Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Taky přidám naší služebku, mimo jiné ani řidiči ani spolujezdci se vůbec nic nestalo...

Fuj, tak to uprimnou soustrast, to auto teda vypada pekne nechutne :kuk:

Jak se to vubec stalo?

Vloženo

No zhorené auto je dobrý des, v práci šéfovi podpálili GolfV keď spinkal, do tla, airbagy všetky von, smrad jak v carihrade....niekde mám aj foto...

myslíte že je to fábka? myslim že jo a neni mi z toho dobře

post-7736-1217267485_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Lubo, no to je teda docela kulatá suma. Doufám, že to bude z povinného ručení toho šikuly, co se o tebe zastavil.

Mimochodem, dneska jsem něco podobného viděl u nás. Jedna slečna trefila bez brzdění zaparkovanou Felicii Combi, ta trefila před sebou modrýho Rooma a ten zas před sebou stříbrnou feldu. Rána jako z děla, jen auta poskakovala. Fakt tohle nechápu, kam ta holka koukala.

Editováno: , autor: foromen
Vloženo (editace)

No tak ako som napisal - kochal som sa. Hladal som pekny zaber na foto a nevenoval sa riadeniu. Mal som stastie ze som bol priputany lebo pred tym som stale vystupoval z auta kvoli foteniu a neputal sa. Hold drahy zaber.

Editováno: , autor: foromen
NECITUJ předešlý příspěvek.
Vloženo
Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele.

Ajaj, nezávidím! Podľa fotky ešte prirátaj RJ airbagov, kryt na spolujazdcov airbag, výztuhu nárazníka a prednú stenu :feve: Máš už predbežný rozpočet od poisťovne, koľko to bude stáť? Môj skromný odhad je 100-120tisíc. Svetlá sú naozaj ok? Ak došlo k posunu prednej steny, mohli sa na nich ulomiť "packy", ktorými sú prichytené...

Vloženo

ty vole tak to je hukot! :D sry, že se směju, ale vzpomněl jsem si na Vesničko má středisková... na Hrušínskýho, jak se vždycky kochal přírodou a jednou ho ta jeho "stovka" málem přejela :kol-98:

Vloženo

jinak já dneska sledoval víc provoz za sebou než před sebou, takže jsem měl co dělat, abych se vyhnul autu co zastavilo kvůli odpočování .. :) ale dopadlo to dobře ... uff

tak a jde se spát ;)

Vloženo

Musim rict, krajina nadherna. A i kdyz je to smutne, taky me to rozesmalo. Dokonce jsem to ukazal otci, jako varovani. Taky ma ve zvyku koukat po krajine a hledat fotky.

A s tou vesnickou ma strediskovou toje presne. Mozna vzpominka na Hrusinskeho ve me vyprovokovala ten smich.

Igore, ten odhad i kdyz ve slovenskych je fakt drsny. Kdyz vezmu, ze z te fotky to vypada jen jako tuknuti.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...