Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..

A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ...

Vloženo

aha, tak to joooo .... takze starej typ zamku, ale opravdu novy davat nebudu :-) jinak jak poladit ten dosah ??? pri vymene baterky se to musi nakonfigurovat nebo jak ??? ty 2 metry me vadi pekne ...

Vloženo

taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou :) (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey)

Vloženo
taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou :) (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey)

Hmmm 1km lol to bych snad ani nechtěl. Stačí mi bohatě těch cca 20m s origo.

Vloženo
Jak moc sou tiche tyhle zamky? Da se to srovnat treba se Superbem nebo novou OII ?

mám model 02 a sou dost hlučný, u fábky 04 to je to proti tomu tichounký jak ševel květin

Vloženo

Zelený se začaly dávat v půlce 2002....

Nejlepší jsou údajně bílý, to je poslední model od roku 2004. Zelený prý rychle odcházejí....

Taky tam jdou zámky z fabie, ale musí se tam upravit nějaký odpory.

Vloženo
Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..

A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ...

Pokud jsi to předělával na třetí generaci tak bych věděk proč to tak mlátí. :);) Neználek
Vloženo
Sice sem nepredelaval, ale zajimalo by me procmlati se 3.generaci..?
Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. ;):) Neználek
Vloženo
Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. ;):) Neználek

No pokud tam má staré zámky tak to bude stejně mlátit. Pomůže opravdu výměna za zelené zámky.

Vloženo

Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček.

Vloženo
Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček.

co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ??? :feve::help:

Vloženo
co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ??? :feve::help:

co co s climatronikem?taky ho vytahni!!oddelas plastovou krytku na nem a pak je na 4rech sroubech ty odsroubujes a vyloupnes ho ven.hodne zdaru!"!!!a nezlom ho lol lol lol lol lol lol lol lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...