nagyr Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 Cau lidi, Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov???? Citovat
Lukascheck Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 Cau lidi,Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov???? Co tam máš za dravce Citovat
dědek Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 Cau lidi,Kto mi vie poradit? Z nicoho nic sa mi odtrhol motor z drziakov???? U pionýra nebo u pračky? Mně teda jednou u pračky taky upad motor,vypadl šroubek Musíš napsat něco víc pokud ti má někdo poradit Citovat
Mi-rek1,8T Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 A kolik tam máš koníků že nevydrží pod kapotou a chtějí ven ? ========= A teď vážně : Pokud chceš poradit - pomoct, musíš vždy napsat typ auta a motorizaci, je tu spousta borců, kteří pak umí odpovědět a poradit a bez toho to jde těžko ! Citovat
Vaša Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 utrhlej silenblok = zničenej silenblok = musíš ho vyměnit je to stejný u pračky i u pioníra i u auta Citovat
nagyr Vloženo 10. Duben 2008 Autor Vloženo 10. Duben 2008 sorry chlapi octavka r.v 99, 81 kw 1.9 tdi co som ja videl tak mam utrhnute usko drziaku na strane rozvodov. volal som opravarovi vravel ze sa to da opravit, len chcem vediet ci ta oprava/zvar bude postacujuca bezpecna - podla slov opravara uz to robil aj na golfoch aj na octavkach... Citovat
Bak Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 sorry chlapioctavka r.v 99, 81 kw 1.9 tdi co som ja videl tak mam utrhnute usko drziaku na strane rozvodov. volal som opravarovi vravel ze sa to da opravit, len chcem vediet ci ta oprava/zvar bude postacujuca bezpecna - podla slov opravara uz to robil aj na golfoch aj na octavkach... 3rouby na silentblokách praskaj často ale u tebo to někdo asi spatně dotáh když dělal neco z rozvodama Citovat
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 No taky si myslím že to někdo buď nedotáh nebo nevyměnil šrouby a přetáh to.Na vraku aspoň u nás v ČR se dá ten silentblok kouúit za 500 ,- Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.