joura Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 1.8T 4x4 60L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Je možné do FII která má papírově 45l nacpat 50l? Dle PP dojezd ještě 20km...? Editováno: 11. Březen 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 jay kay - podle me jo, ja dostal do 55 litru u OII 59 litru na pumpe dojezd jsem mel asi 50km jeste. U OI tam slo dostat jeste vic, kdyz se odmackla ta vzduchova pojistka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Aha tak to jo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Minulý týždeň som natankoval 59,4l a palubák keď mi začal ukazovať 0km dojazd tak som k pumpe najazdil ešte 47km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 taky asi zalezi na tom jak si pani pumpari pohrajou s pocitadlem, plomba neplomba...... asi je mozny nacpat rekneme 53litru do 50litrovy nadrze u auta, ale nacpat 22l do 20l kanystru, to me prislo uz trochu moc... (podarilo se mi kdysi v Pcich) jinak ja vetsinou s O1 jedu tankovat hned po rozsviceni hladovyho oka, takze teoreticky tam ma byt jeste nejakej 6-9l? tusim... a bezne natankuju do prvniho vypnuti pistole tak 52l.... v Irsku do Seata nacpu max 1-2litry navic...ale nevim jakou roli v tom hraje to ze vetsina pump nema odsavani par a ani pojistku na pistoli....stastnej to narod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.