Září 18, 200816 r To bolo presne ako z Vesnicky a po tejto skusenosti uz s kochanim za volantom koncim. Cenu neviem musim zavolat do servisu ja som z Bratislavy auto som nehal vo Zvolene v servise. Uz som nemal cas cakat na likvidatora z Ceskej poistovne. No ale tazko sa odolava kochaniu vid. napr:
Září 18, 200816 r ML81NOS: Krajina opravdu pěkná, a smůla opravdu obrovská, ale když koukám na ty vystřelené airbagy tak se prám, zda není airbag spolujezdce umístěn moc vysoko?
Září 18, 200816 r No aj mne sa zdal divny ten airbag spolujazdca ani nie vysoko ako skor daleko pod sklom uz skoro. Upraveno Září 18, 200816 r od ML81NOS
Září 18, 200816 r Autor Airbag spolujazdca je umiestnený zhora, ale pri vystrelení sa oprie o čelné sklo a nafúkne smerom k spolujazdcovi. Na čelnom skle vidieť aj miesto, kde sa opieral, zostal tam taký jemný prach resp. zadymenie alebo ako to nazvať... Pri vystrelení airbagu u FII/R sa poškodí len krytka na airbagu (cena cca 400 Sk), u starej F bolo nutné vymeniť celý vrch prístrojovej dosky. Takže netradične šetrenie na tom správnom mieste
Září 19, 200816 r no ty vado., heehheeheheeheheehehehhh to je husta trefa. Ale hlavne, ze se nestalo nic tobe.
Září 19, 200816 r ale nakonec to hledání fotek splnilo svůj účel... fotky jsi vyfotil skutečně zajímavé!!! jinak jak říká Blacky, hlavně že se nikomu nic nestalo!
Říjen 8, 200816 r No uz to mam opravene. Dokopy to bolo za 173 000 Sk zaokruhlene. Este ze mam len 5% spoluucast. S kochanim pri soferovani koncim.
Říjen 8, 200816 r Cesta z Detvianskej Huty-Čechanky na Vrch Dobroč, potom sa napaja na cestu Zvolen-Lučenec.
Říjen 8, 200816 r Jo to je krasny kut, ja jazdim cez ten horsky priechod na Brezno, tam je tiez strasne krasne. Akurat sa moc nekocham a uzivam si zakruty (moja polovicka nie ).
Říjen 25, 200816 r Autor Tak zopár aktuálnych foto - bohužiaľ obe autá vyhodnotené ako totálna škoda.
Říjen 28, 200816 r Viem celkom sa to sem nehodi, ale zaujalo ma to http://pallotto.blog.idnes.cz/c/54819/Soud...il-cloveka.html . Takze nech mame stastie nadalej
Listopad 1, 200816 r Igor: to jsou auta někde od tebe z práce? nešly by z té oranžové vykuchat kliky v laku? pokud jsou teda v pořádku...koupil jsem si černý, že je nechám olakovat, ale je to strašnej ranec v téhle barvě...kdyby to šlo, klidně bych poslal ty černý + něco po dohodě
Listopad 2, 200816 r Autor Veru nedá sa, fotky som našiel kade tade na webe. S lakovaním ti poradím jedinú vec - nájsť vo svojom servise ochotného človeka, ktorý ti kľučky prihodí na lakovanie k nejakej väčšej zákazke...
Listopad 2, 200816 r Jasný no, mě to jen tak napadlo, při pohledu naty foto, nehoří to, tudíž počkám...
Listopad 4, 200816 r Tak taky přidávám jedno foto, nahodou jsem šel a vidim ..mno..lehce ťuknutou FII zepředu (foceno mobilem) PS: foceno v Praze v Karlíně Upraveno Listopad 4, 200816 r od IIIRazor
Leden 28, 200916 r Náraz do stĺpa, šofér neprežil Ty voe, kde to bylo? Na ramečku je Autosalon Kudrna, to by mělo byt nekde na Karvinsku, ne?
Leden 28, 200916 r Autor Woody: Neviem prezne, bolo to niekde v CZ, pár týždňov dozadu to bolo aj v správach, foto mi ale prišlo len tento týždeň.
Leden 29, 200916 r Si si isty ze to bolo do stlpa Igor? A co ten slomeny hruby strom za tym autom? No ked to napalil don a strom sa zlomil...tak sa ani necudujem ze to niekto v tom aute neprezil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.