Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nejdou mi zamčít dveře u řidiče, při použití DO.Zamčou se všechny ostatní, jen ty jedny ne. Podařilo se mi omylem spustit alarm, když jsem tyto dveře otevřel. Jinak zámky nemám, mám záslepky. Jde o Octavii r.v. 98, kratka, 1,6 55kw.

Prosím o pomoc, spěchá!!!

Nejdou mi zamčít dveře u řidiče, při použití DO.Zamčou se všechny ostatní, jen ty jedny ne. Podařilo se mi omylem spustit alarm, když jsem tyto dveře otevřel. Jinak zámky nemám, mám záslepky. Jde o Octavii r.v. 98, kratka, 1,6 55kw.

Prosím o pomoc, spěchá!!!

uz sa to tu velakrat riesilo, skus pohladat na fore......chorobou tychto octavii je mikrospinac v zamykacom mechanizme dveri...ked sa to stalo mne riesil som to tak ze som zabuchol vsetky dvere otvoril lave zadne stisol DO a zamkol, vodicove dvere nezamklo, takze som ich cez tie zadne zamkol rukou (zatlacil puntik) a potom len zabuchol tie zadne, takto som to robil mesiac <_< kym som to neopravil.

• Autor

Forum jsem cele prohledal, ale ohledne meho problemu nic. Kdyz je mikrospinac v haji, je treba menit cely servo motorek? Jak to opravit, zkousim ted vyndat ten servo motorek ven, ale nejde mi to, nemuzu nejak vyvliknout lanko od kliky dveri.

Forum jsem cele prohledal, ale ohledne meho problemu nic. Kdyz je mikrospinac v haji, je treba menit cely servo motorek? Jak to opravit, zkousim ted vyndat ten servo motorek ven, ale nejde mi to, nemuzu nejak vyvliknout lanko od kliky dveri.

zkus toto

http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm

• Autor

dik to bude ono

• Autor

Jeste jsem zkousel otevrit a ravrit dvere, jestli se rozne a zhasne svetlo v interieru, vse jde jak ma, jen to neodemika a nezamika, bude to urcite tim mikrospinacem? Jeste pro upresneni mam central na DO.

Jeste jsem zkousel otevrit a ravrit dvere, jestli se rozne a zhasne svetlo v interieru, vse jde jak ma, jen to neodemika a nezamika, bude to urcite tim mikrospinacem? Jeste pro upresneni mam central na DO.

A bliká Ti kontrolka SAFE ?

Upraveno od Lukascheck

na staré octavce mi to dělalo taky, napíchnul sem to na zásuvku a napsalo to vadnou řj ve dveřích řidiče.

• Autor
na staré octavce mi to dělalo taky, napíchnul sem to na zásuvku a napsalo to vadnou řj ve dveřích řidiče.

Tak to me teda moc netesi, na kolik vyjde ta RJ?

a co zlámaný kabely ve dveřích,teprve pak bych řešil mikrospínač

Mám ten samej problém na r.v. 2003 ... motorek centrálu je OK, akorát nedostane impulz ... zamykám "přes dveře" víc než půl roku :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.