honzik Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 koukam po zime na zadni okno a nejak v tom lepidle vidim zarosenou cast,je to normalni ?? doted to tam nebylo,doufam ze neupadne. sotry za blbou fotku,ale skoro to neslo vyfotit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strojvůdce Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 No tak ať koukám jak koukám, tak stejně netuším, která část auta to je. Fakt ne. A rád bych to věděl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 je to okno v patych dverich ,vlevo dole :-) je to vlastne pohled na ten cerny okraj skla pod kterym je sklo prilepeno ke kastli.. nejak se na auti zacinaj projevovat nejake neduhy :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezmar Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Neřeš to. Mě se to taky objevilo v tom samém místě (vlevo dole), a od té doby je to pořád stejné. Okno drží, dovnitř nezatéká. Může to tam být z výroby a ani jsem si toho nevšiml. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 čím si to sakra fotil mobilom ? viem kde na aute to je, ale nič viac tam nevideť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 čím si to sakra fotil mobilom ? viem kde na aute to je, ale nič viac tam nevideť. tak si to zkus vyfotit zadno okno .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 tak si to zkus vyfotit zadno okno .... trochu ti pomůžu, jde o tuhle část Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 (edited) JaKr: kdo umi umi :-) treba se to jednou taky naucim. alespon je videt ze ty tam ty pruhy nemas. Edited April 15, 2008 by honzik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 a jedná se ti zřejmě o toto: jinak na prvních fotkách bylo zadní sklo krátké, toto je na dlouhé - má pod sklem těsnící gumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 JaKr: dik tak vidim ze je to normalni,mi se to tedy objevilo az po 4 letech proto se ptam kdy odpadne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 to druhý auto je MR 05, stejně jako to první, jediný rozdíl je krátká a kombi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Honziku, já to mám na svojim taky a to hodně dlouho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEDUIN Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 No ak sa ti odlepuje, tak to prilep, teda ak je tam miesto pre pridanie vrstvy lepidla. Ja som to riesil na Octavie Combi, mal som odlepenu polovicu skla. Ak ti to pomoze pozri sem. Neviem ako to vyzera na Fabii. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31929 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts