martyspk Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Mám prosbu, měnil jsem levé (řidičovo) zatečené originální zpětné zrcátko za nové neoriginální vyhřívané s natáčením. a od výměny pozoruju, že nefunguje výhřev. Zapojil jsem to stejně jak to bylo 2 drátky k zrcátku.. jen jsem nepoužil kablik který je k samostmívanému zrcátku(originál). Zkoušel jsem proměřovat odpor vyhřívání zrcátka a je 21 ohmu.. Bohužel však na drátech nemám žádné napětí ani při nastartovaném motoru a zapnutém vyhřívání při venkovní teplotě 10stupnů..ukazuje to jen cca 0.4V Nevíte kde může být problém ? Pravé zrcátko vyhřívá normálně... Mám podezření na pojistku ale nevím která by to mohla být pokud to vůbec přes pojistku jde... Nemáte nějaký nápad proč tam nemám těch 12V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 (editace) Zdravím, může mě někdo poradit jak zjistit bez zamlžení zda zrcátka hřejí? Na dotek jsou neustále studené. A kde to najdu ve vagu? Prosím o přesnou cestu k těm akčním členům, kde to zjistím. Abych věděl, zda fungují a jen je neumím zapnout, nebo nefungují. A přes diagnostiku přes akční členy musí být také splněna podmínka teploty pod 20 stupňů? Děkuji Editováno: 9. Říjen 2018, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 Ahojte, mám OII, rv 2006, 1,6MPI, BSE, Elegance. Kde zistím či to moje auto mám alebo nie. Pretože na ovládači zrkadiel mám ikonku výhrievania zrkadiel. Pripájam foto nálepky výbavy auta. V OI to vyhrievanie pekne vysúšalo kvapky vody počas jazdy v daždi. Ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 Zapneš a dáš na zrcátko ruku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 22. Květen 2021 Sdílet Vloženo 22. Květen 2021 Aby ti to hrialo musi byt pod 20°C. Ak to nehreje vybrat zrkadlo a ak su pripojene 2 kable, zrkadlo vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 On 5/22/2021 at 11:15 PM, Sudetak said: Zapneš a dáš na zrcátko ruku ? Samozrejme, že som to skúšal. Ak je zapnute - nehreje. Islo mi o to zistit ci to vobec ma vyhrev...podla PR kodov. Ale ako spomenul Miňo, rozobrat a pozriet. Tomu som sa chcel vyhnut. On 5/23/2021 at 12:05 AM, mino22 said: Aby ti to hrialo musi byt pod 20°C. Ak to nehreje vybrat zrkadlo a ak su pripojene 2 kable, zrkadlo vymenit. Dík Miňo. Rozoberiem a pozriem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overkill11 Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Zdravím potřebuji poradit mám Škodu Octavii 2 a pravé zrcátko které mám vyhřívané mi stále vyhřívá až mi spálí spirálu na zrcátku. Když zámku auto, tak mi tam 12v nejde. Nevíte v čem je problém. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.