janos_kadar Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Já vím, ze u vás v CR moc se nekupuje Octavia Tour 1.4. Nevíte, náhodou proc slysím nejaky nepríjemny zvuk z cerné nádoby, která mezi vyrovnávací chlad., hydralikou serva a nádrzkou ostrikovace (sorry nevím co to je za nádoby, snad patrí ke klimatizaci). Zajímavé je, ze to slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Octe je rok a pul a prezíl 2 zimy. Citovat
1.8T Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 S 1,4 to nemá nic společnýho, s teplotou taky ne, klepou tam všechny oktávky. Ale když mám nějaký problém tak to tady prohledám a našel bys na tohle asi 100x odpověd s vysvětlením a fotkama. Ale ono je lepší napsat další téma, at se ostatní co budou něco hledat musí prohrabat co největším počtem příspěvků... Citovat
janos_kadar Vloženo 11. Duben 2008 Autor Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Díky! Editováno: 12. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat
peter7 Vloženo 14. Duben 2008 Vloženo 14. Duben 2008 Tá nádobka je nádobka s akttivnim uhlim a slúzi na odvetrávanie palivovej sustavy. Prečitaj prispevok: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39936 Citovat
janos_kadar Vloženo 14. Duben 2008 Autor Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Tá nádobka je nádobka s akttivnim uhlim a slúzi na odvetrávanie palivovej sustavy. Prečitaj prispevok:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39936 To téma jsem uz videl, akorát nikdo mi nedál vysvetlení na to, proc slysím cvakaní jenom pod urcitou teplotou. Dle vás není príserná konstrukce, ze to cvakaní je slyset i vevnitr v aute. Editováno: 14. Duben 2008, autor: janos_kadar Citovat
peter7 Vloženo 14. Duben 2008 Vloženo 14. Duben 2008 No ja mám 1.8T, ale u mna v kabíne vobec nepocut to cvakanie. Citovat
VitaP Vloženo 14. Duben 2008 Vloženo 14. Duben 2008 Někdy cvaká, někdy ne ale jak se píše v různých tématech, pokud cvaká je ok. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.