Červen 23, 200817 r Autor ta babeta je dedy ja mam vedle ni crosku na frkani po lese, a kupodivu v TDI verzi tu crosku nemeli , ani nevim proc
Červen 23, 200817 r Protoze by jich byl plnej bazar :D Sagič to zacal brat vazne... Divim se ze mas cas psat kdyz tolik jezdis! Tesna ma pravdu, pouzijme mozek, mozna staci oci otevrit u technickych udaju, jen ciste teoreticky - 0-100? Co je zdechlina? creck - diky za vote!
Červen 24, 200817 r EDIT: ALE TO, ZE CITUJES POSLEDNI PRISPEVEK? TO NEDELA TEN REFRESH? ZA TO ASI MUZES? NE? TDIckari? kdyz dam odeslat prispevek napise mi to stranka nenalezena...dam opakovat akci a je tam 2x.... bohuzel slabej signal no
Červen 24, 200817 r proste tdi vladne jak silou tak efektivitou porad o tom samym crecku tech tvych 7 l je stejne proto ze s tim jezdis jak ponocnej ja se sekundarni 1.6 umim v zime i za 16 a ani to nemusi do omezovaci
Červen 24, 200817 r Davone jestli ja to beru vazne tak at chcipnu Predstavuju si jen crecka jak si jezdi po rovince 80tkou aby se vesel do 7l na 100 a pak usedne k pc a pise kraviny o TDI.
Červen 24, 200817 r Autor jj presne tak , a divim se ze i pri te osmdesatce stale neco predjizdim, a hle oni to TDIckari kteri jezdi za 4,5 l kol7
Červen 24, 200817 r jj presne tak , a divim se ze i pri te osmdesatce stale neco predjizdim, a hle oni to TDIckari kteri jezdi za 4,5 l kol7 takovy lečo jako si ty crecku sem dlouho nevidel.....to si videl spatne to neni TDI....to sou tvoje nocni mury z toho jak nam to strasne zavidis...vykon,spotreba a kvalita.... lol lol lol lol Upraveno Červen 25, 200817 r od davon pochopis, ze citace posl. neni nutna??? To neni signalem, ale tebou
Červen 24, 200817 r crecku to si pletes ty predjizdis preuceny benzinare co s nim jeste neumi :pa a umim si predstavit jak tebe predjizdi TDI brzdici motorem s momentalni spotrebou 0
Červen 24, 200817 r Njn crecku, nekdo si muze vybrat mezi jezdenim s prumernou spotrebou 4,5 nebo za 6,5 L a nekdo zas 7 nebo 12 L . To první je muj pripad a to druhe tvuj. Ty i kdyby si jel za tech 12 tak me tezko predjedes ...
Červen 24, 200817 r Autor tebe predjedu vzdycky, znacka zakaz predjizdeni Traktoru neexistuje , ktera by te ochranila hele TDIckari cuka to s vama vzdycky kdyz vidite nepoorane pole ? vite jaka bude nova nadstandartni vybava octavie III diesel ? radlice,pluh Upraveno Červen 24, 200817 r od creck
Červen 24, 200817 r ani ne, ale s tebou cuka, kdyz vidis neposekanou travu ... bohuzel ti tvoje benzinova sekacka moc zere, takze zustane neposekana
Červen 24, 200817 r to ti vysvětlí, benzín je neprodejnej, proto ho nikdo nechce a proto jich je málo Vždycky jsem si myslel že toho co nikdo nechce je všude habaděj... Aktuální stav na cars.cz, nabídka: Octavia benál 1 087x Octávia čmoud 2 853x
Červen 24, 200817 r Já si myslím, že v tdi jezdí jen klidní a mimořádně vyrovnaní jedinci, bydlím totiž na pořádným kopci a jak vidím před sebou tdi hned se mu nalepím na zadek abych ho trochu vyprovokoval ale ono nic, vždycky se z toho jen začne hulit a to je všechno, jak říkám prostě klidní a vyrovnaní řidiči co se nedaj vyprovokovat
Červen 24, 200817 r Právě že provokuju ty co maj na pr*deli tdi a vono nic, tak co dělám špatně, proč mě normálně neujedou a raději mě chtěj udusit, každej normální člověk přeci ujede tomu slabšímu nééé ??
Červen 24, 200817 r tak ja ti poradim teda - Nalepis se TDI na prdel jak pises, chvilku ho nechas, pak vyhodis levej blinkr, vjedes do protismeru, jedes, jedes, jedes, stale jedes a kdyz v protismeru jede kamion tak se trapne zaradis zpet za TDI do sveho pruhu.
Červen 24, 200817 r Díky za radu, ale to už jsem taky zkoušel, přesně jak říkáš, až do té části jak píšeš jedeš a jedeš, to jde, ale potom se to nějak zvrtne, minu to tdi, dám pravej blinkr a normálně se před něj zařadím, pak kouknu do zrdcátka a už vidím jen někde hodně vzadu oblak dýmu, a pak už je to zase jak píšeš, projede ten kamion atd....
Červen 24, 200817 r Si se pred jizdou radne pomodlil a potkal si 66kw verzi v zakladu Kdyby ses potkal se mnou, tak te dlouho necham jet vedle sebe, ale pak by mi te prislo lito a pustil bych te Pokud bys ukazal symbol rukou , tak bych te zas predjel
Červen 24, 200817 r HA, už vím čím to asi bude, koukal jsem do sekce motor a přišel jsem na to, že je tam kopice těch dotazů co dělat když tdi je každou chvíli v nouzáku, a pak je z toho ta 105ka na kterou mám, asi mám jem prostě smůlu, že vždycky potkám nějakej křáp a pak je to takto: nalepím se na tdi, to chce přidat, spadne do nouzáku, já ho předjedu a pak mám mylnej dojem z toho jak mi to jede...
Červen 24, 200817 r tak nejak to je, jenze to pokracuje tim, ze tdickar chcipne motor a nastartuje, nouzak zmizi a predjede te Me to do nouzaku nespadne, protoze sem po vycisteni turba tak bacha !!! :D
Červen 24, 200817 r Tak to bys byl moc hodnej že bys mě pustil, jsem vlastně moc rád že takoví tdičkáři jako ty jsou všichni, ještě jsem se naštěstí nesetkal s tím že by mě nějaký nepustil, děkuji že máte takové pochopení pro nás, majitele slabých benzinovým motorizací. Ale jedno mi pořád vrtá v hlavě, proč když nějaké to tdi předjíždím, (samozřejmě za předpokladu že mě z milosti pustí) proč se z toho vždycky tak začne hulit, to mi nejde do hlavy...
Červen 24, 200817 r Sakra vono se na tom tdi musí něco čistit ???? Já zvedám kapotu jednou za 15tkm když jdu vyměnit volej ...atd!!! Nevěděl jsem že je to tak náročný na údržbu a servis už jsem byl skoro přesvědčenej že ten svůj krám bouchnu nějakýmu troubovy za pár tisícovek a pořídím pořádnej traktor ale teď tedy nevím no....
Červen 24, 200817 r to opravdu nevim, nemam zkusenost ... nehuli se ti z motoru ? Sakra to mě nenapadlo, to by mohlo být ono, když totiž víc přidám mohlo by se z toho začít hulit, tedy né z motoru ale z pneumatik..
Červen 24, 200817 r jeste mi vypravej tu o ty spotrebe 7l/100km s benzinem a rychlou jizdou ... prosiiim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.