Přejít na obsah

Porucha brzd

mildas001

Doporučené příspěvky

Prosím o pomoc

Nevím zda se stím někdo setkal,po nastartování vozdila začne cca po 10s problikávat žhavení,původně jsem si myslel,že je to porucha žhavení(špatná svíčka nebo co)ale v servisu řekli že nejdou brzdové světla.Zatím nebyl čas to zpravit.Vaše názory přivítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o pomoc

Nevím zda se stím někdo setkal,po nastartování vozdila začne cca po 10s problikávat žhavení,původně jsem si myslel,že je to porucha žhavení(špatná svíčka nebo co)ale v servisu řekli že nejdou brzdové světla.Zatím nebyl čas to zpravit.Vaše názory přivítám.

Mildo, na tomto foru platí vždy 2 důležité (základní) věci:

a ) musíš někam napsat, co máš za auto (tedy přesněji jakou motorizaci)

b ) nejdříve je třeba auto napíchnout na VAG a zjistit základní diagnostiku - tzv. výpis závad

Bez tohoto je to jen mlácení prázdné slámy, jak se říká. Nikdo ti asi moc neporadí, protože to může být skutečně cokoliv.

Jinak nic ve zlém :palec2: zjisti tu diagnostiku a napiš. Jinak notebook má dnes už skoro každý a diagnostický kabel stojí okolo 1.000,-

Editováno: , autor: Petr
Odkaz ke komentáři

Prosím o pomoc

Podívej se jestli ti svítí brzdová světla. bude to vadný spínač pod pedálem brzdy . A jak píše Kaje do toho servisu už nejezdi.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...