HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ano, tak to je klasická h7 v čočce bez natáčení a vedle vidíš dálkové světlo v parabole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ha a ted by zajimalo jak to objednat kdyz to neni ani v komfiguratoru a to ani v eleganci. Ale jinak jsem si vsiml kdyz stojim na miste a hybu volantem do stran tak ty svetla jako by trochu uhnou do strany. Tak ted by zajimalo co vidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 no nevím, já nedávno hledal v konfigurátoru u fabie corner mlhovky a taky tam nebyly, tak buď je tam nějaká chyba nebo to už vypustili z výbav nebo nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 tak tohle jsem nasel, ale ted by zajimalo jak za jakych podminek to davaji http://new.skoda-auto.com/cs/models/HotspotDetail?HotspotName=E04%20-%20Sv%C4%9Btlomety%20a%20ost%C5%99ikova%C4%8De&WebID=3682c280-f685-4c85-a54d-631bc0b9c350&Page=exterior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 no bývalo to vždycky klasicky jako příplatková výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ha a ted by zajimalo jak to objednat kdyz to neni ani v komfiguratoru a to ani v eleganci. Ale jinak jsem si vsiml kdyz stojim na miste a hybu volantem do stran tak ty svetla jako by trochu uhnou do strany. Tak ted by zajimalo co vidim. To není ono. To natáčení totiž funguje jen za jízdy, když auto stojí, tak se světla nehýbou (fungují jen corner mlhovky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 tak tak na miste jen corner... Ale i hlavni se daji nakodovat aby se hybali na miste :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 To myslíš jako testování vagem. Nebo se to dá nakódovat aby se natáčely při nižší rychlosti. Mě osobně se zdá od 40km/h moc. Mě by se líbilo tak od 30, nebo 25 km/h. Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 no oni funguji uz od 3 km/h http://www.skoda-auto.cz/models/HotspotDetail?HotspotName=L2%20-%20Halogenov%C3%A9%20sv%C4%9Btlomety%20s%20nat%C3%A1%C4%8Den%C3%ADm%20[Fabia]&WebID=a192643c-bf63-41b3-ab7a-69af5d3a2dbc&Page=technology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 To myslíš jako testování vagem. Nebo se to dá nakódovat aby se natáčely při nižší rychlosti. Mě osobně se zdá od 40km/h moc. Mě by se líbilo tak od 30, nebo 25 km/h. Jde to? Od 40km/h přestávají fungovat Corner mlhovky, natáčení funguje už při jízdě krokem ... To nakodování by mě zajímalo, víš která skupina a jakaá hodnota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 ... To nakodování by mě zajímalo, víš která skupina a jakaá hodnota? To je otázka na mě? Já o tom toho moc nevím. Jen jsem se dostal vagem do nějakého testu, kdy jsem si je mohl natáčet od sebe - k sobě a testovat funčnost natáčecích motorků. Nevím už kde to bylo a teď to zkoušet nebudu, Je moc zima. Měl jsem dojem, že do 40km funguje corner a od 40km natáčení. Nebo se mě to jen zdá? Musím se na to lépe zaměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Aby se světla natáčela i na miste musí se dát v přizpůsobení kanál 01 z 0 na 1 Tady je video natočené mobilem :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 tak tohle jsem nasel, ale ted by zajimalo jak za jakych podminek to davaji http://new.skoda-auto.com/cs/models/HotspotDetail?HotspotName=E04%20-%20Sv%C4%9Btlomety%20a%20ost%C5%99ikova%C4%8De&WebID=3682c280-f685-4c85-a54d-631bc0b9c350&Page=exterior Co vím, tak to tam teď už dávají jen s výbavou Elegance, kde si musíš připlatit za balíček Elegance Plus..v tom balíčku natáčecí světla jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 čo je potrebné na to aby sa dali prerobiť na natačacie svetlomety ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Dodatečná montáž se podle mě neoplatí, natáčecí světla téměř nejdou sehnat a když už tak min 3000 Kč za kus někde z vrakoviště.. Beztak bude potřeba i další řídicí jednotka, další kabely k světlům, kroužek pod volant na snímání jeho natočení, pokud v autě není a... Natáčecí světla ve Fabii mám, ale můj názor na ně je, že to je další elektronická věc, která se muže pokazit a pak se draho opravuje jinak extra přínos oproti normálním světlům není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) mohol by som mať oboje za 150€ to by možno stálo za to a keď by som predal tie čo tam mám tak niečo ešte získam.....lenže ja mám fabiu pred FC a tam to dosť v kombinácii s xenonmi pomôže k tomu aby som videl dostatok čo osobne teraz nemôžem až tak povedať......tato má na fabii po FC natáčacie a to sú už iné svetlá majú samotnú žiarovku na dialkové takže je to o niečom inom Editováno: 16. Duben 2013, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 ale je přínos je celkem obrovský hlavně když nejezdíš po rovných dálnicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 no práve, že moj prípad je taký že za posledných 5000km som išiel po dialnici tak do 700km a ostatok sú cesty mimo mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareqek1 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Sorry ale medzi a prvou a druhou fotkou nevidim ziadny rozdiel len na fotke č3 je vidno ze jedna čočka je na pevno a ta druha je na volno ako keby mala priestor na pohyb tak davam hadanku ci moja cocka H7 je pohybliva alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Pravda, nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seli Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 ahojte nevíte náhodou nějaký nápad proč se mně světla nenatáčí ??? Mám je v romu ale nejde ani výškové nastavení kolečkem a hlavně se ani nehnou. ve VAGu pouze chyba chyba 01320, ale nikde jsem ji nenašel. Ani google nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 tá tvoja chyba nemá údajne nič so svetlami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seli Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 To jsem nasel taky, ale je to jedina chyba co to hlasi. Kdyz jsem mrkal google tak touto chybou cely koncern ma hromadu p4oblemu. Od klimatronicu, ores problem s centralem radia az po svetla. Proto jsem bezradnej. Climatronic funguje bez problemu. Klimuje zapina vypina pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Zdravím Vás. Mám Roomstra rv 2007. Natáčecí projektorové světlomety H7 + mlhovky s funkcí comer light. Světlomety jsou přeleštěné a jako nové. Zásadní problém je ten, že účinnost světlometů je hrozná. Na dálkové světla v pohodě, ale ty při dnešním hustotě provozu skoro nejde používat. Ptám se tedy, jak zlepšit účinnost světlometů. ? Děkuji předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.