Blacky Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tu značku neznám. Jak myslíš, ze jsou široký? Jako ze je neprostřčíš kolem, abys ho zasrouboval do naboje? A je mala dira na zavit, nebo na tělo šroubu? to je nějaký divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 sroub je v poho ale ten kuzel na sroubu je sirokej nevejde se do diry. no nic ale uz je to v pohode zajel jsem do castolovic do jednoho kramu s alu kolama a tam me poradil, a zrovna jsem je tam objednal.Musej tam bejt srouby na vnitrni klic takovej atypickej klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Aha. Mno srouby na ALU bejvaj jiny. Maji jinej kuzel aby dosedl na plochu kola. Bezpecnostni srouby maji jinou hlavu ( ale obvykle stejne sirokou), do ktery se vlozi orech klice, ale to vsechno se vejde. Ty mas teda jeste neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 orig srouby na alu i plech maji polgulovu dosadaci plochu ne kuzel, pozor na zamenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Přesně, takže zapadají do origo kol, ať plechů, nebo liťáků. Při použití v opačném případě by házely jako sviňa. Ještě pozor na středovou díru, i když vám prodejce k neoriginálním kolům prodá středové vymezovací podložky, pokud má kolo větší středovou díru než je průměr náboje kola. Takže dáte středové podložky, patřičné šrouby, kola vyvážíte a stejně hážou. Chyba pak bývá třeba v tom, že lze mezi náboj - vymezovací středovou podložku - kolo dát kus vyřízlého kelímku od jogurtu či PET flašky, zkrátka že je tam ještě vůle. A tak se s tím je*ete, je*ete.. až si řeknete, že neorigo kola někdy nemá cenu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falkon Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 (editace) pokud se nepletu, stilauto používá speciální šrouby na imbus to houdefabia3: které jsi kupoval od Stilauto? dej foto Editováno: 21. Březen 2013, autor: Falkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the Mole Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Přidávám i fotku svých kol na mk2 BBS LM ( 9ti palec 18" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Prosím ťa, aké tam máš potom pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the Mole Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Prosím ťa, aké tam máš potom pneu? 215/35 r18 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) A nedrncá to potom,ale vypadá to parádně.Tlumí to ještě aspoň trochu naše polní cesty teda silnice.Já jezdím na šestnáckách.Akorát v zimě nejezdím. Editováno: 1. Duben 2013, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the Mole Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 A nedrncá to potom,ale vypadá to parádně.Tlumí to ještě aspoň trochu naše polní cesty teda silnice.Já jezdím na šestnáckách.Akorát v zimě nejezdím. hele pro mě je i traktor pohodlnější :-D ale pokud nebudeš mít podvozek tak je to v pohodě ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Je mi to jasný. Editováno: 1. Duben 2013, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 moje "neorigo" kola OZ Racing Ultraleggera 8x17 ET35 s pneu 205/40R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Kola jsou suprový akorát mi chybí to jaro aby se mohlo už jezdit.Je to nekonečný koukat na zaprášený auto ach jo. Editováno: 1. Duben 2013, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the Mole Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 moje "neorigo" kola OZ Racing Ultraleggera 8x17 ET35 s pneu 205/40R17 tak tady neni co vytknout, bezva sladěný, krásný ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 moje "neorigo" kola OZ Racing Ultraleggera 8x17 ET35 s pneu 205/40R17 Pro zajímavost kolik važí tohle kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 kus váží 7,74kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 moje "neorigo" kola OZ Racing Ultraleggera 8x17 ET35 s pneu 205/40R17 Jak se mě většina neorigo kol na autech nelíbí, tak teda musím uznat, že toto je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 kus váží 7,74kg Na 17" disk perfektná vaha 7,74 kg. Tolik vazi orig. disk 5J x 14" Fun. Moje Line 6 x 15" 10,14 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Nechcem vedieť že koľko potom vážia originálne 16" Comet. 15 kg, alebo viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 A jak je to sice s originálníma diskama, ale obutýma do jiných pneu který sou schválený pro jinej ráfek? Teoreticky: Disk 6Jx15 ET37 na kterej patří podle TP pneumatika 185/60 R14 82T ale obutého do pneumatiky 165/70 R14 81T která ale podle TP patří na disk 5Jx14 ET35? viděl jsem to nedávno na jednom autě a nevypadá to špatně. Sice malej ráfek, ale zase vyžší guma s větším profilovým číslem. A daly by se na těch ráfcích 6Jx14 ET37 dojíždět zimáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.