Přejít na obsah

Foto havarovaných FII

Igor

Doporučené příspěvky

Lubo, no to je teda docela kulatá suma. Doufám, že to bude z povinného ručení toho šikuly, co se o tebe zastavil.

Mimochodem, dneska jsem něco podobného viděl u nás. Jedna slečna trefila bez brzdění zaparkovanou Felicii Combi, ta trefila před sebou modrýho Rooma a ten zas před sebou stříbrnou feldu. Rána jako z děla, jen auta poskakovala. Fakt tohle nechápu, kam ta holka koukala.

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ako som napisal - kochal som sa. Hladal som pekny zaber na foto a nevenoval sa riadeniu. Mal som stastie ze som bol priputany lebo pred tym som stale vystupoval z auta kvoli foteniu a neputal sa. Hold drahy zaber.

Editováno: , autor: foromen
NECITUJ předešlý příspěvek.
Odkaz ke komentáři

Poskodenia zatial len co som zbezne videl - predna maska, kapota, chladic, airbagy, pyropatrona pasu vodica. Svetla zostali cele.

Ajaj, nezávidím! Podľa fotky ešte prirátaj RJ airbagov, kryt na spolujazdcov airbag, výztuhu nárazníka a prednú stenu :feve: Máš už predbežný rozpočet od poisťovne, koľko to bude stáť? Môj skromný odhad je 100-120tisíc. Svetlá sú naozaj ok? Ak došlo k posunu prednej steny, mohli sa na nich ulomiť "packy", ktorými sú prichytené...

Odkaz ke komentáři

Musim rict, krajina nadherna. A i kdyz je to smutne, taky me to rozesmalo. Dokonce jsem to ukazal otci, jako varovani. Taky ma ve zvyku koukat po krajine a hledat fotky.

A s tou vesnickou ma strediskovou toje presne. Mozna vzpominka na Hrusinskeho ve me vyprovokovala ten smich.

Igore, ten odhad i kdyz ve slovenskych je fakt drsny. Kdyz vezmu, ze z te fotky to vypada jen jako tuknuti.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...