Publikováno Duben 9, 200817 r Cau lidi, Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov????
Duben 9, 200817 r Cau lidi,Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov???? Co tam máš za dravce
Duben 9, 200817 r Cau lidi,Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov???? U pionýra nebo u pračky? Mně teda jednou u pračky taky upad motor,vypadl šroubek Musíš napsat něco víc pokud ti má někdo poradit
Duben 9, 200817 r A kolik tam máš koníků že nevydrží pod kapotou a chtějí ven ? ========= A teď vážně : Pokud chceš poradit - pomoct, musíš vždy napsat typ auta a motorizaci, je tu spousta borců, kteří pak umí odpovědět a poradit a bez toho to jde těžko !
Duben 10, 200817 r utrhlej silenblok = zničenej silenblok = musíš ho vyměnit je to stejný u pračky i u pioníra i u auta
Duben 10, 200817 r Autor sorry chlapi octavka r.v 99, 81 kw 1.9 tdi co som ja videl tak mam utrhnute usko drziaku na strane rozvodov. volal som opravarovi vravel ze sa to da opravit, len chcem vediet ci ta oprava/zvar bude postacujuca bezpecna - podla slov opravara uz to robil aj na golfoch aj na octavkach...
Duben 10, 200817 r sorry chlapioctavka r.v 99, 81 kw 1.9 tdi co som ja videl tak mam utrhnute usko drziaku na strane rozvodov. volal som opravarovi vravel ze sa to da opravit, len chcem vediet ci ta oprava/zvar bude postacujuca bezpecna - podla slov opravara uz to robil aj na golfoch aj na octavkach... 3rouby na silentblokách praskaj často ale u tebo to někdo asi spatně dotáh když dělal neco z rozvodama
Duben 10, 200817 r No taky si myslím že to někdo buď nedotáh nebo nevyměnil šrouby a přetáh to.Na vraku aspoň u nás v ČR se dá ten silentblok kouúit za 500 ,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.