Publikováno Duben 11, 200817 r Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více
Duben 11, 200817 r Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska!
Duben 11, 200817 r Autor Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!!
Duben 11, 200817 r inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala?
Duben 11, 200817 r Běžně tankuji kolem 50 litrů, ale podařilo se mi jednou 56 litrů, ale budu na tom pracovat a snad se vejde víc.
Duben 11, 200817 r Autor inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala? no, snad neojebává
Duben 11, 200817 r dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více
Duben 11, 200817 r dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více stlač ten čudlík na lavej strane nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . Upraveno Duben 11, 200817 r od Laci Pecze
Duben 11, 200817 r stlač ten čudlík na lavej strana nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . čudlík? no sem tam žádný neviděl, ale zítra to ještě prověřím fakt je tam!!! Upraveno Duben 12, 200817 r od Ignác
Duben 11, 200817 r od prvního pípnutí,tj.od rozsvícení kontrolky tam nacpu 50 l a to ke konci hooodně odvzdušnuji,počítám tedy rezerva 6 - 7 l ,tak tam vleze celkem 57 l ,kolega s novější 66kW tvrdí 60 l ten čudl najdeš na levé straně hrdla při pohledu dovnitř,je to malá černá kostička!
Duben 12, 200817 r fotené z mobilu,takže pardon za kvalitu .zatlačíš ho smerom do nadrže. To je přece ale stará známá věc chlapy,tímto způsobem tam narveš o 10l víc jako prd.
Duben 13, 200817 r Co myslite tim ze "odvzdusnujete"? Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem )
Duben 13, 200817 r Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem ) Ale nedělat u benzínu. Hrozí poškození nádobky s aktivním uhlím!
Duben 14, 200817 r Ono už se o tom někde psalo, že není problém dostat do nádrže víc, ale proto výrobce udává nějaký obsah. Jde o bezpečnost, fyzikální vlastnosti paliva.... asi bych takové rekordy neriskoval.
Duben 16, 200817 r zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! OCTAVIA MA NÁDRZ NA 55 LITRU TECH 5 LITRU SE VEJDE ASI K HRDLU NEVIM JESTLI MA 4X4 VETSI NADRZ ALE NORMALNI OCTA NE JA MAM REKORD 60 A TO Z KANISTRU A BYLO TO AS PO HRDLO!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.