posera Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ahojky mám kamarada a ten má 1.9 TDI octavii a rosvítila se mu žlutá kontrolka olejničky ( mazaní). Tak jsem mu dolil olej chvilku to dalo pokoj . Ale ted se stává ,že mu občas problikne po nastartování , ale hladina oleje je v pořádku .Nevíte čím by to mohlo být.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ahojky mám kamarada a ten má 1.9 TDI octavii a rosvítila se mu žlutá kontrolka olejničky ( mazaní). Tak jsem mu dolil olej chvilku to dalo pokoj . Ale ted se stává ,že mu občas problikne po nastartování , ale hladina oleje je v pořádku .Nevíte čím by to mohlo být.Dík Může být vadné čidlo tlaku oleje......podobně mi problikávala kdysi u Passata 1.9TDI a bylo to tím čidlem.Mazat to bude v pohodě jinak by svítila nebo problikávala červeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Bývá to vadným zámkem na kapotě, zkus ho odpojit Editováno: 27. Duben 2008, autor: Lukascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 zkontroluj si elektro instalaci co vede k zámku kapoty.Většinou tam je uhnilí kabel. Jestli máš VAG COM tak si najed do panelu přístrojů,pak na naměřené hodnoty a tam na kanál 202 nebo 201. Tam uvidíš jestli ti to bude psát otevřít či zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jinak žlutí olej kontrolka signalizuje podle návodu vadné čidlo, červená nízký tlak oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Také je tu možnost vlhkosti v kabelových svazcích nebo špatná kostra,v zimním období dokáže sůl propojit víc kontaktů k sobě doporučuji očistit a prostříkat kabelové svaky v celém motorovém prostoru včetně kostřících míst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady11 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Ahoj všichni, prosím o pomoc. Opět se mi rozsvítila oranžová kontrolka oleje s tou vlnovkou ve spod. Po otevření kapoty a kontrole oleje, zhasne. Za nějaký čas opět svítí. Olej je v pořádku. Dokonce jsem ho před cca 2. měsíci měnil a přepnul jsem na budíkách (pomocí toho čudlíku) na pevný interval výměny oleje z LongLife, tak nějak tuším, aby to s tím přepnutím nesouviselo. Mám Octavia II, 2008 1,9 TDI PD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 téma už riešené...tu v tomto linku si nájdeš podobné témy http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady11 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ten link není funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 (editace) opssss..... máš pravdu ...tak skús pohladať tady http://forum.skodahome.cz/topic/103603-cidlo-oleje/page__p__1486392__hl__+kontrolka%20+hladiny%20+oleje__fromsearch__1#entry1486392 Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ahoj všichni, prosím o radu. Na oleji mám najeto cca. 20000km - long life servis. Teď na mě svítí žlutá kontrolka oleje - v navodu jsem našel "pravděpodobně nízká hladina oleje" Olej jsem zkontroloval a je mezi ryskama (auto nežere) Dočetl jsem se, že po otevření kapoty kontrolka na 100km zhasne a opravdu ano, ale pak zase svítí. Proč mě pořád otravuje? Oleje mám dostatek... nebo si takhle auto říká o výměnu? Mám verzi bez maxidotu. Díky Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Téma už tu bylo, dokonce mělo úplně stejný název, takže příště napřed HLEDEJ! Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.