honzik Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 koukam po zime na zadni okno a nejak v tom lepidle vidim zarosenou cast,je to normalni ?? doted to tam nebylo,doufam ze neupadne. sotry za blbou fotku,ale skoro to neslo vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No tak ať koukám jak koukám, tak stejně netuším, která část auta to je. Fakt ne. A rád bych to věděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 je to okno v patych dverich ,vlevo dole :-) je to vlastne pohled na ten cerny okraj skla pod kterym je sklo prilepeno ke kastli.. nejak se na auti zacinaj projevovat nejake neduhy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Neřeš to. Mě se to taky objevilo v tom samém místě (vlevo dole), a od té doby je to pořád stejné. Okno drží, dovnitř nezatéká. Může to tam být z výroby a ani jsem si toho nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 čím si to sakra fotil mobilom ? viem kde na aute to je, ale nič viac tam nevideť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 čím si to sakra fotil mobilom ? viem kde na aute to je, ale nič viac tam nevideť. tak si to zkus vyfotit zadno okno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak si to zkus vyfotit zadno okno .... trochu ti pomůžu, jde o tuhle část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) JaKr: kdo umi umi :-) treba se to jednou taky naucim. alespon je videt ze ty tam ty pruhy nemas. Editováno: 15. Duben 2008, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 a jedná se ti zřejmě o toto: jinak na prvních fotkách bylo zadní sklo krátké, toto je na dlouhé - má pod sklem těsnící gumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 JaKr: dik tak vidim ze je to normalni,mi se to tedy objevilo az po 4 letech proto se ptam kdy odpadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 to druhý auto je MR 05, stejně jako to první, jediný rozdíl je krátká a kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Honziku, já to mám na svojim taky a to hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No ak sa ti odlepuje, tak to prilep, teda ak je tam miesto pre pridanie vrstvy lepidla. Ja som to riesil na Octavie Combi, mal som odlepenu polovicu skla. Ak ti to pomoze pozri sem. Neviem ako to vyzera na Fabii. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.