janos_kadar Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Já vím, ze u vás v CR moc se nekupuje Octavia Tour 1.4. Nevíte, náhodou proc slysím nejaky nepríjemny zvuk z cerné nádoby, která mezi vyrovnávací chlad., hydralikou serva a nádrzkou ostrikovace (sorry nevím co to je za nádoby, snad patrí ke klimatizaci). Zajímavé je, ze to slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Octe je rok a pul a prezíl 2 zimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 S 1,4 to nemá nic společnýho, s teplotou taky ne, klepou tam všechny oktávky. Ale když mám nějaký problém tak to tady prohledám a našel bys na tohle asi 100x odpověd s vysvětlením a fotkama. Ale ono je lepší napsat další téma, at se ostatní co budou něco hledat musí prohrabat co největším počtem příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Díky! Editováno: 12. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tá nádobka je nádobka s akttivnim uhlim a slúzi na odvetrávanie palivovej sustavy. Prečitaj prispevok: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39936 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Tá nádobka je nádobka s akttivnim uhlim a slúzi na odvetrávanie palivovej sustavy. Prečitaj prispevok:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39936 To téma jsem uz videl, akorát nikdo mi nedál vysvetlení na to, proc slysím cvakaní jenom pod urcitou teplotou. Dle vás není príserná konstrukce, ze to cvakaní je slyset i vevnitr v aute. Editováno: 14. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No ja mám 1.8T, ale u mna v kabíne vobec nepocut to cvakanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Někdy cvaká, někdy ne ale jak se píše v různých tématech, pokud cvaká je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.