Tomáš Belina Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 kluci,je potreba neco prerabat když koupim face zrcatka? nebo jen strčim konektor a blikam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) Dneska mi chlapci face zrcátky přišli, sehnal jsem je přes Aukro uplně nový a i s dopravou stáli 4500 kč Takže už mám konečně kompletí facelift Dám ještě zrcátka stříknout a pak hodím fota celího auta Editováno: 11. Březen 2011, autor: hladik1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 No cenovka teda solidni, a kde jsi sehnal predni masku jestli se muzu zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) odpovi my nekdo? Editováno: 3. Březen 2011, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 v PL jse daj sehnat zrcatka kolem 3tis kč,kdyby bylo vice zajemcu vedel bych je do CZ dostat.je to to same co je na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) Musíš dotáhnout do dveří 1 drát z A sloupku.Nic složitýho Editováno: 3. Březen 2011, autor: PavelSv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Pokud je teda budeš moct dotáhnout z PL k nám,tak to za tu cenu beru.Potřeboval bych zrcátka v plné palbě(Vyhřívaný,osvětlení nást.prostoru,elektricky ovládané,el.sklopné) Kdyžtak se ozvy.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 No cenovka teda solidni, a kde jsi sehnal predni masku jestli se muzu zeptat? No na přední masku se radši ani neptej Měl jsem ji objednanou přímo v Boleslavy ve Škodovce a DOKONCE ani tam je nemají Ale ten chlápek co jsem to u něj objednával byl perfektní, volal mi že to nemůže nikde sehnat že mi asi bude muset vrátit zálohu ale nakonec se mu to podařilo přes nějakýho jeho kámoše. Face přední maska je podle mě nejkomplikovanější k sehnání se všeho Jinak kompletní přední maska mě stála asi 3000 kč a to sem ji od toho chlápka dostal už i v laku takže paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Musíš dotáhnout do dveří 1 drát z A sloupku.Nic složitýho Prosím tě jakou má mít ten drátek barvu abych připojil i blikr ve zpětném zrcátku? Tam je asi 1000 drátků a netuším jakej to z nich je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hladik1989 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Už je to dobrý, už svítí i blikaj Ale co si budem povídat, čekal jsem to tede jednodušší Myslel jsem že prostě odpojím konektor, zapojím nový a všechno bude fungovat ale to by byla samozřejme moc jednoduchý Takže sundat tapec na obou dveřích a pořád jen stříhat drátky a letovat je zase k sobě ale výsledek teda stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 A máte hoši vyfoceno, který drát je třeba přestřihnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Nikdo nic?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) Co myslíte ? http://www.rojka-autohifi.cz/sj-270-pridavne-smerove-svetlo-9-led-oranzove-s-sedym-krytem/ Editováno: 16. Červenec 2012, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Tak to bych si na auto teda nedal... příjde mi to hodně kýčovitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 myslím, že na černé by se to dcl ztratilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 No co hosi zohnali ste niekto facelift zrcatka s podsvietenim, sklopne a pamatove? v zime sa objavili dva pary v polsku cca 250€ stali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozzo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 chlapi,kde sehnat faceliftové,ale úplně kompetní i se sklápěním atd ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Joo, to bude slozite. Ty se objevi jednou za uhersky rok :-D sehnal jsem jedny wladimu ale od te doby nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozzo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 To jsou tak nesehnatelne uplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Baz vybavy je sezenes, ale v maximalce rarita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 zdarec chlapi nevite kde se da sehnat chromovy krytky s uslechtile oceli leskly chrom na zrcatka s blikacem na supa 1?na strankach milotecu maji jen abs matny chrom a to je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozzo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 to mi nejde do hlavy ...jak to řeší když spravují bouračku ? někde to musí sehnat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Jozzo: koupi se nove, treba v kellyne nebo ve skodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozzo Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 super díky, v tom kelly to nevychazi ani tak draze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Na kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.