Radek Holub Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ahoj vsem, dostal jsem sluzebni auto - Octavii II s originalnim audiosystemem Stream s CD prehravacem. Nechce se mi do toho vrazet penize na predelani neceho, co neni moje, ale co mi sakra chybi, je prehravani mp3. Misto na dalsi autoradio tam neni, to by bylo reseni :-(. Nevite nekdo, jak na to ??? Ze bych si tam jeste neco namontoval a pro pripad vraceni auta pomerne jednoduse odmontoval ??? Ma Stream vstup na externi zarizeni - to by mohlo byt reseni ?BTW: v soukromem aute mam Panasonic, zesik, 4x HSK165, sw a je to mnohem, mnohem lepsi nez ten original od Skodovky - ale to jsem cekal. skoda :-(( Ahoj, já jsem koupil taky OII s tímto autorádiem a řešil jsem to. Koupil jsem následující zařízení, které umožní přehrávání MP3 souborů a jeho montáž je velice jednoduchá. Do kaslíku pod volantem jsem si vyvedl dva kabely, na které se dá připojit USB flash paměťové médium (USB vstup) nebo jakákoliv mptrojka (3,5mm jack vstup). Připojí se akorát konektor zezadu do rádia do zdířky pro CD changer a jako CD changer se také zařízení chová a ovládá. Je to toto: http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ Můžu doporučit. Jsem s tím spokojenej a už téměř nepoužívám CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Nikde jsem to tu nenašel ...Od kterýho modelovýho roku umí Stream tovární Sound System?!? Až od MR2008 nebo už dřív?!? Díky. no ja mam stream MR 2006 a ten uz to teda take umi myslim Sound system . jde to i nastavit v VagComu . takze to as umi i starsi verze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Potřebuji ke Streamu připojit HF Parrot, chci použít redukci http://www.stualarm.cz/produkt/sot-154-kab...-most-konektor/, "údajně" na Streamu není spínané +12V, tak se ptám jestli je nebo není případně kde nejblíže vzít spínaných +12V. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj,já jsem koupil taky OII s tímto autorádiem a řešil jsem to. Koupil jsem následující zařízení, které umožní přehrávání MP3 souborů a jeho montáž je velice jednoduchá. Do kaslíku pod volantem jsem si vyvedl dva kabely, na které se dá připojit USB flash paměťové médium (USB vstup) nebo jakákoliv mptrojka (3,5mm jack vstup). Připojí se akorát konektor zezadu do rádia do zdířky pro CD changer a jako CD changer se také zařízení chová a ovládá. Je to toto: http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ Můžu doporučit. Jsem s tím spokojenej a už téměř nepoužívám CD. Já mám už druhy a půjdu ho zase vrátit!Kvalita zvuku za ty prachy je mizerná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 zdravím všechny chci se zeptat mám OII r.v.04 má rádio stream i maxdott počítač nevíte někdo poradit jak to mám naladit aby mi rádio komunikovalo s počítačem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 zajeď za někým kdo má VAG nebo do servisu na VAS. Musí se nakódovat. Za chvíli se přižene moderátor a tohle téma ti zamkne nebo přesune. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 chtěl bych zapojit zesik na stream,ale nejsem si jistý jak zapojit ovládání zesilovače (aby se zapnul když se zapne rádio) neřešil to někdo? stream sice nemá výstup na externí zesilovac,ale to neznamená že to nejde časem dojde i na výměnu rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Existuje někdom , kdo mi naharaje soft na MP3 do STREAMU. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 STREAM bez MP3 sa nedá softwarovo prerobiť na MP3, je tam iná mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 STREAM bez MP3 sa nedá softwarovo prerobiť na MP3, je tam iná mechanika Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavoC Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Zdravim Mám taký problém,že z času na čas vypadne(zhasne) display. Okolnosi pri ktorých sa to stane sú : Prehriatie - cca po 2-3hod od zapnutia,alebo ak stoji auto na slnku,tak nejde dispaly hneď po zapnutí A najprv pred tým zhasnutím začnú na displaji pobehovať len čierne tenké vodorovné pásiky. Dajte radu ako na to. Dikes OII,1.9TDI,r.v.:11.2005,radio Stream bez mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kluci, vím že to nějak jde... tak se stím někdo už podělte.. Ńejsem sám kdo to tu chce vědět. Díky T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronald Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj, mam OII MR2006 a namontovane radio STREAM so 4 tovarenskymi repro vpredu. V orig. navode radia je ako volitelne prislusenstvo uvedeny ext.zosilnovac. Niekde vo fore sa spominalo, ze to stream dokaze, potom zase nie. Chcem sa pozriet na radio zozadu, ake ma konektory. Mam namontovanu aj originalnu autosadu, ktora zasahuje do ramika okolo radia. Neviem ci nebudem musiet zhadzovat aj drziak na mobil, aby som sa dostal k radiu. Vie niekto, ci to dokazem rozobrat aj bez demontaze mobilnej sady alebo aka verzia radia sa vlastne montovala do tohoto modeloveho radu??? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Keby si si prečítal vlákno o Streame vedel by si aj sám že do MR07 stream externý zosilovač nevie, ani nemá externý výstup. Toto všetko až od MR07. vyberať to ani nemusíš fotky tu sú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronald Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Keby si si prečítal vlákno o Streame vedel by si aj sám že do MR07 stream externý zosilovač nevie, ani nemá externý výstup. Toto všetko až od MR07. vyberať to ani nemusíš fotky tu sú... Tak potom preco je to uvedene v navode k radiu? To by v tych navodoch bolo popisane ine kvantum blbosti. Urcite nemam navod 07+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ano viem, tiež mám návod k 06, tiež to tam je ale naozaj to nejde... iba so škoda Sound systémom, alebo pri zapojení na repro výstupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronald Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Pre zaciatok skusim vymenit repro a namontovat dalsie 4 dozadu. Uz len to musi byt vyrazna zmena k lepsiemu ... teda dufam .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 vzadu to bude zmena určite, ja som STREAM s repro len vpredu nepočul, ale v svojom aute subjektívne vnímam viac zadné repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronald Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 vzadu to bude zmena určite, ja som STREAM s repro len vpredu nepočul, ale v svojom aute subjektívne vnímam viac zadné repro... No vlastne si o nic neprisiel, vo Fieste '96 som mal 4 tovarenske repro v predu a radio Pioneer za 3k a hralo brutaaaalne. Aj Fabia pred 10 rokmi bola lepsia ako tento div sveta. Idem sa s tym dnes trochu pobavit, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 dá sa na Streame nastaviť aj niečo iné ako TP aby chytalo dopravné informácie z viacerých staníc? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nedá, chytá akurát TP z tej stanice ktorú si počúval predtým ako prepneš na napr. CD, alebo ak sa signál medzičasom stratí tak z najsilnejšej stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj vsem! Mam autoradio Stream MP3 v me OII a kdyz tam chci vlozit CD tak ho tam musim opravdu silou narvat. Pote prehrava v pohode. Chci se zeptat jestli nevite co by to mohlo zpusobovat a jestli ma cenu to ev. rozebirat. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj, všem co se stane, že cd nehraje, na dysleji se píše cd error a rádiový stanice se normálně zobrazují, ale rádio je úplně tiché, tak jiměnte pojistku F8 v motorovém prostoru tak na 15 minut a rádio se vzpamatuje. Mě to teda tak zapůsobylo a už jsem se viděl, jak kupuju nový rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
droob Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj kluci,mam radio Stream a potřebuji ho prodat,ale nevím kód autoradia.Byl jsem se ptát ve značkovem servisu ,ale tam mě řekli,že ho třetím osobám nesdělují nevíte, kde se dá zjistit?Autoradio chci prodat,ale bez kodu je neprodejné:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A kdepak jsi ho vzal, ze jsi "treti osoba"? Majiteli by to samozrejme rekli, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.