r po zimě zasranej jak jetel, pracovni název solnička, foto nedám, abych Vás nepohoršoval musím se dostat na WAPku lol U me probehla wapka o vikendu..
Duben 3, 200817 r Jak čistíte motor, neříkejte, že do něj perete wapkou NO jasne..Votevres haupnu,wemes wapku a jde se na vec..Samozrejme,ze to nevemes tim nejvetsim proudem,co jde nastavit,ale umejes wapkou,vysusis vzduchem,kdyz mas k dispozici a pak muzes zacit piglovat tu drobotinu tam.. + nejakej ten pripravek na nablejskani..
Duben 3, 200817 r Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu...
Duben 3, 200817 r Se mi zdá, že bych si vyškubal všechny drátky a hadičky ale motor potřebuje akutně umýt, takže to asi testnu... Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat..
Duben 3, 200817 r Taky to peru wapem ještě to před tím nastříkám něčím čím pouští mastnej bordel a pak na plasty pěna na pneu!
Duben 3, 200817 r Hele,nevyskubal..Kdyz na to nepujdes nejvetsim moznym proudem,tak se neni ceho bat. Navic,co si pamatuju,tak ty mas normalne ty plasty v motoru tam kde maji byt,a ty toho taky celkem dost poberou..Samozrejme s tim nechod primo na mista,ktery by mohly byt citlivejsi,ale jinak se neni ceho bat.. A bývá dobré zakrýt alternátor, startér a podobně.
Duben 3, 200817 r TO Vaša Hmmm, Toyota Corola GTS 1,6 16ventil verze pro USA kde si to zplašil, je jich jen pár Upraveno Duben 3, 200817 r od rolbar
Duben 3, 200817 r Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty Upraveno Duben 3, 200817 r od karlos 0005
Duben 3, 200817 r Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil
Duben 3, 200817 r Diesel: proč jsi neoddělal tu tyčku, když už tam máš plynové vzpěry? to byla první věc co jsem s radostí udělal, když jsem vzpěry domontil No to je jasnýýý přece.To je fotka když tam byly vzpěry asi tak deset minut.Teď už ta tyčka spinká klidným spánkem v regálu v garage
Duben 3, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=40282 něco špinavýho http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43588
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.