rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 jeden clovek co tomu fakt rozumi mi rikal ze.. ok... no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) dobry argument ..............> btw , ja jsem puvodnim povolanim automechanik (vyuceny), delal jsem to 10 roku , ale radsi to nikomu nerikej , pac vsichni prestanou jezdit do servisu Editováno: 4. Duben 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Debata se rozjela slušně,ale nemá to smysl. Založil to člověk kterej chtěl popudit nás který máme ty super TDi. nato ho zase jeden člověk popudil a zhodil zase ho, do te doby to byla jen tak postuchavacka.Nikdo z tech 2 tu ale nezminoval nejaky RS, takze nevím co tu rozjížděl ten RSák kterýho se nikdo na nic neptal (nic ve zlým) a pak už to tu jelo a nebere to smyslnýho konce.Jsou tu a dycky budou 2 tábory a nikdy se nikdo nedohodne. Ten kdo má benzín tak samozdřejmě bude prosazovat jen benzín a nebo taky v některých případech už neměl prachy na pořádný TDi A kdo má TDi tak už na naftu nedá dopustit a budem zase pořád jen říkat že TDi je nejlepší.Což ve většině případech pravda je Serme už na to téma a rači proberme něco pořádnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 kdo ma oboji toho nenase*ete nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak to vyřešme tak a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tyyyy joo a já si myslel jakej jsem s HTP těžkej frajer když dračim 120 po dálnici.-..... .......pánové dohadovat kdo je rychlejší nebo ma lepší rozjezd ..to snad ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 dobry argument ..............> btw , ja jsem puvodnim povolanim automechanik (vyuceny), delal jsem to 10 roku , ale radsi to nikomu nerikej , pac vsichni prestanou jezdit do servisu Jeste mi rekni jak se jmenuje babicka a budu vedet o tobe vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Kolik tam má kW???Auto neni doladeny, je tam provizorni SW ...nemam IC a foukam jen 1,5 ....az bude IC a poradny SW tak bude 195PS 400Nm mozna vic Nm Jinak koukam dalsi plodna diskuze, at di kazdej jezdi na to co je mu blizssi ... Jen dodam ze Diesel dnes jezdi stejne rychle jako bezne benziny, a chip nutne neznamena vice koure, naopad se da i ECO chip kde je menci CO2 a je zameren na spotrebu... Tebe chci poznat! Zajimáš mě a ted jsem koukal na Tvoje fotky a video.Slušny! ..nebo nebyl si s tou cernou v Mimoni naposled ? Editováno: 4. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Doba kdy platila věta"Nafta patří do kamen"je dávno pryč v jednom nejnenovaném časopise redaktor při testu audi A6 3.0TDI napsal otázku kdo ještě dnes potřebuje benzin?A hned si odpověděl:NIKDO! AUdi,WV Škoda,prodávají více jak 90% aut v naftě proč asi???Benzíňáci sveste se někdy třeba octtou 2.0TDI a pak 2.0 benzín a pak mi napište pocity při zrychlení třeba z 80 na 120Km/hod .A LPG?za 2 roky vám zhnije výfuk pak revize nadrže která taky není na věky a nejede to jako TDI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Trafika: to jsi napsal přesně. Benzínáci můžete se utěšovat jak chcete ale benzín už je pasé. Jezdí v něm jen ti co neochutnali naftu. creck: člověk z 1,6kou přezdívaná sekačka na trávu nám tu bude hanit naftu to sou mi věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Trafika: to jsi napsal přesně.Benzínáci můžete se utěšovat jak chcete ale benzín už je pasé. Jezdí v něm jen ti co neochutnali naftu. creck: člověk z 1,6kou přezdívaná sekačka na trávu nám tu bude hanit naftu to sou mi věci :D :D :D :D :D :D :D :D TA SEKACTKA NA TRAVU TO PRESNE VYSTIHLA...BOLI ME Z TOHO SMICHU PUPEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak tak - pracovni auto urcite TDi a doma v garazi peknou 1.8 Turbo - to je muj sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Trafika: to jsi napsal přesně.Benzínáci můžete se utěšovat jak chcete ale benzín už je pasé. Jezdí v něm jen ti co neochutnali naftu. creck: člověk z 1,6kou přezdívaná sekačka na trávu nám tu bude hanit naftu to sou mi věci přesné a výztižné díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak tak - pracovni auto urcite TDi a doma v garazi peknou 1.8 Turbo - to je muj sen Chápu to dobře,že na jezdění TDI a na víkendové vytlačení z garáže a naleštění benzin?Tak to si kup na leštění zachovalou 1.4 (44kw)na vyjetí a zajetí do garáže to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Doba kdy platila věta"Nafta patří do kamen"je dávno pryč v jednom nejnenovaném časopise redaktor při testu audi A6 3.0TDI napsal otázku kdo ještě dnes potřebuje benzin?A hned si odpověděl:NIKDO! AUdi,WV Škoda,prodávají více jak 90% aut v naftě proč asi???Benzíňáci sveste se někdy třeba octtou 2.0TDI a pak 2.0 benzín a pak mi napište pocity při zrychlení třeba z 80 na 120Km/hod .A LPG?za 2 roky vám zhnije výfuk pak revize nadrže která taky není na věky a nejede to jako TDI!!! Ty budeš asi dobrej jouda, viď? Už ti někdo řekl, jaký je rozdíl mezi atmosférou a přeplňovaným motorem? Já jen, že srovnáváš jablka a hrušky. A proč poslední dobou výrobci investují do vývoje maloobjemových přeplňovaných zážehových motorů? Že by nafta fakt nakonec patřila jen do kamen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Chápu to dobře,že na jezdění TDI a na víkendové vytlačení z garáže a naleštění benzin?Tak to si kup na leštění zachovalou 1.4 (44kw)na vyjetí a zajetí do garáže to stačí Njo me odrazuji ty nase firemni naftove jetiny - furt to lita po servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Njo me odrazuji ty nase firemni naftove jetiny - furt to lita po servisech To s tím jezdí pěkný prasata je to jasné služebka není moje tak se k tomu tak chovám.Ja mám na TDI naj,260000Kn a co se motoru tyče bez investice švagr 230000km a to samé a zbytek mají i benzinové auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ty budeš asi dobrej jouda, viď? Už ti někdo řekl, jaký je rozdíl mezi atmosférou a přeplňovaným motorem? Já jen, že srovnáváš jablka a hrušky. A proč poslední dobou výrobci investují do vývoje maloobjemových přeplňovaných zážehových motorů? Že by nafta fakt nakonec patřila jen do kamen? Až ji joudo koupíš třeba AUDI Q7 1,4TFSI tak se přijdi ukázat.Podle mě budeš za V..a ale klidně majé obsahy do pola fáie atd ale my píšem o autech a ne o nakupní tašce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 To s tím jezdí pěkný prasata je to jasné služebka není moje tak se k tomu tak chovám.Ja mám na TDI naj,260000Kn a co se motoru tyče bez investice švagr 230000km a to samé a zbytek mají i benzinové auta Ale jak v tom jezdis a vidis o co se jedna - nekdy me je k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Až ji joudo koupíš třeba AUDI Q7 1,4TFSI tak se přijdi ukázat.Podle mě budeš za V..a ale klidně majé obsahy do pola fáie atd ale my píšem o autech a ne o nakupní tašce!!! A ona se Q7 dělá s motorem 1.4TFSI? Nebo snad s motorem 2.0TDi, nad kterým ty tu onanuješ? Jsi fakt jouda, opět jsi to potvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ale jak v tom jezdis a vidis o co se jedna - nekdy me je k To nechápu?Myslíš,ale ruku na srdce,že kdyby byly služební auta na benzin tak se kazit nebudou?Nevím myslím,že je to o tom jak se k té určité věci člověk chová a nejen k autu služební není moje tak děj se vůle boží když je ale věc má vlastní chovám se k ní v rukavičkách nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Voba jste joudové, aby jste se nehádaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A ona se Q7 dělá s motorem 1.4TFSI? Nebo snad s motorem 2.0TDi, nad kterým ty tu onanuješ? Jsi fakt jouda, opět jsi to potvrdil. Furt lepší onanovat nad 2.0TDI než onanovat nad malooběmovým přeplňovaným benzínem Joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Koukám co tatarů se chytlo na tenhle podělanej flame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Koukám co tatarů se chytlo na tenhle podělanej flame... Sranda musí bejt i kdybychom měli jezdit na benzin ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.