Fire Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec.. A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 vylágrovaný ne,ale budeš mít eště hlasitý zámky, můžeš si koupit tichý a bude líp taky mě to štve,ale nece se mi invstovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 jen doplním, že tiché mají zelený plast na jedné straně tělase serva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 jen doplním, že tiché mají zelený plast na jedné straně tělase serva to slysim poprve od ktereho roku se davali do octy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Někdo je tu i nedávno prodával v bazaru-tiché zelené zámky,myslím za 500/kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 to slysim poprve od ktereho roku se davali do octy? nevím přesně, ale kolem roku 2002, MR03 je už má, al eje možné, že se začaly dávat i do doběhu MR02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jak moc sou tiche tyhle zamky? Da se to srovnat treba se Superbem nebo novou OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 aha, tak to joooo .... takze starej typ zamku, ale opravdu novy davat nebudu :-) jinak jak poladit ten dosah ??? pri vymene baterky se to musi nakonfigurovat nebo jak ??? ty 2 metry me vadi pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ties mi to celkom dost bucha. Co keby som tam naletoval niaky odpor? (to ma len napadlo nevyznam sa do elektriky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey) Hmmm 1km to bych snad ani nechtěl. Stačí mi bohatě těch cca 20m s origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Jak moc sou tiche tyhle zamky? Da se to srovnat treba se Superbem nebo novou OII ? mám model 02 a sou dost hlučný, u fábky 04 to je to proti tomu tichounký jak ševel květin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Zelený se začaly dávat v půlce 2002.... Nejlepší jsou údajně bílý, to je poslední model od roku 2004. Zelený prý rychle odcházejí.... Taky tam jdou zámky z fabie, ale musí se tam upravit nějaký odpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ... Pokud jsi to předělával na třetí generaci tak bych věděk proč to tak mlátí. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Sice sem nepredelaval, ale zajimalo by me procmlati se 3.generaci..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Sice sem nepredelaval, ale zajimalo by me procmlati se 3.generaci..?Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. Neználek No pokud tam má staré zámky tak to bude stejně mlátit. Pomůže opravdu výměna za zelené zámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ... Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček. co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ??? co co s climatronikem?taky ho vytahni!!oddelas plastovou krytku na nem a pak je na 4rech sroubech ty odsroubujes a vyloupnes ho ven.hodne zdaru!"!!!a nezlom ho lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.