Fire Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Běžně tankuji kolem 50 litrů, ale podařilo se mi jednou 56 litrů, ale budu na tom pracovat a snad se vejde víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala? no, snad neojebává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více stlač ten čudlík na lavej strane nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . Editováno: 11. Duben 2008, autor: Laci Pecze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) stlač ten čudlík na lavej strana nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . čudlík? no sem tam žádný neviděl, ale zítra to ještě prověřím fakt je tam!!! Editováno: 12. Duben 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 od prvního pípnutí,tj.od rozsvícení kontrolky tam nacpu 50 l a to ke konci hooodně odvzdušnuji,počítám tedy rezerva 6 - 7 l ,tak tam vleze celkem 57 l ,kolega s novější 66kW tvrdí 60 l ten čudl najdeš na levé straně hrdla při pohledu dovnitř,je to malá černá kostička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Mate nejake foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Mate nejake foto? cvaknem,len sa musím trošku rozobrať . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 fotené z mobilu,takže pardon za kvalitu . zatlačíš ho smerom do nadrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 fotené z mobilu,takže pardon za kvalitu .zatlačíš ho smerom do nadrže. To je přece ale stará známá věc chlapy,tímto způsobem tam narveš o 10l víc jako prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Minulý týden jsem tam dostal 100 litrů. Plus dva kanistry /20. litrové/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Co myslite tim ze "odvzdusnujete"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Co myslite tim ze "odvzdusnujete"? Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem ) Ale nedělat u benzínu. Hrozí poškození nádobky s aktivním uhlím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ono už se o tom někde psalo, že není problém dostat do nádrže víc, ale proto výrobce udává nějaký obsah. Jde o bezpečnost, fyzikální vlastnosti paliva.... asi bych takové rekordy neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Včera 53 litrú + nejaká ta rezerva 4-5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! OCTAVIA MA NÁDRZ NA 55 LITRU TECH 5 LITRU SE VEJDE ASI K HRDLU NEVIM JESTLI MA 4X4 VETSI NADRZ ALE NORMALNI OCTA NE JA MAM REKORD 60 A TO Z KANISTRU A BYLO TO AS PO HRDLO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 No to je zase táma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ja jednou natankoval 92l... 53l do Octy a 39 do Fava.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franta2008 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Takhle se tankuje plná nádrž na Ukrajině :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Takhle se tankuje plná nádrž na Ukrajině :-) tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.