PMA Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Taky přidám naší služebku, mimo jiné ani řidiči ani spolujezdci se vůbec nic nestalo... Fuj, tak to uprimnou soustrast, to auto teda vypada pekne nechutne Jak se to vubec stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Myslím, že ty poslední fotky už tady někde jsou pěkně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) jo už jsem je sem dával.. Editováno: 14. Září 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 tak to je hustý, to je fakt zázrak že to přežili. To auto je tak u půl metru kratší, a to v rychlosti cca 80-90 km/h. Být to vyšší rychlost, tak už asi nežiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 No pěkná rána, dobře že se nikomu nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak som bol dnes v servise a "potešili" ma predbežnou sumou 80 litrov za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 No zhorené auto je dobrý des, v práci šéfovi podpálili GolfV keď spinkal, do tla, airbagy všetky von, smrad jak v carihrade....niekde mám aj foto... myslíte že je to fábka? myslim že jo a neni mi z toho dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Lubo, no to je teda docela kulatá suma. Doufám, že to bude z povinného ručení toho šikuly, co se o tebe zastavil. Mimochodem, dneska jsem něco podobného viděl u nás. Jedna slečna trefila bez brzdění zaparkovanou Felicii Combi, ta trefila před sebou modrýho Rooma a ten zas před sebou stříbrnou feldu. Rána jako z děla, jen auta poskakovala. Fakt tohle nechápu, kam ta holka koukala. Editováno: 16. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ja ja ja ja ja viimm., ¨prosim licila se v zrcatku, nebo telefonovala mamince jak ji to rizeni sqele jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML81NOS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Zdravim! No tak mne sa zadarilo. Kochal som sa... Ako jeden okoloiduci skonstatoval: "Zkurvene krasy prirody!" Editováno: 17. Září 2008, autor: ML81NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 No to snad ne... takova krasna cervena Fabka Zda se mi to, nebo se to tady nejak mnozi ty bouracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 prosím tě, kolik jsi s tím kombajnem jel, že sou bagy venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML81NOS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Neviem presne asi 40-45 max. Editováno: 17. Září 2008, autor: foromen CITACE předešlého příspěvku. čti pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) A jaka jsou poskozeni? btw. doufam, ze tohle me nepotka...uz jsem si jednou zrusil FI Editováno: 17. Září 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML81NOS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ML81NOS: ty woeee tak to je fakt super prispevok .... jak sa ti to podarilo takto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ML81NOS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) No tak ako som napisal - kochal som sa. Hladal som pekny zaber na foto a nevenoval sa riadeniu. Mal som stastie ze som bol priputany lebo pred tym som stale vystupoval z auta kvoli foteniu a neputal sa. Hold drahy zaber. Editováno: 18. Září 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 tak to je fakt drahy zaber ... uz som sa aj ja raz skoro pri foteni vybural ..odvtedy radsej zastavim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele. Ajaj, nezávidím! Podľa fotky ešte prirátaj RJ airbagov, kryt na spolujazdcov airbag, výztuhu nárazníka a prednú stenu Máš už predbežný rozpočet od poisťovne, koľko to bude stáť? Môj skromný odhad je 100-120tisíc. Svetlá sú naozaj ok? Ak došlo k posunu prednej steny, mohli sa na nich ulomiť "packy", ktorými sú prichytené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ty vole tak to je hukot! sry, že se směju, ale vzpomněl jsem si na Vesničko má středisková... na Hrušínskýho, jak se vždycky kochal přírodou a jednou ho ta jeho "stovka" málem přejela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 tys to trefil Vorlíku . ale tá príroda je fakt pekná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 jinak já dneska sledoval víc provoz za sebou než před sebou, takže jsem měl co dělat, abych se vyhnul autu co zastavilo kvůli odpočování .. ale dopadlo to dobře ... uff tak a jde se spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 taky sem se jednou kofal ale nastěstí sem to vybral :-) uf ale tohle je mrzuté :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Musim rict, krajina nadherna. A i kdyz je to smutne, taky me to rozesmalo. Dokonce jsem to ukazal otci, jako varovani. Taky ma ve zvyku koukat po krajine a hledat fotky. A s tou vesnickou ma strediskovou toje presne. Mozna vzpominka na Hrusinskeho ve me vyprovokovala ten smich. Igore, ten odhad i kdyz ve slovenskych je fakt drsny. Kdyz vezmu, ze z te fotky to vypada jen jako tuknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.