Publikováno Duben 23, 200817 r čau chlapy chci se zeptat co je všechno potřeba když budu chtít vyměnit motor z fabie 1.9 TDI za RS,díky za radu a jak je to náročné časově a pracovně Upraveno Duben 23, 200817 r od kajosekXXX
Duben 23, 200817 r motor komplet, převodovku, spojku ,poloosy, startér, počítač, možná nějakou kabeláž. ideál je přehodit to z nějakého rs celé.
Duben 23, 200817 r a můžu se optat pročpak by jsi to dělal??něco s origo motorem je???že musíš koupit nový???nebo jde o něco jiného?????
Duben 23, 200817 r Autor motory uchycení by mělo by stejné,poloosy by měly být silnější,to budeme dělat s kámošem,tak chtěl vědět jak to bude těžké,já myslím že to bude mít z rs bourané
Duben 23, 200817 r Autor to se mě moc ptáš co je s origo motorem,kámoš mi včera psal at zjistím co je vše potřeba na výměnu motorů,takže toho vím jak ty,nic
Duben 23, 200817 r dyt ti říkám nejjednoduší bude celý motorový prostor z rs dat do toho tvojeho a máš to na 100%
Duben 23, 200817 r Autor dyt ti říkám nejjednoduší bude celý motorový prostor z rs dat do toho tvojeho a máš to na 100%jj jasný díky za radu
Duben 24, 200817 r jj jasný díky za radu Hmm v RS je pěknej te 6ti kvalt no a v neposlední řadě samozřejmě ten výkon
Duben 25, 200817 r Neprojdeš STK. Sice nekontrolují číslo motoru,ale¨typ ano. 1,9 74kW má ATD a RS má jiný. Přestavbu škodovka jako výrobce nepovoluje - zjištěno. Ale na to jsi se asi neptal,co?
Duben 25, 200817 r pokud má zžnámé na stk tak je mu to asi jedno. mě by bylo. a netahej tady stk, na to se neptal.
Duben 25, 200817 r Kde je na motore znaceny kod?? Co ja viem tak kod som nasiel na plastovom kryte rozvodov. Asi bude niekde vyrazeny co?
Duben 26, 200817 r Kde je na motore znaceny kod?? Co ja viem tak kod som nasiel na plastovom kryte rozvodov. Asi bude niekde vyrazeny co? číslo motoru a typ je i na bloku, ale není problém to "potunit" aby to vypadalo jako zrezivělý (mě třeba u Peugeotu doporučili neevidovat číslo motoru, tak sem ho došel na DI odepsat z TP ), plastový kryt na rozvody jen přehodíš ze svého původního motoru a je to jinak k tý výměně: motor, převodovka, poloosy, ŘJ, kabeláž, budíky... taky už sem se o to zajímal Upraveno Duben 26, 200817 r od Dakie
Duben 4, 201015 r a nebolo by lepsie nacipovat 74 kw dat vacsie turbo intercooler a si tam kde cipovana RS a aj trocha viac
Duben 4, 201015 r není to lepší ASZ (96kw) má lepší "střeva" motoru...navíc 74kw s chipem a větším IC je hezký, ale ještě je zapotřebí výměna trysek...u ASZ jen chipem a FMIC cca 175 PS...hybrid FMIC spojka cca 210PS...+ trysky = 220PS + ale každopádně ATD 74 kw na poježdění stačí...výměna motoru ATD a ASZ bude vždy nelegální v našich podmínkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.