MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Navic tim, ze tam vsichni kradou naftu bych se nechlubil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak jsem se ze srandy kouknul na net, dnešní stav inzerce:Vyzkoušeno - Okty 2002-2003: Nafta: 98 ks, median ceny 224tKč Benzín: 41 ks/ 199 tKč Tipcars - Okty 2002-2003: Nafta: 756 ks/ median ceny 220 tKč Benzín: 196 ks / 199 tKč Auto - Okty do 5 let: Nafta: 1190 ks / průměr tacho 103.047 km / průměr ceny 300.151 Kč / průměr stáří 4.0 roku Benzín: 330 ks / 86.712 / 297.744 / 3.8 Tak opravdu nevím, kde je ten ranec, když za "srovnatelný" diesel vs. benzín vysolíš minimálně o 50 litrů víc. Hm, fakt že jo, zase ho ale můžeš potom prodat o 20 litrů dráž a vyděláš, já trouba. Nevím, ale podle těchto čísel je podle mne zřejmé, o co je větší zájem, ono při pohledu na ceny u benzinek se není čemu divit. Co to navíc udělá s cenami ojetin je snad taky jasné. nejak tech 50000 navic nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 creck: benzína přechlastám vždycky Jak to dopadá, když pražák chlastá z moravákem. Moravák bleje a pražák mu vychlastá všechny zásoby? I když abych se přiznal tak tenhle víkend sem se z chlastu zeblil slušně Benzin vs. Nafta = dva motory oba dělají skorem to samé a jeden má lepší spotřebu. Kterej je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Davone jenze ono to jede levne a jeste to jede dobre, to se o benzinu neda rict ... takze proc bych si mel "kakat do ust" jak pises. Kdyz nekam jedeme jako parta, tak hadej cim chce kazdej jet ? 1,6tka to nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Delta 50 litrů navrch beru u nových aut. To sagič: Přesná čísla prodejů v ČR se v pohodě dají sehnat a konkrétně u O se to pohybuje v jednotlivých letech mezi 1 benzín ku 2,5-3 nafťáky (např. u Fabky je to teď 10 : 1, Ruma 6 : 1 a Supra 1 : 5). To, že na trh vrhnu v určitou dobu velké množství naftových ojetin (většinou služebákůs patřičným nájezdem) ale automaticky neznamená, že je po nich odpovídající poptávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 A to ti pride divny, ze se ty nalitany diesly vali po bazarech ? Me moc ne. Normalni clovek si diesla radsi koupi od majitele a ne stazenyho o 200t z bazaru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tesna: tak proc to pletes ohromady...? to jsou ty vase vecne argumenty ze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Davone jenze ono to jede levne a jeste to jede dobre, to se o benzinu neda rict ... takze proc bych si mel "kakat do ust" jak pises. Kdyz nekam jedeme jako parta, tak hadej cim chce kazdej jet ? 1,6tka to nebude ... no tak když jedete jako parta, tak to musíte jet rozhodně TraktorDIčkem to sou argumenty omg... jedinej rozumnej argument, proč koupit TDI je spotřeba... já jsem si třeba spočítal, že při současných cenách nafty a benzínu se mi naftovej Scout vyplatí až po ujetí 80 tis. km... vzhledem k tomu, že ročně najedu tak 20 - 23 tis. a za 4 roky to půjde z baráku... tak nevím no... co říkáte? ještě pořád TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 to vorlajz: ano, mas pravdu. Na svym sluzebnim FSI O2 4x4 mame ted najeto 80000 km a je to zrale na vymenu - soupis zavad: nefunkcni brzny- posilovac 1x, cidlo alarmu 4x, konektor na bagu- bocnim 2x, motor: zapalovaci modul vymena 3x, vymena praskle hadice chladiva 2x, ted zaclo zrat olej, cca 1l na 10000, je tam longlife. opravdu super benzinovy motor... Mas pravdu . Opravdu podad radeji TDi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 rtg61 : jezis to sou nazory ze bych blil, taky ti muzu vypsat co vsechno se podelalo na nasi OI 66kw co mame v praci, ale bude to mit stejne nulovou vypovidajici hodnotu jako tvuj prihlouplej prispevek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Hlavně když už tak pište poruchy na motoru. Pochybuji že se do benzína dávají méně kvalitnější i jiné díly než motor. Centrál je stejnej jak u nafty tak u benzina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 rtg61 : jezis to sou nazory ze bych blil, taky ti muzu vypsat co vsechno se podelalo na nasi OI 66kw co mame v praci, ale bude to mit stejne nulovou vypovidajici hodnotu jako tvuj prihlouplej prispevek ! no tak se vybli, me je to fuk ja jen popisuji zkusenost z vasimi skvelymi benzinaky.. a vypovidajici hodnotu to opravdu nema.. jen zkusenost. a vyser se na hodnoceni prispevku , jestli je prihlouplej, ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 a to ze se poruchy typu bag a alarm netykaji motoru, pochopi i crack, takze bud laskave v klidu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no tak se vybli, me je to fuk ja jen popisuji zkusenost z vasimi skvelymi benzinaky.. a vypovidajici hodnotu to opravdu nema.. jen zkusenost. a vyser se na hodnoceni prispevku , jestli je prihlouplej, ju. No jestli ne prihlouplej tak stupidni ? Debilni ? Nevim jak jinak to napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Konečně pořádné flame kua jedem do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No jestli ne prihlouplej tak stupidni ? Debilni ? Nevim jak jinak to napsat. hele polib si voe prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Haha ... ty me bavis Hlavne to chce klidecek pionyre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) ja jsem naprosto v klidu... nepsal jsem nic takoveho, jako ze se se.ou vice benaly ci ropy. jen vlastni zkusenost.. nic vic.. vzorek.. tak nechapu co te na tom tak irituje.. a jdu radej delat neco uzitecnejsiho Editováno: 17. Červenec 2008, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Takze kdo chce mit v poradku Alarm , Brzdy , Bag a aby mu to dobre chladilo jde do TDI jasna volba , a tihle lidi nam voli vladu aaaaa , hosi ja z vas zacnu asi chlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) asi to patrilo do rubriky : Vase zkusenosti z O2. Tak sorry panove ) btw: tak jsem se spletl, ze crack pochopi, ze bag souvisi s motorem... njn : Editováno: 17. Červenec 2008, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) ale byl jsi fakt dobrej, s takovym jasnym presvedcenim ,,ted dam tem benzinakum naprdel jake to jsou sroty" fakt se tu valim smichy nic ve zlem, opravdu me nikdo po ranu (ted jsem vstaval po prohyrene noci sry ) takhle nerozesmal horsi ze na sluzebni octuli s 80litry na tachosu , to jsou rek bych minimalni pidi zavady Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jo nabizi se takovy vysvetleni , a jsem rad ze jsi se pobavil holt spatna rubrika, nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no kupovalo se to jako referencka s 34000km... takze nebylo new.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tesna: tak proc to pletes ohromady...? to jsou ty vase vecne argumenty ze.. A čemu nerozumíš? Nový diesel stojí řádově o 50 litrů vív než srovnatelný benál. Při prodeji po 5 letech to je už jen 20-25 litrů. Fakt. V letech 2002-2008 se průměrně prodalo v ČR 2,5-3x víc O v D než v B. Fakt. Oktávek je v bazarech 4x víc D než B. Fakt. Co to udělá s cenou ojeté nafty při stávajících cenách paliv? Otázka. A na tu si každý odpoví podle sebe. Podle mne ale těžko růst ceny nafty v posledním období o 25% zvedá poptávku po ojeté naftě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Tesna vis co by me ale doopravdy zajimalo, kolik soudnych TDIckaru , kdyby se svezlo v tve rakete , by proste reklo : tohle je delo ! protoze 1.8T 150kw proste raketa je mas tu nekde predvadecku auta ? fotky atd.... kdo mi zabuduje do 1.6 turbo chcu byt taky ,,IN,, Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.