Power156 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Zdravim dnes jsem řešil problém prijel chlápek že mu nehraje rádio, tak jsem na to kouknul a cd hrálo normálně( když jsem dal volume na 0 nehrálo když na 1 už bylo něco slyšet v repro) přepnul jsem na FM a nic ticho, začlo to do repro šumět až tak když volume bylo na 36, je to original rádio škoda sympfony asi rok dva starý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Zdravim dnes jsem řešil problém prijel chlápek že mu nehraje rádio, tak jsem na to kouknul a cd hrálo normálně( když jsem dal volume na 0 nehrálo když na 1 už bylo něco slyšet v repro) přepnul jsem na FM a nic ticho, začlo to do repro šumět až tak když volume bylo na 36, je to original rádio škoda sympfony asi rok dva starý ... odisiel FM,AM TUNER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 odisiel FM,AM TUNER. a ten je kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 a ten je kde?? vo vnutri radia. daj to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 a určitě to je tim?? nemuže to bt antenou?? ale to by asi sumelo i treba na 2 volume že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 a určitě to je tim?? nemuže to bt antenou?? ale to by asi sumelo i treba na 2 volume že?? Radio v tom aute predtim hralo??? skusdat miesto origo anteny kus drotu alebo vyskusaj radio v inom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.