lukky Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj, koupil jsem Octu, ale nema na zadnim kufru zadne napisy. Libilo by se me tam mit nazev alespon modelu "Octavia". Nevite kde sehnat napis a jak se to tam umistuje? Nekde jsem videl, ze jsou ty pismenka zvlast... Jak se to tam lepi? Neni na to nejaka sablona? Specialni lepidlo? Koukal jsem, ze original od skodovky stoji cca 400,-. Pokud je to jen za napis, tak cena tedy nic moc... :-( Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ahoj, koupil jsem Octu, ale nema na zadnim kufru zadne napisy. Libilo by se me tam mit nazev alespon modelu "Octavia". Nevite kde sehnat napis a jak se to tam umistuje? Nekde jsem videl, ze jsou ty pismenka zvlast... Jak se to tam lepi? Neni na to nejaka sablona? Specialni lepidlo? Koukal jsem, ze original od skodovky stoji cca 400,-. Pokud je to jen za napis, tak cena tedy nic moc... :-( Diky za odpovedi. napis sem sundaval,jestli chceš,pismenka ti mužu poslat za nejakou symbolickou cenu.....kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Ahoj, koupil jsem Octu, ale nema na zadnim kufru zadne napisy. Libilo by se me tam mit nazev alespon modelu "Octavia". Nevite kde sehnat napis a jak se to tam umistuje? Nekde jsem videl, ze jsou ty pismenka zvlast... Jak se to tam lepi? Neni na to nejaka sablona? Specialni lepidlo? Koukal jsem, ze original od skodovky stoji cca 400,-. Pokud je to jen za napis, tak cena tedy nic moc... :-( Diky za odpovedi. muzu nabidnout to stejny co kolega prede mnou, jsem od brna,kdyby to pomohlo pak jen koupit nejakou oboustranku , rozmerit a nalepit kdyz bude zajem tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) muzu nabidnout to stejny co kolega prede mnou,jsem od brna,kdyby to pomohlo pak jen koupit nejakou oboustranku , rozmerit a nalepit kdyz bude zajem tak SZ zkus to nějak vygenerovat tady... http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...y=1U6853687TFXC http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...=1U6853687AAFXC Editováno: 21. Duben 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 http://www.aukro.cz/item351051908_znak_sko...ne_zdarma_.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Pokud Ti jde jenom o označení bez ohledu na motorizaci,tak za 60,- je koupíš nové tady. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2593 Prodával je i na Aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 diky, to jsem presne hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Poradte mi ako odstranim ten stitok s motorizaciou pod nadpisom Octavia? Chcem ho nahradit stitkom Tour... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Poradte mi ako odstranim ten stitok s motorizaciou pod nadpisom Octavia? Chcem ho nahradit stitkom Tour... najlepsie je to nechat vyhriat na slnku, aby to nebolo studene alebo jemne nahriat a stiahnut to rybarskym silonom (ako keby odrezat) ale treba opatrne, zbytky potom ocistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 najlepsie je to nechat vyhriat na slnku, aby to nebolo studene alebo jemne nahriat a stiahnut to rybarskym silonom (ako keby odrezat) ale treba opatrne, zbytky potom ocistit Dakujem. Aj som si myslel, ze to treba dat na slnko a potom stiahnut silonom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Taky mě zajmaly 2 věci, 1. sundat štítek motorizace, to už tu vidím, bez nahřátí to asi nepude že? nebo dá se to udělat i jinak než za pomocí slunka a silonu? 2 chtěl bych sehnat štítek motorizace, který je ale prázdný, nic na něm není, nevíte kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 a na přilepení není nějaký lepší způsob než tu padl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A plati ten isty postup pre odlepenie aj pre tu plastovu nalepku Defendlock? Tiez treba silon? V Skode mi to nalepili aj ked som to na kufri nechcel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Jeste bych prosim rad vedel jednu vec, muzete mi nekdo napsat kam se ten napis umistuje? :-) Treba vzdalenost spodni linky napisu od horni hrany kufru a od leve hrany. Jedna se o octu v hatchbacku. Diky Editováno: 24. Duben 2008, autor: lukky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K*g Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ahoj, koupil jsem Octu, ale nema na zadnim kufru zadne napisy. Libilo by se me tam mit nazev alespon modelu "Octavia". Nevite kde sehnat napis a jak se to tam umistuje? Nekde jsem videl, ze jsou ty pismenka zvlast... Jak se to tam lepi? Neni na to nejaka sablona? Specialni lepidlo? Koukal jsem, ze original od skodovky stoji cca 400,-. Pokud je to jen za napis, tak cena tedy nic moc... :-( Diky za odpovedi. Prosím,můžete sem někdo napsat,čím a jak jste to sundali?Já potřebuju sundat zadní znak "škoda" a zatím žádný odmašťovač to neodlepil a nožem odloupnout to nechci.Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 no tak psalo se tu že silonem, ještě jsem to nezkoušel ale zkusím to a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ja to odlepil normalně nehtama sice sem si je skoro všechny zlomil ale štitek šel dolu bez vetšich problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ja jsem to taky zkoušel o výkendu, štítek motorizace jsem odlepil normálně trochu zapomocí šrubováku, nepoškodil sem ani štítek ani lak, abytek lepidla co zůstal na laku jsem odstanil trochou ředidla, jinak to nešlo, nejde poznat že tam nějaký byl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 pomoc chcem si sundat zadny znak skoda ale je za tim diera ak sa da upravit aby tam nebol diera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Zavařit! Nebo zalepit! Já to mám zavařené a přelakované, když jsem po bouračce dával nové dveře, tak jsem to klempířum řek ať mi to zavaří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 asi to zalepim.lebo prelakovat to cely kuforove dveri je dost drahe.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Jak velka je tam dira po tom znaku škoda?meli by tam byt dve male dirky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) cca 4 - 5mm dírky Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.