knirek Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak mám nabídku na různé výrobce:FEBI 8.000,- SWAG 9.800,- MEYLE 9.000,- Ruville 13.500,- pak už jsou ty levnější, ale do toho nepůjdu. Hodně tady doporučujete ty FEBI a MEYLE, ale kamarád namontoval FEBI a hrůza, tak právě nevím. Asi je to případ od případu. Ale ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi originál sadou ramen, kterou můžu mít za 13.000,- a například těmi MEYLE??? V čem je prosím vás rozdíl? Díky za info máš kontakt na tu origo sadu za 13.000,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Mládenci, jste si opravdu jistí, že vám mlátí ramena? To že je tam menší vůle, neznamená, že mlátí !!!! Kamarád měl stejný problém, vyměnil za relativně velký peníz obě strany a mlátilo to dál - ve finále zjistil, že má v háji horní uložení tlumičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Mládenci, jste si opravdu jistí, že vám mlátí ramena? To že je tam menší vůle, neznamená, že mlátí !!!!Kamarád měl stejný problém, vyměnil za relativně velký peníz obě strany a mlátilo to dál - ve finále zjistil, že má v háji horní uložení tlumičů co myslíš horním uložením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak přidám zkušenost,na sadě Delphi najeto 100000km a zadní spodní ramena se trochu ozívají.Myslím,že za 6tis.docela slušný výkon.Škoda žě se musí měnit celé rameno,jinak by mi stačil jen čep do těhlice. Rozdíl mezi origál a Febi není vlastně žádný,protože Febi dodává do Škodovky originál ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak kdo je vlastně dodavatelem pro superba?Já myslel že TRW?Teda aspoň toto mám já vyraženo na nápravě.Nebo jich je více těch dodavatelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To opravdu nevím,ale kamarád co dělal ve škoda servisu říkal,že jim ramena dodává Febi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ano ano Febi je orig Ted na to koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 kdes to našel?Samotného mě to zajímá.pořád si myslím že dodavatelů je víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Mozne to je ...Ale u nas kdyz jsem cistil spodek tak to tam taky bylo Febi ... Ja myslim,ze ty SWAg codal Vassek jsou take dobre stejne jako treba TRW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No to bych teda neřekl,Swag je vlastně druhovýroba od Febi,takže trochu horší kvalita za skoro stejnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 http://www.asd.cz/nahradni-dily/kompletni-...-vw-audi-skoda/ taky good price... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zdravim,chtel jsem se optat na ta ramena. Mam superba 1.9 TDI 96KW, motor AWX, r.v. XI/2003. V obchode s ND mi tvrdi, ze od pulky roku 2003 je ta sada ramen nejak zesilena. A standardni sada FEBI/DEPHI mi tam nepujde. Nabizeji nejakou od Meile ale skoro za dvojnasobek. Nevite jestli po celou dobu vyroby superba, davali stejna ramena? diky Honza Ahoj. Nevíte někdo od kdy se dává nový typ nápravy? Je tam jiný průměr kuželu na tlumičovén rameni. Původní byl 21mm a novější je 16mm. Ale kdy ta změna nastala? Díky všem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj. Nevíte někdo od kdy se dává nový typ nápravy? Je tam jiný průměr kuželu na tlumičovén rameni. Původní byl 21mm a novější je 16mm. Ale kdy ta změna nastala? Díky všem za info. Bylo to nekdy v prubehu roku 2003 - puvodni 21,5mm a novy 16,5 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8d04...typ-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 znate nekdo tuhle znacku ramen ? 219900.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ani jsem nevěděl že dělaj i podvozkový díly. Jsou to nizozemci (myslím), dělaj hlavně do brzd. Sem tam se v práci od nich něco montujeme a dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A taky tam mají blbě napsaný použití, tedy alespoň u Passata, tak bůh ví jak u ostatních aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Pokud vím,tak všechny firmy,co vyrábějí ramena,dělají obě velikosti,stačí vyklepnou čep tlumičového ramene a změřit.Já osobně mám 21,5mm,rok výroby 2002 2,5TDI.Ty jsou stejný jako Pasat a Audi A6 1997-2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Pokud vím,tak všechny firmy,co vyrábějí ramena,dělají obě velikosti,stačí vyklepnou čep tlumičového ramene a změřit.Já osobně mám 21,5mm,rok výroby 2002 2,5TDI.Ty jsou stejný jako Pasat a Audi A6 1997-2002. Někde jsem se na to ptal když jsem měnil ramena na předchozím superbu a bylo mi řečeno že 21,5 je do železný těhlice a 16 jsou do aut s hliníkovou těhlicí (A6 poslední B5,5) kvůli tomu že je vní kovová vložka aby se to nevymačkalo. Tak nevím co je pravda??? Editováno: 20. Květen 2009, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Někde jsem se na to ptal když jsem měnil ramena na předchozím superbu a bylo mi řečeno že 21,5 je do železný těhlice a 16 jsou do aut s hliníkovou těhlicí (A6 poslední B5,5) kvůli tomu že je vní kovová vložka aby se to nevymačkalo. Tak nevím co je pravda??? a co tohle to bude asi fuj fuj zě ? Sada ramen přední nápravy, AUDI, W-PASAT, ŠKODA - Liberec Prodám servisní sadu přední napravy(ramena) na audi A4 sedan, avant(01/95-09/01), A6 sedan(01/97-03/05), A6 avant(12/97-03/05). ŠKODA SUPERB(12/01-)průměr čepu hlavního ramena je 21,5mm(viz foto), do čisla karoserie 3U4-069382. VW PASAT B5, B5.5 sedan, kombi (01/97-08/05). Jde na 4Motion, Quattro. Německý výrobce(Krameck Automotive). Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2446994.html Inzerce z 18.3.2009, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 5 000 Kč starek.jindrich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 a co tohle to bude asi fuj fuj zě ?Sada ramen přední nápravy, AUDI, W-PASAT, ŠKODA - Liberec Prodám servisní sadu přední napravy(ramena) na audi A4 sedan, avant(01/95-09/01), A6 sedan(01/97-03/05), A6 avant(12/97-03/05). ŠKODA SUPERB(12/01-)průměr čepu hlavního ramena je 21,5mm(viz foto), do čisla karoserie 3U4-069382. VW PASAT B5, B5.5 sedan, kombi (01/97-08/05). Jde na 4Motion, Quattro. Německý výrobce(Krameck Automotive). Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2446994.html Inzerce z 18.3.2009, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 5 000 Kč starek.jindrich dneska jsem měnil rameno levé strany značka TVR myslím, že budu spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dneska jsem měnil rameno levé strany značka TVR myslím, že budu spokojen Kolik jsi dával za to rameno smím-li se optat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kolik jsi dával za to rameno smím-li se optat? 1200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 1200kč Tak a vyplatí se ti to?myslím tím teď to že celá náprava TRW se dá sehnat za nějakou desítku.Jde o to že když ti to bude odcházet postupně tak postupně budeš dokupovat a nakonec zjistíš žes to přeplatil jako čert. Je to jen můj názor a proto se ptám víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) Tak a vyplatí se ti to?myslím tím teď to že celá náprava TRW se dá sehnat za nějakou desítku.Jde o to že když ti to bude odcházet postupně tak postupně budeš dokupovat a nakonec zjistíš žes to přeplatil jako čert.Je to jen můj názor a proto se ptám víš abych pravdu řekl vyměnil jsem minulý rok rameno na druhé straně . Jinak ostatní jsou good tak proč měnit všechny ?? To už jsem jednou tak dělal když jsem měl oktávku tu jsem měl vyšperkovanou a vše jsem kupoval v sadách a co z toho narval jsem do toho ranec a co pak jsem ji prodal . Teď budu vždy měnit jen to co bude špatné a já za rok měním. Supa mám dva roky tak ještě rok a jde z domu . Musím říct, že s autem jsem spokojen, ale měnit se musí pak jsou velké investice Pasat CC Editováno: 17. Červen 2009, autor: pan.ucetni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jo takhle aha.No proto jsem se ptal.Myslel jsem že máš supa jako srdeční záležitost.Tak v tom případě máš naprostou pravdu.Měnit jen nejnutnější a nestříkat do toho zbytečně prašule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.