madjackob Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Pánové HELP..... chci prodat svůj stream, ale nemůžu najít kód. Mam k němu knížku s dlouhým číslem na zadní straně..ale 4 místný kod nikoli. nějaké rady díky Prosím spěchá kupec čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarth Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ahoj. Mám octavia kombi 1,9 tdi rok 2008. Před dvěma měsíci mi začali při přehrávání orig. CD i MP3 na levé straně chrčet repráky . jak velký tak i malý. Basy stáhnuté na 0 výšky také na 0. Nemá někdo s touto poruchou již zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Pánové HELP..... chci prodat svůj stream, ale nemůžu najít kód. Mam k němu knížku s dlouhým číslem na zadní straně..ale 4 místný kod nikoli. nějaké rady díky Prosím spěchá kupec čeká pokud nedají ve škodovce umím zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) Potřebuji zjistit pin na Stram MP3 Prosím kdo umí, ve škodovce jsou kokoti a chtějí majitele vozidla a techničák a podobný kraviny. Díky Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Já bych řekl, že kokot jsi Ty, když jsi koupil kradené rádio. A kdybych se mýlil, pak nemáš problém splnit požadavky servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 JJ ukradl jsem ho kamarádovi, ty si asi upadl od někud ne??? On to měl v autě z prvovýroby, ale vzhledem k tzv. Jejich komfortnímu kodování nikde nemáš kod napsaný, jinak co se toho týče lidi to umějí zjistit ale něco to stojí a vzhledem k ceně rádia se mě zdá i nějaký peníze docela dost, ale myslím si, že škodovka pokud jim teda už dopřeji tyto informace by to měla dělat jako bezplatný zákaznický servis, samozřejmě já mám zrovna pech na blbce ve škodovce, ale mám i jiné známé, ale vždycky jak blb to tam zkusím když to mám kilák od domu a vždycky se akorát naseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diRk Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Mám (možná blbý) dotaz - v oktávce jsem měl stream bez mp3, šlo do něj naládovat 6 CD, teď jsem koupil stream mp3, ale nemůžu přijít na to (je fakt že jsem zatím moc nelaboroval), jak do něj taky dostat víc CD... Je stream mp3 pouze na 1 CD nebo jak do něj dostat víc CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Žádný Stream neměl možnost naládovat víc než jedno CD. Tipuju, že k tomu prvnímu byl changer v kufru nebo to spíš vůbec nebyl Stream. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Měl jsi Audienci a ne Stream, vypadá téměř stejně. Stream má jen jedno CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Toto vlákno je na řešení problému k danému tipu rádia. Zkus sekci BAZAR-PRODÁM-PRODÁM AUDIO . Možná to bude o dost vhodnější než to psát sem navíc 4x. To už docela hraničí s hloupostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Klima Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Mám (možná blbý) dotaz - v oktávce jsem měl stream bez mp3, šlo do něj naládovat 6 CD, teď jsem koupil stream mp3, ale nemůžu přijít na to (je fakt že jsem zatím moc nelaboroval), jak do něj taky dostat víc CD... Je stream mp3 pouze na 1 CD nebo jak do něj dostat víc CD? Ja jsem si ted koupil taky OII a mam tam stream s mp3...Kdyz zmacknu tlacitko CD tak se mi tam ukaze 6 radku NO CD tak jsem si myslel ze tam jde vic cd ale nejdou tam dat a changer jsem taky nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 není někde XCARLINK a nebo něco podobného na SD/USB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 píšo mi to při zmáčknutí CD to stejný, když to zmáčkeš dál, tak se dostaneš na AUX chová se to jako by to mělo chnger, ale nemá, podle mě tím jen volíš možnost vstupu a tohle je changer jako možnost, ale fyzicky tam není můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Pomůže Streamu výměna předních repro za nějaký lepší, aby hrál líp? Nebo dodatečná montáž zadních? Nebo to vůbec nemá smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 dej tam zadní origo a budeš spokojený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 zadní origo to o hodně zlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepp Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 zadní origo to o hodně zlepší Ahoj na kolik by to vyšlo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 originál sada s dopojením 2600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Chlapy neřešil tu někdo to, že mu STREAM nechtěl načítat vypálená CD.Originály jsou v pohodě, ale co vypálím tak jednou přehraje a pak už ho nenačte. Moze ti pomoct precistenie optiky, mne to pomohlo pri DVD prehravaci a Hifivezi, ale to som mal rozobrate. Skus najprv cistiace CD. Editováno: 27. Únor 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdarec Poradí někdo jak nastavit na streamu ekvalizer(něco jako pop,rock apod.) V návodě píší že to jde jen s externím zesilovačem. Podle mě každé normální radio by to mělo mit i bez zesilovač. Pokud to jde tak poraddte jak. Já to v nastavení nenašel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Dobre si cital v navode... daju sa naladit len vysky, stredy, basy... Inak mne hra stream dobre na kazdy zaner, nepotrebujem preladovat (pop, rock, classic...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugg Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 (editace) Zvažuju montáž Streamu do předface Oktávy 8/08 . Dá se místo AUX vstupu nějak zapojit USB vstup? Zaujala mě sada pro dodatečnou montáž MDI 1Z0 051 592 s propojovacím kabelem AZO 800 002 pro USB–MDI To je pouze pro novější Swing? Editováno: 7. Březen 2012, autor: sugg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Zvažuju montáž Streamu do předface Oktávy 8/08 . Dá se místo AUX vstupu nějak zapojit USB vstup? Mozes si dokupit modul, ktory zapojis miesto CD menica. Budes mat USB+aux+ citacku SD. Ale cena je dost vysoka http://forum.skodahome.cz/topic/4304-stream/page__st__500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugg Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hmmm...to je naprd. A dávat Swing do předface Oktávy je asi blbost, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 taky to jde, ale musíš vyměnit i gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.