ladda Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 TAKY JSEM UVAŽOVAL NAD TIM ODVĚTRAVANIM ŽE TO PUSTIM JINAM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 servus pani, ked v nasom vysoko vykonnom motore najdem vahu vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Nikde, u tohoto motoru není ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 no aspon mam o starost menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 a podla coho vie RJ kolko ma motor vzducu ked tam nie je ta vaha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 podle úhlu nastavení skrtící klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Dnes som prvy krat skusal kabel aj program a jedna vec sa mi nezdala ked som pozeral uhol skrtiacej klapky, je normlane ze pri vypnutom motore ma 3.9 stupna? nemala by byt nula? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 a podla coho vie RJ kolko ma motor vzducu ked tam nie je ta vaha? podle čidla tlaku v sacím potrubí, úhlu otevření škrtící klapky a otáček motoru no a ještě směs doladí podle údajů z lambdasondy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Dnes som prvy krat skusal kabel aj program a jedna vec sa mi nezdala ked som pozeral uhol skrtiacej klapky, je normlane ze pri vypnutom motore ma 3.9 stupna? nemala by byt nula? a k tomuto mi nikto neporadi ? + kde presne najdem to cidlo tlaku? Editováno: 9. Srpen 2009, autor: Robo_PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 pro TomasT: někde jsem tu četl že přemýšlíš nad lepším přívodem vzduchu ke klapce ... taky jsem se od někoho dočetl že u 1.6 je při horkých dnech dost patrný pokles výkonu kvůli přisávání horkého vzduchu od výfuku Náhodou jsme našel fotky octavie 1.4 16V která má podobně jako Golfy IV řešeno sání přes chladičovou stěnu. Od spojovacího potrubí studeného a hokého vzduchu vede "ohlá trubka" přes tlumící vlnovec k chladičové stěně. Jiné 1.4 16V mají sání řešeno stejným způsobem jako 1.6 Myslím že by to vyřešilo váš problém a musí to tím pádem jít objednat jako náhradní díl na 1.4 16V. přikládám fotky Octy s vylepšeným sáním, původním sáním a Golfa s lepším sáním, fotky staženy z inzerátů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Přesně toto řešení přívodu vzduchu jsem viděl právě u toho Golfu, ale přímo u Golfu s motorem 1,6 55Kw - nevím proč to tak nedělali i na Oktu. Jak je patrné dělali to i u 1,4 16V. Njn jenže kolik to bude stát? Asi balík. Já sehnal ten "trychtýř" který chyběl a nechal to zatím v origo stavu. Editováno: 8. Září 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Robo PP:přesně tak-jestli nevíš jak dlouho tam jsou a auto máš dva roky, tak ty svíčky VYMĚŇ Přece u zážehového motoru jsou ty svíčky v podstatě to nejdůležitější kromě dobrého benzínu samozřejmě sviecky vymene, stare uz vyzerali dost biedne a vybral som aj klapku a poriadne som ju precistil, dost spinave bolo aj cidlo tlaku tak som ho tiez vycistil a musim poklopat 4 dni mi ide auto bez problemov. Fotky sviecok aj klapky mam v teme mojej octavie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato777 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 http://www.skodaforum.sk/spotreba-oleja-oi...w-t2837-30.html len pre zaujimavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 http://www.skodaforum.sk/spotreba-oleja-oi...w-t2837-30.htmllen pre zaujimavost Zdar chlapy,budu měnit rozdělovač na 1.6 55kw.Co mě vše čeká a nemine?Musim asi potom udělat předstih,že?A to udělám přes VAG?A nic víc se nemusí?Děkuji za všechny vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato777 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?...dfaf8248735eb9f skus pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleper Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?...dfaf8248735eb9fskus pozriet Takže jak tak koukám,tak to bez stroboskopu asi nenastavím.Já myslel,že to stačí jenom pres VAG.A co když ho dám přesně jak ten původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 No tak šlo by to, ale musel bys to nějak "omalovat". Jako hrubé nastavení by to určitě fungovalo, ale optimum to nebude. Syšel jsem tady na fóru o člověku-servisáku, který nastavuje předstih na AEE podle sluchu a výsledek je lepší než VAGem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Já to dělám taky na uši.Dělám to tak už od 3kody 100 a vždycky semně ukázalo ,že seřizovat předstih na běžícím motoru je lepší. Pokud člověk není úplně hluchej tak to seřídí podle sluchu každý. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleper Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Já to dělám taky na uši.Dělám to tak už od 3kody 100 a vždycky semně ukázalo ,že seřizovat předstih na běžícím motoru je lepší. Pokud člověk není úplně hluchej tak to seřídí podle sluchu každý. Ahoj Honza. tak díky za rady,zkusím to podle toho sluchu a uvidíme.Ale stejně potom to budu muset píchnout na Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Já to dělám taky na uši.Dělám to tak už od 3kody 100 a vždycky semně ukázalo ,že seřizovat předstih na běžícím motoru je lepší. Pokud člověk není úplně hluchej tak to seřídí podle sluchu každý. Ahoj Honza. njn jenže to chce dobrý uši. sám nevím jestli bych se do toho pustil a to mám uši celkem dobrý. Je teda pravda, že každý motor má své optimum a pevná tovární hodnota nemusí být vhodná ve všech případech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 uz ma asi je.ne z toho mojho auta, ked sa chcem pohnut so studenym motorom tak sa auto tvari ako keby chcelo zdochnut, stacim spojku, zastanem a pri dalsom pokuse o pohym sa uz pohnem. V poslednej dobe som to robil tak ze som nastartoval motor a na nautrale som len pridal plyn a otacky vyleteli cca ku 4000 a az potom som sa pohynal (bolo pocut ze s tym vytocenim mal motor najprv problem, ale potom to uz islo.). Dnes to uz ale bolo este horsie, nepomohlo ani jedno ani druhe a trosku dlhsie mi trvalo kym auto zacalo normalne ist. Poradte co s tym mam robit, sviecky, nove, klapky komplet vycistena, cidlo tlaku to tiez nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Buď škrtící klapka odešla definitivně-čištění tu smrt jen oddálilo, ale stejně přišla a nebo snad čidlo teploty chladící kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 klapka to podla mna nebude, robila by problemy stale, toto mi urobi len raz a potom to ide v poriadku, vyhodim rychlost, zastanem a pri dalsom pohnuti uz ide v poriadku. A ako by to mohlo sposobovat to cidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 jednoduše. posílá ŘJ blbosti o teplotě motoru a ta pak dělá psí kusy. zkusil bych udělat to čidlo-není drahé-cca 400Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 mohlo to cidlo v zime robit aj to ze som mal na studeny motor volnobezne otacky okolo 2000 a pri postupnom zohrievani motora klesali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.