Humanic Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Jj,radost to je,ale creckovi došli pohádky a už není očem diskutovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Trosku dymu injection , zkracene TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Trosku dymu injection , zkracene TDi Já bych si dal Trošku Dýmové inhalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tato tema je o cipe,o ich vyhode a pod. alebo sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tohle bych celé smazal je to o ničem každý má svou pravdu nemá smysl o tom dál diskutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tohle bych celé smazal je to o ničem každý má svou pravdu nemá smysl o tom dál diskutovat O tom samém píšu už celý měsic jenže naše slavny moderátoři buzerujou za kraviny.No comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 http://tuning.sbazar.cz/novinka-na-trhu-po...v-o1491543.html To je ale levný chip. Zajímalo by mě na co se připojí ta dvojlinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 http://tuning.sbazar.cz/novinka-na-trhu-po...v-o1491543.htmlTo je ale levný chip. Zajímalo by mě na co se připojí ta dvojlinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 nechapu co vam tak strasne vadi na tom ze nam to cudi?!!!tak si mate zapnout vnitrni okruh!!!bohuzel pravda je to ze to cudi,ale jede!!!!!!!!!!!!!!ale je to krasa kdyz se podivam do spiglu a pekne si to odfoukne...to bohuzel benzinaci nepochopite.na to nemate bunky!!!!!!!! lol lol lol kazdopadne diskuze to tu je k popukani opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 nechapu co vam tak strasne vadi na tom ze nam to cudi?!!!tak si mate zapnout vnitrni okruh!!!bohuzel pravda je to ze to cudi,ale jede!!!!!!!!!!!!!!ale je to krasa kdyz se podivam do spiglu a pekne si to odfoukne...to bohuzel benzinaci nepochopite.na to nemate bunky!!!!!!!! lol lol lol kazdopadne diskuze to tu je k popukani opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 no jo no fakt to po tom čipu trochu kouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 http://tuning.sbazar.cz/novinka-na-trhu-po...v-o1491543.htmlTo je ale levný chip. Zajímalo by mě na co se připojí ta dvojlinka. zajimava blbost , nemate to nekdo ? jestli je to jen oblbnuti zakaznika nebo to opravdu neco umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Ja jsem se chtel tady znalych optat. Ony existuji SKODOVKY diesel? lol lol Jinak pro tebe Romariooooooooo - pokud se chces stat moderatorem a ukazat nam, jak jsi pohotovy, Vitto dela vyberove rizeni, muzes se prihlasit!!! Presouvam do LAMPARNY A MENIM NAZEV!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 zajimava blbost , nemate to nekdo ? jestli je to jen oblbnuti zakaznika nebo to opravdu neco umi ser na to bude ti to cudit jak prase ten benal a najde se tady takovej kreten jako ty co bude po tobe plivat jako ty po nas co jezdi na diesel!!! lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ser na to bude ti to cudit jak prase ten benal a najde se tady takovej kreten jako ty co bude po tobe plivat jako ty po nas co jezdi na diesel!!! lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol Jezis to sou kecy, prober se. Plival tu po tobe nekdo ? Bral bych to byt Tebou trosku s nadhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Jezis to sou kecy, prober se. Plival tu po tobe nekdo ? Bral bych to byt Tebou trosku s nadhledem moc to zeres!!!!!beru to ze srandy ne?? :D :D :D :D :D :D :t Editováno: 5. Květen 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 koukali jste na zpravy ? rikali tam ze pri dnesnich propoctech se diesel vyplati az po ujeti cca 120 000 km , a to se mi tu nejakej koumak zhruba tri stranky zpet strasne smal jakej jsem vul kdyz sem to tu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 A při kolika se vyplatí benzín to neříkali? Nevěř všemu co říkají ve zprávách.Docela bych chtěl ty propočty vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 asi by mel spis reagovat nekdo kdo ty zpravy videl ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 asi by mel spis reagovat nekdo kdo ty zpravy videl ne Neviděl jsem je,ja na blbosti nekoukam ale pokud si to viděl tak mi to mužeš vysvětlit.Rád se něco dozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 nepisu to ustepacne, jen tam rozebirali vyhody dieslu , no a dosli k zaveru ze je strasne drahe upravit D aby splnoval emisni normy , pak rozebirali vzhledem k cene vozu a cenach oprav,pojistky atd.. za jak dlouho se ti vyplati D oproti benalu no a dosli k najeti zhruba 120tkm , nasledne tam probehla zprava ze automobilky zacinaji pomalu prechazet k vyvoji a vyzkumu benzinu ne muj nazor , cituji ze zprav na CT1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 nepisu to ustepacne, jen tam rozebirali vyhody dieslu , no a dosli k zaveru ze je strasne drahe upravit D aby splnoval emisni normy , pak rozebirali vzhledem k cene vozu a cenach oprav,pojistky atd.. za jak dlouho se ti vyplati D oproti benalu no a dosli k najeti zhruba 120tkm , nasledne tam probehla zprava ze automobilky zacinaji pomalu prechazet k vyvoji a vyzkumu benzinu ne muj nazor , cituji ze zprav na CT1 Tak to jo. Myslím že automobilky se vyzkumem benzinových motoru zabývají už dávno a pokud zájem motoristů o benzinové motory poroste,tak je nabídnou. Lidi pujdou do toho co bude pro ně výhodnější. Nicméně to nic nemění na faktu že jsem s dieslem spokojen protože jezdim +- za 5lit,na pojištění mám plný bonus,naklady na olej a filtry téměř stejné jako benzin a doufám že nebudu muset nic opravovat. Ten výpočet se možná týká nakupu nového auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jo bylo to brano naklady nove fabie 1.4 a fabky diesel , trosku nesmysl zrovna porovnavat tyhle dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jo bylo to brano naklady nove fabie 1.4 a fabky diesel , trosku nesmysl zrovna porovnavat tyhle dve tak si kup beznin a mas pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ja benzin mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.