Rosta1.8 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kluci já zrovna nejsem moc nadčený těmi stříbrnými rámečky co lemují výdechy klimatizace na palubní desce, dají se někde sehnat jen černé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 mě se zrovna líbí. černý má výbavová verze Roomster, ale to je tak vše co vim, asi se daj někde sehnat..a meli by i jít vyměnit..ale v tom ti neporadim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 mě se zrovna líbí. černý má výbavová verze Roomster, ale to je tak vše co vim, asi se daj někde sehnat..a meli by i jít vyměnit..ale v tom ti neporadim .. Díky za info seženu si je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Chces je prodam ti za malou castku zbyli mi z roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ahoj kluci Jak se dají ty rámečky vyměnit. Stříbrná je celekem v pohodě, ale jeden nikdy neví jak se mu to rozleží v budoucnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) http://www.schon-tuning.cz/index.php?detai...;bookmark=link8 Já bych naopak bral ten stříbrný kolem rádia, protože ten černý kolem Dance je hráza. Stříbrná by alespoň korespondovala se zbytkem stříbrných prvků na palubovce. Editováno: 18. Duben 2008, autor: koblih 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Neví někdo ja vyndat rámečky kolem ventilace a rádia. Chtěl bych je vyměnit za černé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já jsem taky "vyrobyl" z černého stříbrnný - mám černý interiér SPORT. A takhle to spolu krásně ladí (kolem Dance) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Tak jsem se mrknul na ty rámečky. Rozebrání je naprosto jednoduché a je to skvěle vyřešeno. Stačí zabrat za některý roh a vysunout to. Pokud jsou pevné nehty, tak není ani třeba nářadí. Nic nekřupne a to ani na rámečku kolem rádia. Po tom, co jsem to zkusil rozebrat se divím tomu kdo si koupí ten stříbrný tuningový. Za pár korun a minut to lze zvládnout svépomocí. Zde je pár fotek. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsiroky Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Chces je prodam ti za malou castku zbyli mi z roomstra. Dobrý den, nezbyl Vám rámeček okolo rádia Dance?? Mně se nějaký hajzlík vloupal do auta s cílem ukrást rádio.Bohudík byl vyrušen, takže stačil vylomit akorát ten rámeček ale tak že je na tři kusy. Tykže bych uvítal, pokud by jste ho mohl poskytnout.díky za odpověď. Laďa Široký - 724189089 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Já jsem taky "vyrobyl" z černého stříbrnný - mám černý interiér SPORT. A takhle to spolu krásně ladí (kolem Dance) aky sprej je na to najlepsie pouzit? resp.mne sa osupal trochu ten ramik okolo kurenia, tak to chcem zastriekat aby to bolo pekne a neviem aka je ta origo farba na tom ramceku. bol som to aj reklamovat ale neuznali mi to tak na nich kaslem a skusim to streknut tak uz som to strekol, a skoro to nepoznat, takze som spokojny Editováno: 11. Červen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigrik48 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 aky sprej je na to najlepsie pouzit? resp.mne sa osupal trochu ten ramik okolo kurenia, tak to chcem zastriekat aby to bolo pekne a neviem aka je ta origo farba na tom ramceku. bol som to aj reklamovat ale neuznali mi to tak na nich kaslem a skusim to streknut tak uz som to strekol, a skoro to nepoznat, takze som spokojny Kluci já zrovna nejsem moc nadčený těmi stříbrnými rámečky co lemují výdechy klimatizace na palubní desce, dají se někde sehnat jen černé? Nazdar, počúvaj už si zohnal tie rámčeky??? Lebo ja zháňam na Š Fabiu II strieborné, lepšie povedané jeden a to ten na strane vodiča, nakoľko ho potrebujem vymeniť lebo mi pukol. Ja zháňam strieborný. Dikes za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ja mam jen cerne ktere mi nadbyvaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigrik48 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 jozzi: a nevieš kde sa to dá zohnať??? nejakú stránku na všetky orig. dielce do fabie II. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Cc autodily , ale ta cenovka je zarazejici , ja hlavne nakuouju na allegro.pl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigrik48 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Ďakujem. Už som to aj tak zohnal na autobazareu. jeden chlapík to tam predáva za sumu 10,-€ ale nie len tú striebornú lištu okolo ofuku ale celý ofuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Mne sa nepáčili ani strieborné ani matné čierne tak som to riešil po vzore tých čínsky modelov,kúpil metalízovú čiernu foliu a s výsledkom som nadmieru spokojný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tak ja mam classica , takze tam byly puvodni cerne , ty jsem vymenil za ambientky stribrne a vylepsil prostredkama z fejsu viz moje vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Takto to vyzerá teraz.Nekričí, ale pekne oživý a o to išlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Pekna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Zdravim schánim orig šedivo-stříbrný rámeček kolem výdechu klimatizace uprostřed na Škodu Fabia II popř roomster mám pocit že mají stejný výdech. Nezbyl vám origo? Nebo nějakej odkaz, kontakt kde ho seženu. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ahoj, shanim ten stredovy ramecek kolem vydechu na fabii 2( at zijou vonky do vydechu) vylila se mi a trosku vyzrala tu barvu.Otazka je jestli to znova nastrikat(sam?) nebo koupit novy..Problem je v tom, ze u nas podle prodejce nejde sehnat.Trosku blbost ne, takovy plast by se prece mel dat sehnat.A kupovat cely novy vydech cca 1000kc je holy nesmysl Nejake info, rady? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Přesně tohle se mi stalo a nesehnal jsem je do teď Od tý doby nemám vonítko Editováno: 15. Listopad 2014, autor: FikoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Jojo voňavky když se vylejou tak leptají plasty. Vítejte v klubu :-) Teď vidíte co dýcháme do plic za sračky, ať žije rakovina .... Přebrousit a nastříkat doma svépomocí, dělá to kde kdo sám. Plnič není potřeba, pak lak, spíše polomat a je hotovo a budeš mít alespoň opravdový odstín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 a prebrousit cele nebo jen do hladka?Jinak nebude se to potom v lete napriklad loupat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.