TomášT Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 no jasný že mohlo, tak v tom případě už umírá hodně dlouhou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 tak to idem rovno zajtra zistit kolko stoji, resp. rovno objednat, bude problem to vymenit? bez toho aby vytiekla chladiaca kvapalina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 hm když to budeš dělat na studeným motoru a necháš dotažený víčko na expanzce, tak by to mohl podtlak zhruba udržet, ale něco asi vyteče. musíš je podržet, vytáhnout zboku pojistku, vytáhnout staré, vrazit tam nové, podržet a vrátit tam pojistku zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) přesně tak, hlavně ať nedopadneš jako já. Čidlo jsem vytáhl na vřelým motoru bez povolení expanzky a to byl gejzír, opařil jsem si prst. Čidlo kup originál, ve škodovce ho mají za 680,- Kč, na netu ho seženeš podstatně levněji, např. zde http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0599...ny-octavia.html . I ten obrázek sedí, takhle přesně vypadá. Editováno: 21. Září 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 tak uz som ho kupil , nie v skodovke, ale mame v meste predajnu kde predavaju orig. nahradne diely skoda ze podstatne lepsi peniaz stalo ma 9.29 € zajtra snad uz bude namontovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Jedna raritka, kterou vidím poprvé - "anglické" AEE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 no uz na prvy pohlad vidiet ze to auto je v strasnom stave. Inac cidlo uz mam vymene som zvedavy ako sa auto bude chovat rano ked ho nastartujem. Buduci tyzden este aj vymenim chladiacu kvapalinu lebo vyzerala strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 no jako libovka, ale prodávají ho za 35 000Kč a má prej jen 75 000 najeto...jo a je ťuknutý na pravou stranu-lehce...hm asi nějakej anglickej zemědělec ho měl místo malotraktoru...já jen že jsem Oktu 1.6 55kw s pravostraným řízením nikdy neviděl ani na obrázku tak to bych teda nevydržel-vyměnit čidlo a hned potom to nenastartovat a neprojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 ja som to nastartotavl po vymene cidla a aj som sa presiel, ale motor uz bol ako tak zahriaty a vtedy sa ta chyba neprejavuje, ono sa to prejavi ibe ked dlho auto stoji, cize rano a dnes rano mame aj peknych 5 stupnov tak som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no tak sme asi trafili "klinec po hlavicke" dva krat som sa rano pohol uplne bez problemov + dnes som absolval 110 km trasu ktoru jazdim dost casto a mal som satale spotrebu medzi 6,7 - 7 l/100km dnes som ju ale urobil za 5.9 litra a to sa mi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 :palec2: tak jsme to asi vychytali spotřeba by měla jít taky dolů protože pokud má ŘJ údaje o tom, že motor je studený, tak do něj zbytečně leje benzín navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Dnes rano som sa rozhodol ze vyskusam to co som dlho nemohol a to so studenym motor sa nie normalne pohnut ale urobit brutalny odpich. Pred vymenou cidla to prebiehalo tak ze som sa rozbehol potom z autom cuklo ze az skoro zastalo a len tak tak ze sa potom hybalo. Dnes som urobil odpich a auto sa naozaj odpichlo, ani som necitil ze motor nie je zohriaty(pritom celu noc auto stalo von a v noci sme uz mali okolo 0 stupnov). Som z toho celkom poteseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 25. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Chudák motůrek-dělat se studeným motorem brutální odpich to bych teda svému nikdy neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 no ked chce clovek naozaj vyskusat ci cidlo pomohlo tak musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj chlapi, jelikož sháním auto na cesty do školy celkem 250-300 km týdně ve 4-5 lidech, tak bych se chtěl zeptat, zda by mi tenhle motor stačil (zatím jezdím feldou (1,3mpi 50kw) rodičů a stačí mi to, spotřeba tak 6,5-7,5l. Ale chci svoje auto a napadla mě octa právě s tímto motorem. Rád bych se pohyboval v cenové relaci 60000-85000kč myslíte, že se za tuto cenu dá pořídit slušná octavia 1,6 AEE? Všem moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj chlapi, jelikož sháním auto na cesty do školy celkem 250-300 km týdně ve 4-5 lidech, tak bych se chtěl zeptat, zda by mi tenhle motor stačil (zatím jezdím feldou (1,3mpi 50kw) rodičů a stačí mi to, spotřeba tak 6,5-7,5l. Ale chci svoje auto a napadla mě octa právě s tímto motorem. Rád bych se pohyboval v cenové relaci 60000-85000kč myslíte, že se za tuto cenu dá pořídit slušná octavia 1,6 AEE? Všem moc děkuji za odpověď. vem neco aspon o trochu silnejsiho... je to bída, ten vykon tam opravdu neni. neradim ti jen tak, tohle auto mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ahoj chlapi, jelikož sháním auto na cesty do školy celkem 250-300 km týdně ve 4-5 lidech, tak bych se chtěl zeptat, zda by mi tenhle motor stačil (zatím jezdím feldou (1,3mpi 50kw) rodičů a stačí mi to, spotřeba tak 6,5-7,5l. Ale chci svoje auto a napadla mě octa právě s tímto motorem. Rád bych se pohyboval v cenové relaci 60000-85000kč myslíte, že se za tuto cenu dá pořídit slušná octavia 1,6 AEE? Všem moc děkuji za odpověď. jestli jsi zvyklý na Feldu 1.3, tak to s Oktou AEE nebude takový hrozný rozdíl. Spotřeba bude prakticky stejná, možná o malinko vyšší. Ve čtyřech-pěti lidech už to ale není žádný závodník-to je snad jasné. V dané cenové hladině bych kupoval jednoznačně Octavii 1.6 55Kw. TDI za tyto peníze...mno..ehm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Neměli byste nějakej typ na tuto octávku řekněme kolem 70000,-? Díky. Jinak myslím, že mě by tenhle motor stačil i když jedu ve felicii v 5 lidech a s plným kufrem, tak mi to stačí, tak nevidím důvod, proč by mi nestačila octavia s tímto motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no len pocitaj s tym ze octavia je od feldy o nejakych 100 - 200 kg tazsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 to je sice těžší než Felda, ale on má feldu 1.3 a mezi Felícií 1.3 a Octavií 1.6 55Kw zase takový propastný rozdíl v dynamice není. Rozdíl ve výkonu a toč. momentu pokryje vyšší hmotnost. Bohužel o žádné takové na prodej teď nevím, ale dej inzerát do bazaru!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Hele nějaké Okty 1.6 55Kw jsem našel na www.vyzkouseno.cz : http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=179931 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=170937 http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=171055 Tady jedna bílá sněhurka-leštěnka: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=181232 A tady zlatý hřeb večera - 1.6 55Kw ve faceliftu a v nádherné barvě-akorát cena už je mimo tvé možnosti asi: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=170686 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Mohu se ještě zeptat na co si mám dát při nákupu octavie s tímto motorem pozor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Mohu se ještě zeptat na co si mám dát při nákupu octavie s tímto motorem pozor? Mimo jiné se podívat, kde je umístěna lambda sonda. Pokud je dole, je to original a v tomto místě dost často díky kondenzaci odchází. Většinou to majitel ani nepozná, ale spotřeba je vyšší. Je třeba ji přemístit, pokud je ještě dobrá, výš. Je to známá bolest, kdysi mi to servis udělal ještě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Jednu octu mám vyhlídlou ale bohužel nemám nikoho s kým bych se na ní jel podívat. Myslíte, že si na to mám troufnout jet se na ni podívat bez mechanika? Sice se o auta trochu zajímám ale mám strach abych se nenapálil http://auto.bazos.cz/inzerat/4323703/Octavia-16-GLX.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 vyzera dobre Aj farba aj vybava ako mam ja. Najazdene nema vela aspon podla toho co udava predajca a ani cena nie je zla. Daj si auto prehliadnut u akehokolvek dobreho mechanika, za par korun ti na to pozrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.