Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky přidám naší služebku, mimo jiné ani řidiči ani spolujezdci se vůbec nic nestalo...

Fuj, tak to uprimnou soustrast, to auto teda vypada pekne nechutne :kuk:

Jak se to vubec stalo?

Myslím, že ty poslední fotky už tady někde jsou pěkně dlouho.

jo už jsem je sem dával..

Upraveno od heckeer

tak to je hustý, to je fakt zázrak že to přežili. To auto je tak u půl metru kratší, a to v rychlosti cca 80-90 km/h. Být to vyšší rychlost, tak už asi nežiji

No pěkná rána, dobře že se nikomu nic nestalo.

Tak som bol dnes v servise a "potešili" ma predbežnou sumou 80 litrov za opravu. :kuk:

No zhorené auto je dobrý des, v práci šéfovi podpálili GolfV keď spinkal, do tla, airbagy všetky von, smrad jak v carihrade....niekde mám aj foto...

myslíte že je to fábka? myslim že jo a neni mi z toho dobře

post-7736-1217267485_thumb.jpg

Lubo, no to je teda docela kulatá suma. Doufám, že to bude z povinného ručení toho šikuly, co se o tebe zastavil.

Mimochodem, dneska jsem něco podobného viděl u nás. Jedna slečna trefila bez brzdění zaparkovanou Felicii Combi, ta trefila před sebou modrýho Rooma a ten zas před sebou stříbrnou feldu. Rána jako z děla, jen auta poskakovala. Fakt tohle nechápu, kam ta holka koukala.

Upraveno od foromen

ja ja ja ja ja viimm., ¨prosim licila se v zrcatku, nebo telefonovala mamince jak ji to rizeni sqele jde. :aggressive:

Zdravim!

No tak mne sa zadarilo. Kochal som sa...

mg0761xz8.jpg

mg0763zc7.jpg

mg0762ua1.jpg

Ako jeden okoloiduci skonstatoval: "Zkurvene krasy prirody!"

Upraveno od ML81NOS

No to snad ne... takova krasna cervena Fabka :feve:

Zda se mi to, nebo se to tady nejak mnozi ty bouracky :help:

prosím tě, kolik jsi s tím kombajnem jel, že sou bagy venku?

Neviem presne asi 40-45 max.

Upraveno od foromen
CITACE předešlého příspěvku. čti pravidla.

A jaka jsou poskozeni?

btw. doufam, ze tohle me nepotka...uz jsem si jednou zrusil FI :rip:

Upraveno od PMA

Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele.

:huh:

ML81NOS: ty woeee tak to je fakt super prispevok ....

jak sa ti to podarilo takto ?

No tak ako som napisal - kochal som sa. Hladal som pekny zaber na foto a nevenoval sa riadeniu. Mal som stastie ze som bol priputany lebo pred tym som stale vystupoval z auta kvoli foteniu a neputal sa. Hold drahy zaber.

Upraveno od foromen
NECITUJ předešlý příspěvek.

tak to je fakt drahy zaber ...

uz som sa aj ja raz skoro pri foteni vybural ..odvtedy radsej zastavim :-)

• Autor
Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele.

Ajaj, nezávidím! Podľa fotky ešte prirátaj RJ airbagov, kryt na spolujazdcov airbag, výztuhu nárazníka a prednú stenu :feve: Máš už predbežný rozpočet od poisťovne, koľko to bude stáť? Môj skromný odhad je 100-120tisíc. Svetlá sú naozaj ok? Ak došlo k posunu prednej steny, mohli sa na nich ulomiť "packy", ktorými sú prichytené...

ty vole tak to je hukot! :D sry, že se směju, ale vzpomněl jsem si na Vesničko má středisková... na Hrušínskýho, jak se vždycky kochal přírodou a jednou ho ta jeho "stovka" málem přejela :kol-98:

tys to trefil Vorlíku :D . ale tá príroda je fakt pekná.

jinak já dneska sledoval víc provoz za sebou než před sebou, takže jsem měl co dělat, abych se vyhnul autu co zastavilo kvůli odpočování .. :) ale dopadlo to dobře ... uff

tak a jde se spát ;)

taky sem se jednou kofal ale nastěstí sem to vybral :-) uf ale tohle je mrzuté :-(

Musim rict, krajina nadherna. A i kdyz je to smutne, taky me to rozesmalo. Dokonce jsem to ukazal otci, jako varovani. Taky ma ve zvyku koukat po krajine a hledat fotky.

A s tou vesnickou ma strediskovou toje presne. Mozna vzpominka na Hrusinskeho ve me vyprovokovala ten smich.

Igore, ten odhad i kdyz ve slovenskych je fakt drsny. Kdyz vezmu, ze z te fotky to vypada jen jako tuknuti.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.