Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já tak většinou Prowizorium, UDG, ale hlavně fiXu a Linkiny. no občas je nálada i na nějaký to tuc, tuc aby si člověk užil toho vytlumení a repráků...

Jj. To já vyrostl na Metallice a dodnes jsem z ní nevyrostl. Jinak poslouchám vše, co dobře zní a má na začátku ROCK nebo METALL :) V nouzi rádio, kecy Leoše a Patrika na E2...

Judas Priest, Iron Maiden Accept, AC-DC, Helloween, Twisted Sister, Gamma Ray, z českých ABB, Arakain, Kabát a další a další.

A pokud naladím, tak Radio Beat.

Sety z Qlimaxu, hardstyle, hardcore, happy hardcore,hardtrance,jumpstyle

Blutonium boys, Warmducsher, Zatox, proste takove ty sladacky :)

Z tech lehcich treba Scootery, hlavne posledni album Jumpin All Over The World se jim povedlo

Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu neznám ale jestli je na netu ke stažení tak si ho poslechnu Mafuše mám rád

Ale znáš ho, třeba melodie z KILL BILLa, ta flétna a to pískání, to je ze původně Zamfir ;)

Převážně rádio ROCK-MAX. Když jedu s manželkou tak radio Impuls.

A když tak: In Flames, Nightwish, Cradle of Filth, Children of Bodom, Harlej,Kabát atd....

• 3 týdny později...

Obcas radio - jinak U2, Linkin Park, Seal, Dire Straits, Oasis a dalsi :kol-99:

Ať žijí duchové, Rammstein, Victor Berlioz, Gustav Mahler, české hitovky, Peter Lipa atd ...

Tuc tuc a pořádně nahlas...Scootera.

Upraveno od Romariooo

poslouchám všechno co se mě líbí :) Dávám přednost taneční hudbě což je Techno, House, Elektro, Trance, Progressiv.

Moje modla je duo DAFT PUNK !

Upraveno od Seben

Já poslední dobou nejvíce pouštím Billy Talent. Jinak nepohrdnu tvrdším rockem.

• 2 týdny později...

Mě se parádně řídí při setech Armina van Buurena je to hodně dobrej trance

Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam lol

Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam lol

P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd.,ale to asi dnešní mládež nezná že? :aggressive:

No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"???

Klasika: :worthy LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2

z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry...

z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine.

jen LedZeppelin, PinkFloyd, Rush, DeepPurple,Metalica , a to pěkně nahlas - balast z rádia ne :band

Poslouchám všechno možný. Teď nejčastěji KIϟϟ (obzvlášť po parádním pražském koncertě), Pink Floyd, U2, Queen a tak.

Můj hudební vkus se zastavil v sedmdesátých a osmdesátých letech :)

DJ PMC - brnaci budou urcite znat :D

Jinak tanecni :)

Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka.

Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka.

Nekteri slyseli na Skodahome lol

Ale prosimtě moje malé repro moc daleko nedohraje. :)

Ale teď to bude kotel novej subáč hraje jako blázen lol To bude první subáč na tuning sraze ze kterého nepude taneční muzika.

Jinak na srazy a dlouhé cesty si mixuji vlastní cd. :) Takže tam mi hrál můj mixx

Vzhledem k tomu ze si mel otevreny vsechny dvere i kufr a my sedeli kousek od vas tak ver ze to slyset bylo az moc lol

A vo tom to je lol . Tak doufám že jsem vás nerušil :) To "vohulil" kámoš. Takže jsi seděla u toho stolu jak tam měli i pípu..?

Tak zavřít kufr jsem asi zapomněl. To jsem předváděl co mám vytuněného v kufru přece (bordel:-) ) lol .

Upraveno od zabiak

Jestli myslis v sobotu vecer jak jste se tam snazili postavit ten stan a pak ho zase zbalili tak jo to jsem byla ja :D

Ale hralo ti to pekne lol

No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"???

Tak aktualne si vozim treba The Berzerker - The Berzerker , Carcass - Choice Cuts , Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant , UDO - Metallized ci Nightwish - Highest Hopes :band

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.