Listopad 27, 20168 r Mám prosbu, měnil jsem levé (řidičovo) zatečené originální zpětné zrcátko za nové neoriginální vyhřívané s natáčením. a od výměny pozoruju, že nefunguje výhřev. Zapojil jsem to stejně jak to bylo 2 drátky k zrcátku.. jen jsem nepoužil kablik který je k samostmívanému zrcátku(originál). Zkoušel jsem proměřovat odpor vyhřívání zrcátka a je 21 ohmu.. Bohužel však na drátech nemám žádné napětí ani při nastartovaném motoru a zapnutém vyhřívání při venkovní teplotě 10stupnů..ukazuje to jen cca 0.4V Nevíte kde může být problém ? Pravé zrcátko vyhřívá normálně... Mám podezření na pojistku ale nevím která by to mohla být pokud to vůbec přes pojistku jde... Nemáte nějaký nápad proč tam nemám těch 12V ?
Říjen 9, 20186 r Zdravím, může mě někdo poradit jak zjistit bez zamlžení zda zrcátka hřejí? Na dotek jsou neustále studené. A kde to najdu ve vagu? Prosím o přesnou cestu k těm akčním členům, kde to zjistím. Abych věděl, zda fungují a jen je neumím zapnout, nebo nefungují. A přes diagnostiku přes akční členy musí být také splněna podmínka teploty pod 20 stupňů? Děkuji Upraveno Říjen 9, 20186 r od Petrkiller
Květen 22, 20214 r Ahojte, mám OII, rv 2006, 1,6MPI, BSE, Elegance. Kde zistím či to moje auto mám alebo nie. Pretože na ovládači zrkadiel mám ikonku výhrievania zrkadiel. Pripájam foto nálepky výbavy auta. V OI to vyhrievanie pekne vysúšalo kvapky vody počas jazdy v daždi. Ďakujem za pomoc.
Květen 22, 20214 r Aby ti to hrialo musi byt pod 20°C. Ak to nehreje vybrat zrkadlo a ak su pripojene 2 kable, zrkadlo vymenit.
Červen 14, 20214 r On 5/22/2021 at 11:15 PM, Sudetak said: Zapneš a dáš na zrcátko ruku ? Samozrejme, že som to skúšal. Ak je zapnute - nehreje. Islo mi o to zistit ci to vobec ma vyhrev...podla PR kodov. Ale ako spomenul Miňo, rozobrat a pozriet. Tomu som sa chcel vyhnut. On 5/23/2021 at 12:05 AM, mino22 said: Aby ti to hrialo musi byt pod 20°C. Ak to nehreje vybrat zrkadlo a ak su pripojene 2 kable, zrkadlo vymenit. Dík Miňo. Rozoberiem a pozriem.
Prosinec 30, 20231 r Zdravím potřebuji poradit mám Škodu Octavii 2 a pravé zrcátko které mám vyhřívané mi stále vyhřívá až mi spálí spirálu na zrcátku. Když zámku auto, tak mi tam 12v nejde. Nevíte v čem je problém. Děkuji za odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.