johnxx Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Nejdou mi zamčít dveře u řidiče, při použití DO.Zamčou se všechny ostatní, jen ty jedny ne. Podařilo se mi omylem spustit alarm, když jsem tyto dveře otevřel. Jinak zámky nemám, mám záslepky. Jde o Octavii r.v. 98, kratka, 1,6 55kw. Prosím o pomoc, spěchá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3D controler Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Nejdou mi zamčít dveře u řidiče, při použití DO.Zamčou se všechny ostatní, jen ty jedny ne. Podařilo se mi omylem spustit alarm, když jsem tyto dveře otevřel. Jinak zámky nemám, mám záslepky. Jde o Octavii r.v. 98, kratka, 1,6 55kw.Prosím o pomoc, spěchá!!! uz sa to tu velakrat riesilo, skus pohladat na fore......chorobou tychto octavii je mikrospinac v zamykacom mechanizme dveri...ked sa to stalo mne riesil som to tak ze som zabuchol vsetky dvere otvoril lave zadne stisol DO a zamkol, vodicove dvere nezamklo, takze som ich cez tie zadne zamkol rukou (zatlacil puntik) a potom len zabuchol tie zadne, takto som to robil mesiac kym som to neopravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Forum jsem cele prohledal, ale ohledne meho problemu nic. Kdyz je mikrospinac v haji, je treba menit cely servo motorek? Jak to opravit, zkousim ted vyndat ten servo motorek ven, ale nejde mi to, nemuzu nejak vyvliknout lanko od kliky dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Forum jsem cele prohledal, ale ohledne meho problemu nic. Kdyz je mikrospinac v haji, je treba menit cely servo motorek? Jak to opravit, zkousim ted vyndat ten servo motorek ven, ale nejde mi to, nemuzu nejak vyvliknout lanko od kliky dveri. zkus toto http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 dik to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Jeste jsem zkousel otevrit a ravrit dvere, jestli se rozne a zhasne svetlo v interieru, vse jde jak ma, jen to neodemika a nezamika, bude to urcite tim mikrospinacem? Jeste pro upresneni mam central na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Jeste jsem zkousel otevrit a ravrit dvere, jestli se rozne a zhasne svetlo v interieru, vse jde jak ma, jen to neodemika a nezamika, bude to urcite tim mikrospinacem? Jeste pro upresneni mam central na DO. A bliká Ti kontrolka SAFE ? Editováno: 8. Duben 2008, autor: Lukascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 na staré octavce mi to dělalo taky, napíchnul sem to na zásuvku a napsalo to vadnou řj ve dveřích řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 na staré octavce mi to dělalo taky, napíchnul sem to na zásuvku a napsalo to vadnou řj ve dveřích řidiče. Tak to me teda moc netesi, na kolik vyjde ta RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 a co zlámaný kabely ve dveřích,teprve pak bych řešil mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Mám ten samej problém na r.v. 2003 ... motorek centrálu je OK, akorát nedostane impulz ... zamykám "přes dveře" víc než půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.